Skocz do zawartości

Kolekcjonowanie nasion Sativa – Wasze doświadczenia

PixelNomad

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, ostatnio postanowiłem rozbudować swoją kolekcję nasion konopi i szczególnie zainteresowały mnie nasiona Sativa. Chciałbym znaleźć miejsce, gdzie można spokojnie przeglądać różne odmiany, porównać je i dowiedzieć się więcej o ich właściwościach. Próbowałem kilku sklepów w internecie, ale często oferta jest ograniczona albo brakuje informacji o samych nasionach. Czy ktoś z was korzystał z jakiegoś sprawdzonego źródła i może podpowiedzieć, gdzie najlepiej zamawiać nasiona Sativa do kolekcji? Szukam czegoś, co naprawdę ma duży wybór i przejrzystą ofertę.

21 minut temu, AdrianW napisał:

Marek! Adam mi mówił że strasznie sztywno jeżdżę. Może właśnie tego luzu brakuje...

https://youtu.be/0xnUq_zIhek?is=IY8VHY7SwiBXMfCG

Cześć

To jest chyba najtrudniejsza rzecz w narciarstwie jaką trzeba wypracować czy też, której trzeba nabyć bo jej wypracowanie ćwiczeniami samymi ćwiczeniami czy szkoleniem jest praktycznie niemożliwe.

Pozdro

• Like 1

16 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

To jest chyba najtrudniejsza rzecz w narciarstwie jaką trzeba wypracować czy też, której trzeba nabyć bo jej wypracowanie ćwiczeniami samymi ćwiczeniami czy szkoleniem jest praktycznie niemożliwe.

Pozdro

Zgadzam się, też to zauważyłem. Wiesz, moje sztywne bioderka nie będą punktem sprzyjającym. Chociaż i tak codzienne rozciąganie dużo pomogło. Myślę, że jak pojawi się pewność w jeździe to i większy luz się pojawi. Zauważyłem też, że najgorsze jest takie rozkminianie tras i przesadne zwracanie uwagi na ich kolor. Jak jeździłem ostatnio za Markiem to bardzo pewnie się czułem, nie było czasu na zbędne myślenie. Choć nie ukrywam, że kilka razy dupsko zbiłem 🙂

Ale kto wie, może tytułowe nasiona czynią cuda 😄

Pozdro