robertw Napisano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Witam! Wesołych i spokojnych Świąt. Mam pytanie, wybieramy się w styczniu do Szczyrku na narty i gdzie w przypadku kiepskich warunków można byłoby udac sie na szusowanie na Słowację/Czechy ? Oczywiście niedaleko w granicach 50 km od Szczyrku. Przeglądałem katalog ośrodków, ale za każdym razem odpalać google, żeby znaleźć lokalizację Lenistwo nie pozwala, a i forumowicze mają lepsze rozeznanie w możliwościach poszczególnych ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Wielka Racza ok 55km Kubińska Hola 90km Vratna 100km Chopok 150km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 najbliższy warty polecenia ośrodek to Wielka Racza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Oki, THX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro65_del Napisano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Witam! Wesołych i spokojnych Świąt. Mam pytanie, wybieramy się w styczniu do Szczyrku na narty i gdzie w przypadku kiepskich warunków można byłoby udac sie na szusowanie na Słowację/Czechy ? Oczywiście niedaleko w granicach 50 km od Szczyrku. Przeglądałem katalog ośrodków, ale za każdym razem odpalać google, żeby znaleźć lokalizację Lenistwo nie pozwala, a i forumowicze mają lepsze rozeznanie w możliwościach poszczególnych ośrodków. Wszędzie są problemy ze śniegiem i myślę, że jeszcze z początkiem stycznia będą się utrzymywały!? Dbają o trasy w ośrodku www.skimosty.cz oraz www.skibila.cz (to trochę dalej przez Cieszyn) ale na pewno w drugiej połowie stycznia pojeździsz i u nas. A do propozycji poprzedników masz jeszcze od biedy www.oravasnow.sk Już przypominane www.holidayinfo.sk oraz www.holidayinfo.cz ,i dojazd w/g www.mapy.cz Nie zapominaj o Zwardoniu i Korbielowie. Być może tam będą najlepsze warunki w styczniu!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi