Jump to content

Życzenia urodzinowe.

kmusial
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Nie znalazłem w Twoim profilu dokładnych info, ale skoro inni, to i ja się przyłożę do grzecznych i milutko-urodzinowych życzeń :-D A więc (nie zaczyna się zdania od "a więc" ;-)) : - długiego sezonu (przede wszystkim narciarskiego, choć nie tylko ...), - lekkiej a "pożywnej w pieniądze" robótki, - no i ... szczęścia w rodzinnym stadle, boć każdemu to się należy, nieprawdaż Juras ? - summa summarum - wszystkiego czego dotąd nie wymieniłem, a o TYM jeszcze marzysz :-) Zdravim :-)

Pierwszy, pierwszy, pierwszy, pierwszy, pierwszy, pierwszy, pierwszy !!! :-D Chciałem tego posta "zaenterować" równo o północy, coby większej i donioślejszej mocy nabrał, ale taki krótko przed godziną "0" też chyba będzie mieć znaczenie ! A więc Robercie - pozwól, że jako pierwszy (tam taram tam ta !!!) złożę Ci życzenia, abyś mógł przeżywać wyłącznie pełne radości chwile zarówno pośród swojej czadowej Rodzinki, jak i w gronie wariatów z Hochkar Gruppen !! A życzę Ci bardzo mocno, abyśmy tego sezonu nie zmarnowali bez sensu, i zaczęli go godnie już we wrześniu, kończąc zaś go na wspólnym majowym pikniku gdzieś na nartach z grupą Twoich Kamratów (sam z resztą wiesz z kim chciałbyś dzielić Te chwile ...) Jeszcze raz wszystkiego naj ... PS Jak to dobrze, że ktoś stworzył skiforum (chyba mu postawię browara ;-)) Zdravim :-)

jak najbardziej jestem za lipcem prawie bliźniaku:) pozdro robert

Robert, thx jak to piszą nasi synowie - a teraz moja kolej 4U (tak też piszą nasi synowie) STO LAT, STO LAT i sezonu jak z gumy od 15. sierpnia do 15. lipca - w przerwie możemy iść na piwo ;););)

nie wiem za bardzo o co kaman... ale colargolowi sto lat życzę :D;)

teraz już pewnie kaman :confused: :eek: :confused:

Pierwszy, pierwszy, pierwszy, pierwszy, pierwszy, pierwszy, pierwszy !!! :-D Zdravim :-)

a ja nie :mad: :( Jaro, dzięki za życzenia !! DO ZOBACZENIA NA STOKU !!!

Dzisiejszemu solenizantowi a mojemu imiennikowi Robertowi samych przyjemności w zyciu, życzy Robercik. P.S. Jeszcze sie nie poznaliśmy ale jest wielce prawdopodobne że w nadchodzącym sezonie do takiego spotkania dojdzie :):):) a potem jak to mówią, od portu do portu:eek:

• 1 month later...
To był maj - no nie... czerwiec (tu się Maryla walnęła ;) ) - pachniała Saska Kępa (i każda dzielnica w Wawie) szaloooonym świeżo co dopiero powitym noworodkiem... Małgośka wszystkiego najlepszego :D Miód Malin(a) - sto lat i siedmiu wcieleń kociskowych przynajmniej :D (byle nie na forum ;) )

pivi wszystkiego naj, i udanego sezonu jak zwykle z wariatami. pozdrawiam.

PIVI !!! Z Twojego profilu to nie wynika, ale rzutem na taśmę dolączam się do życzen urodzinowych, cobyś nam jeszcze niejeden wieczór w alpejskiej scenerii umilał przy dzwiękach gitary ... Sto lat druhu !!! Zdravim :-)