FactorX Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Tutaj można dyskutować na temat ogłoszenia w sprawie zamawiania koszulek. (Ogłoszenie jest na każdym forum, na przykład tutaj: http://www.skiforum....ent.php?f=3&a=7 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FactorX Napisano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 To ja mam kilka pytań związanych z naszywkami: 1. Czy odpowiada wam rozmiar naszywki wysokość 8cm szerokość 6.5cm - kształt elipsa - tam "pionowe logo" (tzn rysunek i pod nim napis). 2. Materiał myślę, że najlepszy filc a nie tkanina? 3. Czy jest zapotrzebowanie na naszywki podszyte rzepem (do łatwego przyczepiania) ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Po pierwsze bardo się cieszę, że inicjatywa wypali Po drugie nie mogę doczekać się naszywki i momentu jak ją sobie na kurtkę naszyję Jedyna rzecz to (dla mnie) kolor koszulek- nie lubię jasnoszarego (mało praktyczny) i wolałbym ciemne (granat, czarny, brąz itp.) mi nie odpowiada ale to moje subiektywne odczucie Co do pytań FactorX'a: -Wielkość naszywek ok. -Nie wiem jaka jest różnica między filcem a tkaniną -Moim zdaniem rzep nie jest potrzebny (mogą odpaść w czasie jazdy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FactorX Napisano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 1. Jeżeli chodzi o różnicę filc - tkanina. Filc jest najczęściej używany do naszywek, jest grubszy niż tkanina, ale na tkaninie także można zrobic naszywki. 2. Jeżeli chodzi o rzep, to pytam jako dodatkową opcję, nie na wszystkie naszywki. 3. Co do koloru koszulek, chieliśmy kompromis pomiędzy białym a ciemnym, Logo ma dość ciemne kolory, lepiej wyjdzie na jasnym... Aha, czekam na wycenę i projekt naszywek, powinno być wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Filc tak,kształt elipsa tak ale logo widze w poziomie tak jak na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4loco Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Filc tak,kształt elipsa tak ale logo widze w poziomie tak jak na forum:) tez mysle ze takie rozwiązanie najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyÅ› Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 O kurczę jakie fajne logo się zrobiło a jakoś nie zwracałem na to uwagi. Pamiętajcie o naklejce na kask:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salem Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 No w końcu temat ruszył. Co do koszulek i rozmiarówki OK, ale ten kolor, szary, jakoś mi nie leży. Wolałbym już biały. Na materiale nie oszczędzać. Co się tyczy samego projektu, to tak sobię myślę, czy nie lepiej wygladałby koszulka z mniejszym pionowym logo z przodu i po lewej stronie, a z tyłu tak jak jest zaproponowane? Naszywki mągą być bez rzepów, lepiej sobie przyszyć, tylko czy każdy będzie chciał ją sobie przyszyć (chodzi o kurtkę, może być jej komuś szkoda). Naklejki, mają być gratis, ale w jakiej ilości i czy można zamówić same naklejki. Przyznam, że wolę sobie taką naklejkę przylepić do kasku lub kurtki niż naszywąć naszywkę na samą kurtkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shireikan Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Logo - ql - popieram poziom. Naklejka na kask - obowiązkowa. Koszulki jaknajbardziej czarne. Pytanie - kiedy będą, za ile i jak zamówić A co do rzepu. Gwarantuję że nie odpadnie. Mi z gore jeszcze ani stopień ani nazwisko nie odpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Moja propozycja:Naszywki do przyszycia, nie na rzepy. Kolor tła biały. Kształt prostokąt z zaokrąglonymi rogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FactorX Napisano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 1. Co do dużego logo pionowego z tyłu, a małego z przodu na sercu - mozliwe do realizacji jeżeli większość tak chce... 2. Naklejki w zasadzie w dowolnej rozsądnej ilości, koszt przesyłki jak zwykłego listu chyba. Co do naklejek, jakie rozmiary w cm "pionowych" i "poziomych" naklejek proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FactorX Napisano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Shireikan, Na każdym forum jest zamieszczone ogłoszenie w sprawie koszulek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyÅ› Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Naklejka to jakoś: 3cm na 6cm byłaby chyba ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nie umiem sobie tego wyobrazić w wersji pionowej,jak to miało by wyglądać:confused: widze to jako naszywka na rękaw albo na serce w wersji poziomej,zapodaj jakiś malunek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FactorX Napisano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Tutaj przestawiam wersje "pionową" (podstawową) oraz "poziomą" (przystosowaną do strony): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4loco Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 teraz jak to widze to jestem za pionową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenobcy Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Faktycznie, miałem sie podpiać pod qaz`a, ale teraz widzę, że ten pionowy układ mi odpowieda. Poziomy też zresztą może być. Jeśli filc lepszy, niech będzie. Rzepów nie potrzebuję, bo mam wdzianko z bazaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xed Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Naszywka zdecydowanie wersja pionowa i na filcu: - albo naszyta na ramieniu (jak tarcza szkolna w dawnych czasach) - albo na sercu Naklejkę na kask zrobiłbym poziomą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 To zmienia postać rzeczy.ta i ta jest ok,jestem za obiema:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi