fantom Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ja uzywam iski tracker .Są rozne wersje w zaleznosci od kraju w ktorym jestesmy - nie ma polski ale czechy i alpy jak najbardziej . Apka potrzebuje dostepu do netu ale w symbolicznych ilosciach . Zlicza wszystko i generuje wkresy przewyzszen i predkosci . Mozna zapisac swoje osiagniecia na serwerze / komorce i dzelic sie nimi ze znajomymi . Mamy takze nasze przejazdy naniesione na google maps .Jak dla mnie bomba a cena za transmisje danych w roamingu to jakies 3-5 pln za dzien na nartach . To nieprawda, iski tracker potrzebuje jedynie dostępu do internetu: 1. kiedy po raz pierwszy się logujemy na swoje konto (konto dostępne także w przeglądarce www na kompie) 2. kiedy chcemy wysłać dany dzień na serwer. Do samego mierzenia wszystkich parametrów NIE JEST POTRZEBNY NET po całym dniu zapisujesz pomiar i tylko jak masz stały dostęp do netu np. wifi w MCdonald wysyłasz pomiar i tyle. Ja wysłałem w styczniu zapamiętany pomiar z grudnia i małego tego dokładnie wiedział gdzie jeździłem ponieważ lokalizuje on miejsce i opisuje. Apka jest świetna i polecam wszystkim mierzy i pokazuje wszystkie dane łącznie z ilością wjazdów i długość zjazdów. I jeszcze jedna ważna funkcja po włączeniu podsumowuje na bieżąco cały sezon !!! łącznie z ilością dni na stokach. tutaj strona : www.iskitracker.com Użytkownik fantom edytował ten post 27 styczeń 2013 - 14:11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carteross Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 AlpineReplay https://play.google....XkuYW5kcm9pZCJd AllSnow Ski Reports & Tracker https://play.google....3LmFuZHJvaWQiXQ.. nie miałem niestety okazji testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 5 Października 2014 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 odgrzebane z czeluści... ale sezon się zbliża a nowe apki powstają... Od dwóch sezonów i przetestowaniu chyba ze 30 aplikacji wybór padł na .... Ski Tracks https://play.google....oders.skitracks wprawdzie płatna... ale umówmy się że 4 pln nikogo nie zrujnują.... Czemu ta ? Po pierwsze stworzona stricte pod narciarzy więc oddzielnie pokazuje ilość km zjechanych i "wjechanych" całkiem ładnie nakłada rzuty na mapę... pokazując przy tym odpowiednią kolejność.. no i nie rujnuje baterii ani procka... można spokojnie w kieszeni trzymać bez obaw że się z nadmiernego grzania telefonu jajka spocą Przykładowy zrzut.. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ellsworth Napisano 5 Października 2014 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Co prawda nie przetestowałem tylu aplikacji co poprzednik, ale potwierdzę, że z tych z którymi miałem do czynienia Ski Tracks jest zdecydowanie najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJasiek Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 To ja dorzucę coś od siebie. Aplikacje odnośnie zagrożenia lawinowego Lawine Tirol https://play.google.....android.lawine Snow Safe https://play.google....droid.avalanche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski4ever Napisano 18 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 U mnie Ski Tracks lubi się sam zatrzymać i przerwać rejestrowanie trasy. Czy ktoś miał ten problem? Może jakieś pomysły, jak temu zaradzić? Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 19 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Może wyłącza się przy niskim stanie naładowania baterii. Można to zmienić w ustawieniach . Standardowo jest 30%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski4ever Napisano 19 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Może wyłącza się przy niskim stanie naładowania baterii. Można to zmienić w ustawieniach . Standardowo jest 30%. Dzięki, spróbuję, może niska temperatura przyczyniła się do obniżenia stanu naładowania baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 19 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Niektóre telefony dość wcześnie ubijają aplikacje działające w tle. No zdarza się to częściej w Huawei, takie mają oprogramowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Chertan Napisano 19 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Niektóre telefony dość wcześnie ubijają aplikacje działające w tle. No zdarza się to częściej w Huawei, takie mają oprogramowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi