krzysiek358 Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ????????????????? no rysują się, albo jakaś lipna partia poszła na Polskę, chcesz to zdjęcia mogę podesłać U jednych laminat sie rysuje u innych nie. Na moich sie nie rysował, u kolegow tak. Na modelach 11\12. Strasznie to nie wygladalo a na pewno nie przeszkadzalo w jezdzie. Volkl znany z tego ze np na racetigerach sl farba strasznie szybko schodzila (oprocz wersji demo). Czy to jest az tak istotne? Nie sadze. Narta jest swietna,a pare rysek na laminacie nie przeszkadza. parę rysek nie przeszkadza, ale kupując tą nartę i mając wybór, wybrał bym tą, co mniej się rysuje, kurde bo ja wzrokowiec jestem pewnie dlatego też mam wersję demo speedwalla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 75 Dodano 12 l Ostatniej odpowiedzi 10 l Top użytkownicy w tym temacie 22 5 11 10 Popularne dni 19 Lut 18 10 Gru 8 21 Lut 7 5 Sty 5 Top użytkownicy w tym temacie jan koval 22 odpowiedzi rafaltdi 5 odpowiedzi Tigershark 11 odpowiedzi Bruner79 10 odpowiedzi Popularne dni 19 Lut 2012 18 odpowiedzi 10 Gru 2013 8 odpowiedzi 21 Lut 2014 7 odpowiedzi 5 Sty 2014 5 odpowiedzi Bruner79 Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Mnie sie tez wydaje ze to jakas lipna partia poszla do Pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Hm......a powiedźcie mi jeszcze czy laminat na code jest gładki czy jest to coś w stylu ,,skóry węża,,(cokolwiek to znaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 11/12 są gładkie, 12/13 nie wiem, 13/14 są nie rysujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 11/12 są gładkie, 12/13 nie wiem, 13/14 są nie rysujące Już trochę wiem Kto wie jakie są 12/13??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 progressor Ci sie nie porysuje i rosoł tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... trais Napisano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Odnosnie code zarowno w 11/12i 12/13 wychodzily nart do skirentow skora weza nie rysyjaca sie sklepowa wersja byla gladka w 13/14 jest tylko skora weza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jan koval Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Odnosnie code zarowno w 11/12i 12/13 wychodzily nart do skirentow skora weza nie rysyjaca sie sklepowa wersja byla gladka w 13/14 jest tylko skora weza! nareszcie pierwsza z nowych par sprawdzona - 2013/14 mantra , 184 pytanie od razu - jak mozna narte prawie doskonala, ulepszyc??? okazuje sie, ze mozna - nowa mantra jest co najmniej tak samo dobra jak 2 letnia - bije natomiast skretnoscia starsza wersje…. kolejna nowosc w kolekckji - dalbello krypton pro 130 - za diabla nie uwierzyl bym, ze but na 3 klamry moze TAK noge trzymac - a ……trzyma….. do tego 3czesciowy patent powoduje, ze wchodzenie i wychodzenie z btego buta jest…..latwe….musze jeszcze jezdzic naprzemiennnie w tych i w Agent 130, zeby sie przekonac, co mi bardziej lezy…... na koniec cos malego - fantastic………swietnie wywazone kije, ladne w wykonaniu, ladna kolorystyka (wybralem pare oostrej zieleni i druga - pink).. stosunkowo lekkie - godne polecenia... w szeregu czekaja na "okucie" - gatama, bridge, katana werk i Two…………... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Powoli będzie muzeum Voelkla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Powoli będzie muzeum Voelkla... raczej muzeum choroby narciarskiej…….. wczoraj na nartach, moja mlodsza spytala - czy ty musisz miec inne kije na kazdy wyjazd i do kazdej pary nart????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 za diabla nie uwierzyl bym, ze but na 3 klamry moze TAK noge trzymac - a ……trzyma….. do tego 3czesciowy patent powoduje, ze wchodzenie i wychodzenie z btego buta jest…..latwe… A widzisz niedowiarku ,pamietam Twoje sceptyczne podejscie do 3 klamer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 A widzisz niedowiarku ,pamietam Twoje sceptyczne podejscie do 3 klamer. nie zaprzeczam - dopiero "dostopne" wrazenia mnie przekonaly - miales racje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... JurekP Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 nareszcie pierwsza z nowych par sprawdzona - 2013/14 mantra , 184 pytanie od razu - jak mozna narte prawie doskonala, ulepszyc??? okazuje sie, ze mozna - nowa mantra jest co najmniej tak samo dobra jak 2 letnia - bije natomiast skretnoscia starsza wersje…. Okazuje sie, ze mozna zrobic cos jeszcze, cos niespodziewanego. W modelu 2014/15 Volkl zrobil z Mantra, moim zdaniem, cos szokujacego - pozbawil ja cambera. Tak, tak - flat camber. Przeciez to juz nie bedzie Mantra!!! http://blistergearre...15-volkl-mantra Co o tym myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Okazuje sie, ze mozna zrobic cos jeszcze, cos niespodziewanego. W modelu 2014/15 Volkl zrobil z Mantra, moim zdaniem, cos szokujacego - pozbawil ja cambera. Tak, tak - flat camber. Przeciez to juz nie bedzie Mantra!!! http://blistergearre...15-volkl-mantra Co o tym myslisz? nie wiem jeszcze, bo nie mialem okazji sprobowac…. Bardzo interesujacy text - szkoda, ze 177 vs 184 ja lubie mantre wlasnie ze wzgledu na camber, ktory pozwala czuc sie Jej w twardych warunkach... mysle, ze jest to uklon w strone ludzi szukajacych skretu : latwo, szybko,przyjemnie szkoda... Tutaj w skrocie opis na nowy sezon Pw shocker (Jurek to zasygnalizowal) - Mantra bez camber.....na razie nie ma doniesien z testow, a sam nie mialem okazji w tym roku brac udzialu w testach na nast rok -szkoda - oczywiscie , kobieca wersja (Aura) ma tez full rocker na ten sezon.. linia ONE/TWO wzbogacila sie o szerszego brata THREE - szersze (135 pod butem) i dostatecznie dluga (do 196cm)..zastanawia wielka rozbieznosc promienia miedzy TWO i THREE - przy dlug 196 , radius wynosi 32,5 vs 58,8 . nie wiem, czy to kupuje, tzn te roznice... Nowa linia BMT (Big Mountain Touring) w wersji Werks (122,109,94 pod butem) - przy czym nie jestem pewny, ze BMT bedzie w wersji NIe-Werks.... bardzo ladna narta do puchu dla Women - One Pink - doskonale jezdzace Panie w puchu prawdopodobnie jej nie wybiora, bo dlugosc konczy sie na 176cm The Code otrzymal rocker a przodu i tylu - nie wiem, czy to lubie, ale sprobuje Another shoker - GS Racetiger w wersji WC - ma lekki , przedni rocker, SL- nie ma jego No i oferta bogata z UVO - probowalem, trche roznicy jest, ale, jak zawsze, roznica znika po kilku skretach.... Dobra wiadomosc - moja ulubiona nazwa -PYRA - trzyma sie swietnie To takie zasygnalizowanie - jezeli ktos jest zainteresowany detalami, prosze na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Zeby nie zakladac nowego tematu..witamy volkla w swiecie tip rockera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Zeby nie zakladac nowego tematu..witamy volkla w swiecie tip rockera Tip rocker Volkl wprowadzil w swoich nartach juz 2 sezony temu (2011/12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mnie chodzi o grupę race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Dlaczego zepsuta? nie ogarniasz zwyklego volkla czy jak? dlaeczego spaczonym elanie? Jakbys otworzyl byle jaki katalog to wiedzialbys ze maly "pseudo" rocker wprawdził atomic, rossignol,dynastar a teraz volkl. Te firmy tez zepsuly narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mały konkurs - kto pierwszy (bo to nie moje slowa) nazwal narte z rockerem popsuta I ze nigdy nie zapnie narty z zadnym udziwnieniem, jedynie klasyczny camber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 nie zaprzeczam - dopiero "dostopne" wrazenia mnie przekonaly - miales racje! No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek No, tu juz chyba popychasz granice Swojego dobrego humoru (ale nic nie wiadomo! ) co do tip-rocker to na nst sezon wszystkie SL i GS-y je maja za wyjatkiem WC SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski test voelkl'i na 2012/13 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Bruner79 Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Mnie sie tez wydaje ze to jakas lipna partia poszla do Pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltdi Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Hm......a powiedźcie mi jeszcze czy laminat na code jest gładki czy jest to coś w stylu ,,skóry węża,,(cokolwiek to znaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 11/12 są gładkie, 12/13 nie wiem, 13/14 są nie rysujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltdi Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 11/12 są gładkie, 12/13 nie wiem, 13/14 są nie rysujące Już trochę wiem Kto wie jakie są 12/13??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 progressor Ci sie nie porysuje i rosoł tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... trais Napisano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Odnosnie code zarowno w 11/12i 12/13 wychodzily nart do skirentow skora weza nie rysyjaca sie sklepowa wersja byla gladka w 13/14 jest tylko skora weza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jan koval Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Odnosnie code zarowno w 11/12i 12/13 wychodzily nart do skirentow skora weza nie rysyjaca sie sklepowa wersja byla gladka w 13/14 jest tylko skora weza! nareszcie pierwsza z nowych par sprawdzona - 2013/14 mantra , 184 pytanie od razu - jak mozna narte prawie doskonala, ulepszyc??? okazuje sie, ze mozna - nowa mantra jest co najmniej tak samo dobra jak 2 letnia - bije natomiast skretnoscia starsza wersje…. kolejna nowosc w kolekckji - dalbello krypton pro 130 - za diabla nie uwierzyl bym, ze but na 3 klamry moze TAK noge trzymac - a ……trzyma….. do tego 3czesciowy patent powoduje, ze wchodzenie i wychodzenie z btego buta jest…..latwe….musze jeszcze jezdzic naprzemiennnie w tych i w Agent 130, zeby sie przekonac, co mi bardziej lezy…... na koniec cos malego - fantastic………swietnie wywazone kije, ladne w wykonaniu, ladna kolorystyka (wybralem pare oostrej zieleni i druga - pink).. stosunkowo lekkie - godne polecenia... w szeregu czekaja na "okucie" - gatama, bridge, katana werk i Two…………... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Powoli będzie muzeum Voelkla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Powoli będzie muzeum Voelkla... raczej muzeum choroby narciarskiej…….. wczoraj na nartach, moja mlodsza spytala - czy ty musisz miec inne kije na kazdy wyjazd i do kazdej pary nart????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 za diabla nie uwierzyl bym, ze but na 3 klamry moze TAK noge trzymac - a ……trzyma….. do tego 3czesciowy patent powoduje, ze wchodzenie i wychodzenie z btego buta jest…..latwe… A widzisz niedowiarku ,pamietam Twoje sceptyczne podejscie do 3 klamer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 A widzisz niedowiarku ,pamietam Twoje sceptyczne podejscie do 3 klamer. nie zaprzeczam - dopiero "dostopne" wrazenia mnie przekonaly - miales racje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... JurekP Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 nareszcie pierwsza z nowych par sprawdzona - 2013/14 mantra , 184 pytanie od razu - jak mozna narte prawie doskonala, ulepszyc??? okazuje sie, ze mozna - nowa mantra jest co najmniej tak samo dobra jak 2 letnia - bije natomiast skretnoscia starsza wersje…. Okazuje sie, ze mozna zrobic cos jeszcze, cos niespodziewanego. W modelu 2014/15 Volkl zrobil z Mantra, moim zdaniem, cos szokujacego - pozbawil ja cambera. Tak, tak - flat camber. Przeciez to juz nie bedzie Mantra!!! http://blistergearre...15-volkl-mantra Co o tym myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Okazuje sie, ze mozna zrobic cos jeszcze, cos niespodziewanego. W modelu 2014/15 Volkl zrobil z Mantra, moim zdaniem, cos szokujacego - pozbawil ja cambera. Tak, tak - flat camber. Przeciez to juz nie bedzie Mantra!!! http://blistergearre...15-volkl-mantra Co o tym myslisz? nie wiem jeszcze, bo nie mialem okazji sprobowac…. Bardzo interesujacy text - szkoda, ze 177 vs 184 ja lubie mantre wlasnie ze wzgledu na camber, ktory pozwala czuc sie Jej w twardych warunkach... mysle, ze jest to uklon w strone ludzi szukajacych skretu : latwo, szybko,przyjemnie szkoda... Tutaj w skrocie opis na nowy sezon Pw shocker (Jurek to zasygnalizowal) - Mantra bez camber.....na razie nie ma doniesien z testow, a sam nie mialem okazji w tym roku brac udzialu w testach na nast rok -szkoda - oczywiscie , kobieca wersja (Aura) ma tez full rocker na ten sezon.. linia ONE/TWO wzbogacila sie o szerszego brata THREE - szersze (135 pod butem) i dostatecznie dluga (do 196cm)..zastanawia wielka rozbieznosc promienia miedzy TWO i THREE - przy dlug 196 , radius wynosi 32,5 vs 58,8 . nie wiem, czy to kupuje, tzn te roznice... Nowa linia BMT (Big Mountain Touring) w wersji Werks (122,109,94 pod butem) - przy czym nie jestem pewny, ze BMT bedzie w wersji NIe-Werks.... bardzo ladna narta do puchu dla Women - One Pink - doskonale jezdzace Panie w puchu prawdopodobnie jej nie wybiora, bo dlugosc konczy sie na 176cm The Code otrzymal rocker a przodu i tylu - nie wiem, czy to lubie, ale sprobuje Another shoker - GS Racetiger w wersji WC - ma lekki , przedni rocker, SL- nie ma jego No i oferta bogata z UVO - probowalem, trche roznicy jest, ale, jak zawsze, roznica znika po kilku skretach.... Dobra wiadomosc - moja ulubiona nazwa -PYRA - trzyma sie swietnie To takie zasygnalizowanie - jezeli ktos jest zainteresowany detalami, prosze na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Zeby nie zakladac nowego tematu..witamy volkla w swiecie tip rockera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Zeby nie zakladac nowego tematu..witamy volkla w swiecie tip rockera Tip rocker Volkl wprowadzil w swoich nartach juz 2 sezony temu (2011/12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mnie chodzi o grupę race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Dlaczego zepsuta? nie ogarniasz zwyklego volkla czy jak? dlaeczego spaczonym elanie? Jakbys otworzyl byle jaki katalog to wiedzialbys ze maly "pseudo" rocker wprawdził atomic, rossignol,dynastar a teraz volkl. Te firmy tez zepsuly narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mały konkurs - kto pierwszy (bo to nie moje slowa) nazwal narte z rockerem popsuta I ze nigdy nie zapnie narty z zadnym udziwnieniem, jedynie klasyczny camber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 nie zaprzeczam - dopiero "dostopne" wrazenia mnie przekonaly - miales racje! No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek No, tu juz chyba popychasz granice Swojego dobrego humoru (ale nic nie wiadomo! ) co do tip-rocker to na nst sezon wszystkie SL i GS-y je maja za wyjatkiem WC SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski test voelkl'i na 2012/13 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Bruner79 Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 progressor Ci sie nie porysuje i rosoł tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trais Napisano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Odnosnie code zarowno w 11/12i 12/13 wychodzily nart do skirentow skora weza nie rysyjaca sie sklepowa wersja byla gladka w 13/14 jest tylko skora weza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Odnosnie code zarowno w 11/12i 12/13 wychodzily nart do skirentow skora weza nie rysyjaca sie sklepowa wersja byla gladka w 13/14 jest tylko skora weza! nareszcie pierwsza z nowych par sprawdzona - 2013/14 mantra , 184 pytanie od razu - jak mozna narte prawie doskonala, ulepszyc??? okazuje sie, ze mozna - nowa mantra jest co najmniej tak samo dobra jak 2 letnia - bije natomiast skretnoscia starsza wersje…. kolejna nowosc w kolekckji - dalbello krypton pro 130 - za diabla nie uwierzyl bym, ze but na 3 klamry moze TAK noge trzymac - a ……trzyma….. do tego 3czesciowy patent powoduje, ze wchodzenie i wychodzenie z btego buta jest…..latwe….musze jeszcze jezdzic naprzemiennnie w tych i w Agent 130, zeby sie przekonac, co mi bardziej lezy…... na koniec cos malego - fantastic………swietnie wywazone kije, ladne w wykonaniu, ladna kolorystyka (wybralem pare oostrej zieleni i druga - pink).. stosunkowo lekkie - godne polecenia... w szeregu czekaja na "okucie" - gatama, bridge, katana werk i Two…………... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Powoli będzie muzeum Voelkla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Powoli będzie muzeum Voelkla... raczej muzeum choroby narciarskiej…….. wczoraj na nartach, moja mlodsza spytala - czy ty musisz miec inne kije na kazdy wyjazd i do kazdej pary nart????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 za diabla nie uwierzyl bym, ze but na 3 klamry moze TAK noge trzymac - a ……trzyma….. do tego 3czesciowy patent powoduje, ze wchodzenie i wychodzenie z btego buta jest…..latwe… A widzisz niedowiarku ,pamietam Twoje sceptyczne podejscie do 3 klamer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 A widzisz niedowiarku ,pamietam Twoje sceptyczne podejscie do 3 klamer. nie zaprzeczam - dopiero "dostopne" wrazenia mnie przekonaly - miales racje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... JurekP Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 nareszcie pierwsza z nowych par sprawdzona - 2013/14 mantra , 184 pytanie od razu - jak mozna narte prawie doskonala, ulepszyc??? okazuje sie, ze mozna - nowa mantra jest co najmniej tak samo dobra jak 2 letnia - bije natomiast skretnoscia starsza wersje…. Okazuje sie, ze mozna zrobic cos jeszcze, cos niespodziewanego. W modelu 2014/15 Volkl zrobil z Mantra, moim zdaniem, cos szokujacego - pozbawil ja cambera. Tak, tak - flat camber. Przeciez to juz nie bedzie Mantra!!! http://blistergearre...15-volkl-mantra Co o tym myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Okazuje sie, ze mozna zrobic cos jeszcze, cos niespodziewanego. W modelu 2014/15 Volkl zrobil z Mantra, moim zdaniem, cos szokujacego - pozbawil ja cambera. Tak, tak - flat camber. Przeciez to juz nie bedzie Mantra!!! http://blistergearre...15-volkl-mantra Co o tym myslisz? nie wiem jeszcze, bo nie mialem okazji sprobowac…. Bardzo interesujacy text - szkoda, ze 177 vs 184 ja lubie mantre wlasnie ze wzgledu na camber, ktory pozwala czuc sie Jej w twardych warunkach... mysle, ze jest to uklon w strone ludzi szukajacych skretu : latwo, szybko,przyjemnie szkoda... Tutaj w skrocie opis na nowy sezon Pw shocker (Jurek to zasygnalizowal) - Mantra bez camber.....na razie nie ma doniesien z testow, a sam nie mialem okazji w tym roku brac udzialu w testach na nast rok -szkoda - oczywiscie , kobieca wersja (Aura) ma tez full rocker na ten sezon.. linia ONE/TWO wzbogacila sie o szerszego brata THREE - szersze (135 pod butem) i dostatecznie dluga (do 196cm)..zastanawia wielka rozbieznosc promienia miedzy TWO i THREE - przy dlug 196 , radius wynosi 32,5 vs 58,8 . nie wiem, czy to kupuje, tzn te roznice... Nowa linia BMT (Big Mountain Touring) w wersji Werks (122,109,94 pod butem) - przy czym nie jestem pewny, ze BMT bedzie w wersji NIe-Werks.... bardzo ladna narta do puchu dla Women - One Pink - doskonale jezdzace Panie w puchu prawdopodobnie jej nie wybiora, bo dlugosc konczy sie na 176cm The Code otrzymal rocker a przodu i tylu - nie wiem, czy to lubie, ale sprobuje Another shoker - GS Racetiger w wersji WC - ma lekki , przedni rocker, SL- nie ma jego No i oferta bogata z UVO - probowalem, trche roznicy jest, ale, jak zawsze, roznica znika po kilku skretach.... Dobra wiadomosc - moja ulubiona nazwa -PYRA - trzyma sie swietnie To takie zasygnalizowanie - jezeli ktos jest zainteresowany detalami, prosze na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Zeby nie zakladac nowego tematu..witamy volkla w swiecie tip rockera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Zeby nie zakladac nowego tematu..witamy volkla w swiecie tip rockera Tip rocker Volkl wprowadzil w swoich nartach juz 2 sezony temu (2011/12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mnie chodzi o grupę race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Dlaczego zepsuta? nie ogarniasz zwyklego volkla czy jak? dlaeczego spaczonym elanie? Jakbys otworzyl byle jaki katalog to wiedzialbys ze maly "pseudo" rocker wprawdził atomic, rossignol,dynastar a teraz volkl. Te firmy tez zepsuly narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mały konkurs - kto pierwszy (bo to nie moje slowa) nazwal narte z rockerem popsuta I ze nigdy nie zapnie narty z zadnym udziwnieniem, jedynie klasyczny camber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 nie zaprzeczam - dopiero "dostopne" wrazenia mnie przekonaly - miales racje! No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek No, tu juz chyba popychasz granice Swojego dobrego humoru (ale nic nie wiadomo! ) co do tip-rocker to na nst sezon wszystkie SL i GS-y je maja za wyjatkiem WC SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski test voelkl'i na 2012/13 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Powoli będzie muzeum Voelkla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Powoli będzie muzeum Voelkla... raczej muzeum choroby narciarskiej…….. wczoraj na nartach, moja mlodsza spytala - czy ty musisz miec inne kije na kazdy wyjazd i do kazdej pary nart????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 za diabla nie uwierzyl bym, ze but na 3 klamry moze TAK noge trzymac - a ……trzyma….. do tego 3czesciowy patent powoduje, ze wchodzenie i wychodzenie z btego buta jest…..latwe… A widzisz niedowiarku ,pamietam Twoje sceptyczne podejscie do 3 klamer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 A widzisz niedowiarku ,pamietam Twoje sceptyczne podejscie do 3 klamer. nie zaprzeczam - dopiero "dostopne" wrazenia mnie przekonaly - miales racje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... JurekP Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 nareszcie pierwsza z nowych par sprawdzona - 2013/14 mantra , 184 pytanie od razu - jak mozna narte prawie doskonala, ulepszyc??? okazuje sie, ze mozna - nowa mantra jest co najmniej tak samo dobra jak 2 letnia - bije natomiast skretnoscia starsza wersje…. Okazuje sie, ze mozna zrobic cos jeszcze, cos niespodziewanego. W modelu 2014/15 Volkl zrobil z Mantra, moim zdaniem, cos szokujacego - pozbawil ja cambera. Tak, tak - flat camber. Przeciez to juz nie bedzie Mantra!!! http://blistergearre...15-volkl-mantra Co o tym myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Okazuje sie, ze mozna zrobic cos jeszcze, cos niespodziewanego. W modelu 2014/15 Volkl zrobil z Mantra, moim zdaniem, cos szokujacego - pozbawil ja cambera. Tak, tak - flat camber. Przeciez to juz nie bedzie Mantra!!! http://blistergearre...15-volkl-mantra Co o tym myslisz? nie wiem jeszcze, bo nie mialem okazji sprobowac…. Bardzo interesujacy text - szkoda, ze 177 vs 184 ja lubie mantre wlasnie ze wzgledu na camber, ktory pozwala czuc sie Jej w twardych warunkach... mysle, ze jest to uklon w strone ludzi szukajacych skretu : latwo, szybko,przyjemnie szkoda... Tutaj w skrocie opis na nowy sezon Pw shocker (Jurek to zasygnalizowal) - Mantra bez camber.....na razie nie ma doniesien z testow, a sam nie mialem okazji w tym roku brac udzialu w testach na nast rok -szkoda - oczywiscie , kobieca wersja (Aura) ma tez full rocker na ten sezon.. linia ONE/TWO wzbogacila sie o szerszego brata THREE - szersze (135 pod butem) i dostatecznie dluga (do 196cm)..zastanawia wielka rozbieznosc promienia miedzy TWO i THREE - przy dlug 196 , radius wynosi 32,5 vs 58,8 . nie wiem, czy to kupuje, tzn te roznice... Nowa linia BMT (Big Mountain Touring) w wersji Werks (122,109,94 pod butem) - przy czym nie jestem pewny, ze BMT bedzie w wersji NIe-Werks.... bardzo ladna narta do puchu dla Women - One Pink - doskonale jezdzace Panie w puchu prawdopodobnie jej nie wybiora, bo dlugosc konczy sie na 176cm The Code otrzymal rocker a przodu i tylu - nie wiem, czy to lubie, ale sprobuje Another shoker - GS Racetiger w wersji WC - ma lekki , przedni rocker, SL- nie ma jego No i oferta bogata z UVO - probowalem, trche roznicy jest, ale, jak zawsze, roznica znika po kilku skretach.... Dobra wiadomosc - moja ulubiona nazwa -PYRA - trzyma sie swietnie To takie zasygnalizowanie - jezeli ktos jest zainteresowany detalami, prosze na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Zeby nie zakladac nowego tematu..witamy volkla w swiecie tip rockera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Zeby nie zakladac nowego tematu..witamy volkla w swiecie tip rockera Tip rocker Volkl wprowadzil w swoich nartach juz 2 sezony temu (2011/12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mnie chodzi o grupę race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Dlaczego zepsuta? nie ogarniasz zwyklego volkla czy jak? dlaeczego spaczonym elanie? Jakbys otworzyl byle jaki katalog to wiedzialbys ze maly "pseudo" rocker wprawdził atomic, rossignol,dynastar a teraz volkl. Te firmy tez zepsuly narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mały konkurs - kto pierwszy (bo to nie moje slowa) nazwal narte z rockerem popsuta I ze nigdy nie zapnie narty z zadnym udziwnieniem, jedynie klasyczny camber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 nie zaprzeczam - dopiero "dostopne" wrazenia mnie przekonaly - miales racje! No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek No, tu juz chyba popychasz granice Swojego dobrego humoru (ale nic nie wiadomo! ) co do tip-rocker to na nst sezon wszystkie SL i GS-y je maja za wyjatkiem WC SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski test voelkl'i na 2012/13 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pytek23 Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 za diabla nie uwierzyl bym, ze but na 3 klamry moze TAK noge trzymac - a ……trzyma….. do tego 3czesciowy patent powoduje, ze wchodzenie i wychodzenie z btego buta jest…..latwe… A widzisz niedowiarku ,pamietam Twoje sceptyczne podejscie do 3 klamer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 A widzisz niedowiarku ,pamietam Twoje sceptyczne podejscie do 3 klamer. nie zaprzeczam - dopiero "dostopne" wrazenia mnie przekonaly - miales racje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... JurekP Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 nareszcie pierwsza z nowych par sprawdzona - 2013/14 mantra , 184 pytanie od razu - jak mozna narte prawie doskonala, ulepszyc??? okazuje sie, ze mozna - nowa mantra jest co najmniej tak samo dobra jak 2 letnia - bije natomiast skretnoscia starsza wersje…. Okazuje sie, ze mozna zrobic cos jeszcze, cos niespodziewanego. W modelu 2014/15 Volkl zrobil z Mantra, moim zdaniem, cos szokujacego - pozbawil ja cambera. Tak, tak - flat camber. Przeciez to juz nie bedzie Mantra!!! http://blistergearre...15-volkl-mantra Co o tym myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Okazuje sie, ze mozna zrobic cos jeszcze, cos niespodziewanego. W modelu 2014/15 Volkl zrobil z Mantra, moim zdaniem, cos szokujacego - pozbawil ja cambera. Tak, tak - flat camber. Przeciez to juz nie bedzie Mantra!!! http://blistergearre...15-volkl-mantra Co o tym myslisz? nie wiem jeszcze, bo nie mialem okazji sprobowac…. Bardzo interesujacy text - szkoda, ze 177 vs 184 ja lubie mantre wlasnie ze wzgledu na camber, ktory pozwala czuc sie Jej w twardych warunkach... mysle, ze jest to uklon w strone ludzi szukajacych skretu : latwo, szybko,przyjemnie szkoda... Tutaj w skrocie opis na nowy sezon Pw shocker (Jurek to zasygnalizowal) - Mantra bez camber.....na razie nie ma doniesien z testow, a sam nie mialem okazji w tym roku brac udzialu w testach na nast rok -szkoda - oczywiscie , kobieca wersja (Aura) ma tez full rocker na ten sezon.. linia ONE/TWO wzbogacila sie o szerszego brata THREE - szersze (135 pod butem) i dostatecznie dluga (do 196cm)..zastanawia wielka rozbieznosc promienia miedzy TWO i THREE - przy dlug 196 , radius wynosi 32,5 vs 58,8 . nie wiem, czy to kupuje, tzn te roznice... Nowa linia BMT (Big Mountain Touring) w wersji Werks (122,109,94 pod butem) - przy czym nie jestem pewny, ze BMT bedzie w wersji NIe-Werks.... bardzo ladna narta do puchu dla Women - One Pink - doskonale jezdzace Panie w puchu prawdopodobnie jej nie wybiora, bo dlugosc konczy sie na 176cm The Code otrzymal rocker a przodu i tylu - nie wiem, czy to lubie, ale sprobuje Another shoker - GS Racetiger w wersji WC - ma lekki , przedni rocker, SL- nie ma jego No i oferta bogata z UVO - probowalem, trche roznicy jest, ale, jak zawsze, roznica znika po kilku skretach.... Dobra wiadomosc - moja ulubiona nazwa -PYRA - trzyma sie swietnie To takie zasygnalizowanie - jezeli ktos jest zainteresowany detalami, prosze na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Zeby nie zakladac nowego tematu..witamy volkla w swiecie tip rockera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Zeby nie zakladac nowego tematu..witamy volkla w swiecie tip rockera Tip rocker Volkl wprowadzil w swoich nartach juz 2 sezony temu (2011/12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mnie chodzi o grupę race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Dlaczego zepsuta? nie ogarniasz zwyklego volkla czy jak? dlaeczego spaczonym elanie? Jakbys otworzyl byle jaki katalog to wiedzialbys ze maly "pseudo" rocker wprawdził atomic, rossignol,dynastar a teraz volkl. Te firmy tez zepsuly narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mały konkurs - kto pierwszy (bo to nie moje slowa) nazwal narte z rockerem popsuta I ze nigdy nie zapnie narty z zadnym udziwnieniem, jedynie klasyczny camber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 nie zaprzeczam - dopiero "dostopne" wrazenia mnie przekonaly - miales racje! No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek No, tu juz chyba popychasz granice Swojego dobrego humoru (ale nic nie wiadomo! ) co do tip-rocker to na nst sezon wszystkie SL i GS-y je maja za wyjatkiem WC SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski test voelkl'i na 2012/13 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 A widzisz niedowiarku ,pamietam Twoje sceptyczne podejscie do 3 klamer. nie zaprzeczam - dopiero "dostopne" wrazenia mnie przekonaly - miales racje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... JurekP Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 nareszcie pierwsza z nowych par sprawdzona - 2013/14 mantra , 184 pytanie od razu - jak mozna narte prawie doskonala, ulepszyc??? okazuje sie, ze mozna - nowa mantra jest co najmniej tak samo dobra jak 2 letnia - bije natomiast skretnoscia starsza wersje…. Okazuje sie, ze mozna zrobic cos jeszcze, cos niespodziewanego. W modelu 2014/15 Volkl zrobil z Mantra, moim zdaniem, cos szokujacego - pozbawil ja cambera. Tak, tak - flat camber. Przeciez to juz nie bedzie Mantra!!! http://blistergearre...15-volkl-mantra Co o tym myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Okazuje sie, ze mozna zrobic cos jeszcze, cos niespodziewanego. W modelu 2014/15 Volkl zrobil z Mantra, moim zdaniem, cos szokujacego - pozbawil ja cambera. Tak, tak - flat camber. Przeciez to juz nie bedzie Mantra!!! http://blistergearre...15-volkl-mantra Co o tym myslisz? nie wiem jeszcze, bo nie mialem okazji sprobowac…. Bardzo interesujacy text - szkoda, ze 177 vs 184 ja lubie mantre wlasnie ze wzgledu na camber, ktory pozwala czuc sie Jej w twardych warunkach... mysle, ze jest to uklon w strone ludzi szukajacych skretu : latwo, szybko,przyjemnie szkoda... Tutaj w skrocie opis na nowy sezon Pw shocker (Jurek to zasygnalizowal) - Mantra bez camber.....na razie nie ma doniesien z testow, a sam nie mialem okazji w tym roku brac udzialu w testach na nast rok -szkoda - oczywiscie , kobieca wersja (Aura) ma tez full rocker na ten sezon.. linia ONE/TWO wzbogacila sie o szerszego brata THREE - szersze (135 pod butem) i dostatecznie dluga (do 196cm)..zastanawia wielka rozbieznosc promienia miedzy TWO i THREE - przy dlug 196 , radius wynosi 32,5 vs 58,8 . nie wiem, czy to kupuje, tzn te roznice... Nowa linia BMT (Big Mountain Touring) w wersji Werks (122,109,94 pod butem) - przy czym nie jestem pewny, ze BMT bedzie w wersji NIe-Werks.... bardzo ladna narta do puchu dla Women - One Pink - doskonale jezdzace Panie w puchu prawdopodobnie jej nie wybiora, bo dlugosc konczy sie na 176cm The Code otrzymal rocker a przodu i tylu - nie wiem, czy to lubie, ale sprobuje Another shoker - GS Racetiger w wersji WC - ma lekki , przedni rocker, SL- nie ma jego No i oferta bogata z UVO - probowalem, trche roznicy jest, ale, jak zawsze, roznica znika po kilku skretach.... Dobra wiadomosc - moja ulubiona nazwa -PYRA - trzyma sie swietnie To takie zasygnalizowanie - jezeli ktos jest zainteresowany detalami, prosze na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Zeby nie zakladac nowego tematu..witamy volkla w swiecie tip rockera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Zeby nie zakladac nowego tematu..witamy volkla w swiecie tip rockera Tip rocker Volkl wprowadzil w swoich nartach juz 2 sezony temu (2011/12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mnie chodzi o grupę race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Dlaczego zepsuta? nie ogarniasz zwyklego volkla czy jak? dlaeczego spaczonym elanie? Jakbys otworzyl byle jaki katalog to wiedzialbys ze maly "pseudo" rocker wprawdził atomic, rossignol,dynastar a teraz volkl. Te firmy tez zepsuly narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mały konkurs - kto pierwszy (bo to nie moje slowa) nazwal narte z rockerem popsuta I ze nigdy nie zapnie narty z zadnym udziwnieniem, jedynie klasyczny camber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 nie zaprzeczam - dopiero "dostopne" wrazenia mnie przekonaly - miales racje! No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek No, tu juz chyba popychasz granice Swojego dobrego humoru (ale nic nie wiadomo! ) co do tip-rocker to na nst sezon wszystkie SL i GS-y je maja za wyjatkiem WC SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski test voelkl'i na 2012/13 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
JurekP Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 nareszcie pierwsza z nowych par sprawdzona - 2013/14 mantra , 184 pytanie od razu - jak mozna narte prawie doskonala, ulepszyc??? okazuje sie, ze mozna - nowa mantra jest co najmniej tak samo dobra jak 2 letnia - bije natomiast skretnoscia starsza wersje…. Okazuje sie, ze mozna zrobic cos jeszcze, cos niespodziewanego. W modelu 2014/15 Volkl zrobil z Mantra, moim zdaniem, cos szokujacego - pozbawil ja cambera. Tak, tak - flat camber. Przeciez to juz nie bedzie Mantra!!! http://blistergearre...15-volkl-mantra Co o tym myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Okazuje sie, ze mozna zrobic cos jeszcze, cos niespodziewanego. W modelu 2014/15 Volkl zrobil z Mantra, moim zdaniem, cos szokujacego - pozbawil ja cambera. Tak, tak - flat camber. Przeciez to juz nie bedzie Mantra!!! http://blistergearre...15-volkl-mantra Co o tym myslisz? nie wiem jeszcze, bo nie mialem okazji sprobowac…. Bardzo interesujacy text - szkoda, ze 177 vs 184 ja lubie mantre wlasnie ze wzgledu na camber, ktory pozwala czuc sie Jej w twardych warunkach... mysle, ze jest to uklon w strone ludzi szukajacych skretu : latwo, szybko,przyjemnie szkoda... Tutaj w skrocie opis na nowy sezon Pw shocker (Jurek to zasygnalizowal) - Mantra bez camber.....na razie nie ma doniesien z testow, a sam nie mialem okazji w tym roku brac udzialu w testach na nast rok -szkoda - oczywiscie , kobieca wersja (Aura) ma tez full rocker na ten sezon.. linia ONE/TWO wzbogacila sie o szerszego brata THREE - szersze (135 pod butem) i dostatecznie dluga (do 196cm)..zastanawia wielka rozbieznosc promienia miedzy TWO i THREE - przy dlug 196 , radius wynosi 32,5 vs 58,8 . nie wiem, czy to kupuje, tzn te roznice... Nowa linia BMT (Big Mountain Touring) w wersji Werks (122,109,94 pod butem) - przy czym nie jestem pewny, ze BMT bedzie w wersji NIe-Werks.... bardzo ladna narta do puchu dla Women - One Pink - doskonale jezdzace Panie w puchu prawdopodobnie jej nie wybiora, bo dlugosc konczy sie na 176cm The Code otrzymal rocker a przodu i tylu - nie wiem, czy to lubie, ale sprobuje Another shoker - GS Racetiger w wersji WC - ma lekki , przedni rocker, SL- nie ma jego No i oferta bogata z UVO - probowalem, trche roznicy jest, ale, jak zawsze, roznica znika po kilku skretach.... Dobra wiadomosc - moja ulubiona nazwa -PYRA - trzyma sie swietnie To takie zasygnalizowanie - jezeli ktos jest zainteresowany detalami, prosze na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Zeby nie zakladac nowego tematu..witamy volkla w swiecie tip rockera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Zeby nie zakladac nowego tematu..witamy volkla w swiecie tip rockera Tip rocker Volkl wprowadzil w swoich nartach juz 2 sezony temu (2011/12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mnie chodzi o grupę race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Dlaczego zepsuta? nie ogarniasz zwyklego volkla czy jak? dlaeczego spaczonym elanie? Jakbys otworzyl byle jaki katalog to wiedzialbys ze maly "pseudo" rocker wprawdził atomic, rossignol,dynastar a teraz volkl. Te firmy tez zepsuly narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mały konkurs - kto pierwszy (bo to nie moje slowa) nazwal narte z rockerem popsuta I ze nigdy nie zapnie narty z zadnym udziwnieniem, jedynie klasyczny camber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 nie zaprzeczam - dopiero "dostopne" wrazenia mnie przekonaly - miales racje! No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek No, tu juz chyba popychasz granice Swojego dobrego humoru (ale nic nie wiadomo! ) co do tip-rocker to na nst sezon wszystkie SL i GS-y je maja za wyjatkiem WC SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski test voelkl'i na 2012/13 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Okazuje sie, ze mozna zrobic cos jeszcze, cos niespodziewanego. W modelu 2014/15 Volkl zrobil z Mantra, moim zdaniem, cos szokujacego - pozbawil ja cambera. Tak, tak - flat camber. Przeciez to juz nie bedzie Mantra!!! http://blistergearre...15-volkl-mantra Co o tym myslisz? nie wiem jeszcze, bo nie mialem okazji sprobowac…. Bardzo interesujacy text - szkoda, ze 177 vs 184 ja lubie mantre wlasnie ze wzgledu na camber, ktory pozwala czuc sie Jej w twardych warunkach... mysle, ze jest to uklon w strone ludzi szukajacych skretu : latwo, szybko,przyjemnie szkoda... Tutaj w skrocie opis na nowy sezon Pw shocker (Jurek to zasygnalizowal) - Mantra bez camber.....na razie nie ma doniesien z testow, a sam nie mialem okazji w tym roku brac udzialu w testach na nast rok -szkoda - oczywiscie , kobieca wersja (Aura) ma tez full rocker na ten sezon.. linia ONE/TWO wzbogacila sie o szerszego brata THREE - szersze (135 pod butem) i dostatecznie dluga (do 196cm)..zastanawia wielka rozbieznosc promienia miedzy TWO i THREE - przy dlug 196 , radius wynosi 32,5 vs 58,8 . nie wiem, czy to kupuje, tzn te roznice... Nowa linia BMT (Big Mountain Touring) w wersji Werks (122,109,94 pod butem) - przy czym nie jestem pewny, ze BMT bedzie w wersji NIe-Werks.... bardzo ladna narta do puchu dla Women - One Pink - doskonale jezdzace Panie w puchu prawdopodobnie jej nie wybiora, bo dlugosc konczy sie na 176cm The Code otrzymal rocker a przodu i tylu - nie wiem, czy to lubie, ale sprobuje Another shoker - GS Racetiger w wersji WC - ma lekki , przedni rocker, SL- nie ma jego No i oferta bogata z UVO - probowalem, trche roznicy jest, ale, jak zawsze, roznica znika po kilku skretach.... Dobra wiadomosc - moja ulubiona nazwa -PYRA - trzyma sie swietnie To takie zasygnalizowanie - jezeli ktos jest zainteresowany detalami, prosze na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Zeby nie zakladac nowego tematu..witamy volkla w swiecie tip rockera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Zeby nie zakladac nowego tematu..witamy volkla w swiecie tip rockera Tip rocker Volkl wprowadzil w swoich nartach juz 2 sezony temu (2011/12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mnie chodzi o grupę race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Dlaczego zepsuta? nie ogarniasz zwyklego volkla czy jak? dlaeczego spaczonym elanie? Jakbys otworzyl byle jaki katalog to wiedzialbys ze maly "pseudo" rocker wprawdził atomic, rossignol,dynastar a teraz volkl. Te firmy tez zepsuly narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mały konkurs - kto pierwszy (bo to nie moje slowa) nazwal narte z rockerem popsuta I ze nigdy nie zapnie narty z zadnym udziwnieniem, jedynie klasyczny camber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 nie zaprzeczam - dopiero "dostopne" wrazenia mnie przekonaly - miales racje! No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek No, tu juz chyba popychasz granice Swojego dobrego humoru (ale nic nie wiadomo! ) co do tip-rocker to na nst sezon wszystkie SL i GS-y je maja za wyjatkiem WC SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski test voelkl'i na 2012/13 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Bruner79 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Zeby nie zakladac nowego tematu..witamy volkla w swiecie tip rockera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekP Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Zeby nie zakladac nowego tematu..witamy volkla w swiecie tip rockera Tip rocker Volkl wprowadzil w swoich nartach juz 2 sezony temu (2011/12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mnie chodzi o grupę race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Dlaczego zepsuta? nie ogarniasz zwyklego volkla czy jak? dlaeczego spaczonym elanie? Jakbys otworzyl byle jaki katalog to wiedzialbys ze maly "pseudo" rocker wprawdził atomic, rossignol,dynastar a teraz volkl. Te firmy tez zepsuly narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mały konkurs - kto pierwszy (bo to nie moje slowa) nazwal narte z rockerem popsuta I ze nigdy nie zapnie narty z zadnym udziwnieniem, jedynie klasyczny camber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 nie zaprzeczam - dopiero "dostopne" wrazenia mnie przekonaly - miales racje! No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek No, tu juz chyba popychasz granice Swojego dobrego humoru (ale nic nie wiadomo! ) co do tip-rocker to na nst sezon wszystkie SL i GS-y je maja za wyjatkiem WC SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski test voelkl'i na 2012/13
wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mnie chodzi o grupę race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Tak, ale nie w SL Następna zepsuta narta ? (po spaczonym elanie ) Dlaczego zepsuta? nie ogarniasz zwyklego volkla czy jak? dlaeczego spaczonym elanie? Jakbys otworzyl byle jaki katalog to wiedzialbys ze maly "pseudo" rocker wprawdził atomic, rossignol,dynastar a teraz volkl. Te firmy tez zepsuly narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mały konkurs - kto pierwszy (bo to nie moje slowa) nazwal narte z rockerem popsuta I ze nigdy nie zapnie narty z zadnym udziwnieniem, jedynie klasyczny camber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 nie zaprzeczam - dopiero "dostopne" wrazenia mnie przekonaly - miales racje! No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek No, tu juz chyba popychasz granice Swojego dobrego humoru (ale nic nie wiadomo! ) co do tip-rocker to na nst sezon wszystkie SL i GS-y je maja za wyjatkiem WC SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski test voelkl'i na 2012/13
wideo5 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mały konkurs - kto pierwszy (bo to nie moje slowa) nazwal narte z rockerem popsuta I ze nigdy nie zapnie narty z zadnym udziwnieniem, jedynie klasyczny camber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 nie zaprzeczam - dopiero "dostopne" wrazenia mnie przekonaly - miales racje! No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek No, tu juz chyba popychasz granice Swojego dobrego humoru (ale nic nie wiadomo! ) co do tip-rocker to na nst sezon wszystkie SL i GS-y je maja za wyjatkiem WC SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
jan koval Napisano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No to jeszcze przed Tobą odkrycie butów dwuklamrowych! Pozdro Wiesiek No, tu juz chyba popychasz granice Swojego dobrego humoru (ale nic nie wiadomo! ) co do tip-rocker to na nst sezon wszystkie SL i GS-y je maja za wyjatkiem WC SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi