AdrianW Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) Cześć. Choć plany to odległe i dużo może się jeszcze wydarzyć, to rezerwacja z naszej strony już poszła - 10-14 styczeń jesteśmy na Chopoku. Będzie z nami @Adam ..DUCH. Zamierzamy tam dotrzeć w niedzielę na wieczór , a wcześniej pewnie spędzimy weekend na Zwardoniu...😉 Nie wiem kiedy dotrze Adam ale zakładam że najpóźniej poniedziałek rano lub po prostu też w niedzielę na wieczór. W każdym razie jazda⛷️ poniedziałek - czwartek. Tak, wiem - Chopok drogi, nie ma co jeść, nie ma gdzie zaparkować, ciągle wieje , wyciągi zamknięte itd itp... Ale dobre towarzystwo zawsze przyćmi wszelkie niedogodności!😎💪 więc - ZAPRASZAMY!😁 Oczywiście Adam jedzie stricte szkoleniowo dlatego będzie można się umówić na lekcje. Niektórzy pewnie nie mają daleko także nawet wpaść na jeden dzień... Pozdrowionka Edytowane 7 godzin temu przez AdrianW 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Jest szansa że będę, ale w terminie 11-16 styczeń. Edytowane 3 godziny temu przez cappo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, cappo napisał: Jest szansa że będę, ale w terminie 11-16 styczeń. No i pięknie 🙂 Masz już jakieś zakwaterowanie na celowniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Mam sporo punktów na koncie po odwołanym wyjeździe w czerwcu, więc na pewno będę rezerwował od TMRu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Rozumiem.. My będziemy w Ostredoku, ale już praktycznie wszystko sprzedane. Puścili kod rabatowy FIRSTMINUTE z którym jest około 30% taniej. Jeszcze Hotel SKI w miarę cenowo wychodził i żarcie w cenie ale tam nigdy nie byliśmy. Bo np Chalety drogaśne🙂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi