AdrianW Posted August 30 Share Posted August 30 (edited) Cześć. Choć plany to odległe i dużo może się jeszcze wydarzyć, to rezerwacja z naszej strony już poszła - 10-14 styczeń jesteśmy na Chopoku. Będzie z nami @Adam ..DUCH. Zamierzamy tam dotrzeć w niedzielę na wieczór , a wcześniej pewnie spędzimy weekend na Zwardoniu...😉 Nie wiem kiedy dotrze Adam ale zakładam że najpóźniej poniedziałek rano lub po prostu też w niedzielę na wieczór. W każdym razie jazda⛷️ poniedziałek - czwartek. Tak, wiem - Chopok drogi, nie ma co jeść, nie ma gdzie zaparkować, ciągle wieje , wyciągi zamknięte itd itp... Ale dobre towarzystwo zawsze przyćmi wszelkie niedogodności!😎💪 więc - ZAPRASZAMY!😁 Oczywiście Adam jedzie stricte szkoleniowo dlatego będzie można się umówić na lekcje. Niektórzy pewnie nie mają daleko także nawet wpaść na jeden dzień... Pozdrowionka Edited August 30 by AdrianW 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cappo Posted August 30 Share Posted August 30 (edited) Jest szansa że będę, ale w terminie 11-16 styczeń. Edited August 30 by cappo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianW Posted August 30 Author Share Posted August 30 Godzinę temu, cappo napisał: Jest szansa że będę, ale w terminie 11-16 styczeń. No i pięknie 🙂 Masz już jakieś zakwaterowanie na celowniku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cappo Posted August 30 Share Posted August 30 Mam sporo punktów na koncie po odwołanym wyjeździe w czerwcu, więc na pewno będę rezerwował od TMRu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianW Posted August 30 Author Share Posted August 30 Rozumiem.. My będziemy w Ostredoku, ale już praktycznie wszystko sprzedane. Puścili kod rabatowy FIRSTMINUTE z którym jest około 30% taniej. Jeszcze Hotel SKI w miarę cenowo wychodził i żarcie w cenie ale tam nigdy nie byliśmy. Bo np Chalety drogaśne🙂 Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts