Jump to content

Wakacyjne atrakcje - ławka Niemena

yukisan
 Share

Recommended Posts

Przy okazji wizyty w okolicach Świebodzina zapraszam na chwilę zadumy u boku tego wspaniałego artysty. Co prawda remont ratusza w tle nieco zaburza atmosferę, lecz powinien się wkrótce skończyć. Jako P.S. dodam, iż nagłośniony ostatnio ban udzielony za treść PW jest moim zdaniem poważnym nadużyciem władzy admina. "Władza absolutna - deprawuje absolutnie". Skoro Fred wysłał PW to tak jakby się rozmówił z adminem w cztery oczy - bez świadków. Wielokrotnie udzielał połajanek publicznie na forum i wtedy nikt go nie był w stanie zakneblować. Chemiku - postąpiłeś nielogicznie.

Załączone miniatury

• NIEMEN.jpg

Jahu hamuj piętą :eek:!! To nie tak jak myślisz :D

Hej Yuki :), ale sam zobacz - jakoś tak strasznie podejrzanie Pan Niemen tam zerka ;), pewnie myśli jakoś podstępnie - czy to nie powód, żeby chociaż zamknąć ten temat ?? :) pozdro jahu

Żeby nie było, ze nie w temacie, to dodam, że w Opolu na Wzgórzu Uniwersyteckim jest tak sama ławka, na której nie dość, że Niemen sie pręży to i w dodatku można usiąść na kolanach Agnieszki Osieckiej ... (może to jakaś producja seryjna na East Europe from Taiwan ?) Zdravim :-)

Użytkownik jark edytował ten post 27 czerwiec 2009 - 10:13 usunieto treści nie związane z tematem

Żeby nie było, ze nie w temacie, to dodam, że w Opolu na Wzgórzu Uniwersyteckim jest tak sama ławka, na której nie dość, że Niemen sie pręży to i w dodatku można usiąść na kolanach Agnieszki Osieckiej ... (może to jakaś producja seryjna na East Europe from Taiwan ?) A tak serio to chciałem uprzejmie donieść, że dostałem na priwa od Jaha tekst, że jestem strasznie cieńkim bolkiem na nartach, w związku z czym chciałbym bana dla Jaha na okres min. 1 roku. Ewentualnie jeśli publicznie się pokaja i powie, że to ja jestem lepszy to bana można zamienić na publiczne rózgi, i będzie po sprawie ... Zdravim :-)

ja też uważam że jesteś cienki i piszę to oficjalnie. bana biorę zamiast Jaha. pozdro ze szczecina

Użytkownik jark edytował ten post 27 czerwiec 2009 - 10:11 usunięto treści nie związane z tematem

obaj jesteście świetnymi narciarzami - kajam się grzecznie ! - zbieram całą pulę - dwa bany dla mnie :), .. ruzgi to nie kara ;):D:rolleyes:, więc nie rozważę.. ;). Czy ktoś jeszcze chce komuś "nawrzucać' na moje konto ?? ;) pozdro jahu

A we Wro sa takie male ukryte w roznym miejscach krasnale, tego jednego , ktory jest ukryty w okolicach Rynku wg tradycji trzeba pocalowac w niewymowne i to podobno przynosi szczescie, autorem i pomyslodawca jest Get, Get Stankiewicz, szanowany, aczkolwiek kontrowersyjny artysta. Acha...a ja nie powiem wam, o czym sobie piszemy z jahem na pw... znaczy powiem tylko, napisze, ze to bardzo nieprzyzwoite..:rolleyes: czy to jest wtedy obraza moralnosci publicznej, czy niepublicznej? pzdrw

A we Wro sa takie male ukryte w roznym miejscach krasnale, tego jednego , ktory jest ukryty w okolicach Rynku wg tradycji trzeba pocalowac w niewymowne i to podobno przynosi szczescie

Alook - co masz na myśli pisząc o tym wyrażeniu ? Bardzo mnie zaintrygowałaś :-D

czy to jest wtedy obraza moralnosci publicznej, czy niepublicznej? pzdrw

Jak otwierasz lapka przy zapalonym świetle, to wtedy to miejsce publiczne, tak jak poczta prywatna czytana przy włączonym telewizorze. Łapiesz Alook ??? Punkt widzenia zawsze zależy od punktu siedzenia ... Zdravim :-)

u nas jest rower Starego Marycha, podobno można przysiąść na bagażniku:) na tym zdjęciu montaż nowego pedała (pierwotny został skradziony)

Załączone miniatury

• Stary Marych.jpg

Użytkownik hanka1 edytował ten post 27 czerwiec 2009 - 10:54

acha... teraz jarze :) z Atrakcji wakacyjnych to polecam jeszcze statkiem po Odrze od przystanii Zwierzynieckiej, taka wyprawa bardzo orzezwia i chlodzi. Dolne niewymowne Tisku.... dolne i teraz sobie pokombinuj , to "zadanie" na sobote ;)

Alook, póki co nic mi nie wiadomo o tym, aby kontakt z pomnikiem groził powikłaniami alergicznymi i nikt nie zamierza wprowadzać zakazu siadania na bagażniku roweru Marycha. ...dodam jeszcze, że jest to pomnik poznańskiej gwary

Toruńskie figurki odwiedziłem osobiście. Ciekawe miejsca, mają swój niepowtarzalny czar. Niby mi do rowerzysty blisko, ale jeszcze jakoś mi nie wpadł pod koło... sorki - w obiektyw. Okej. Dosyć tych pieszczot. Dwoje usprawiedliwionych - a pozostali BAN :D! Termin : do pocałowania pierwszej dziewicy w usta. Powód : nie na temat, nie po kolei, nie do rymu, nie do taktu ! I nie pokazywać mi się tu bez fotek ciekawych miejsc :D! Howgh !