PixelNomad Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Hej, ostatnio postanowiłem rozbudować swoją kolekcję nasion konopi i szczególnie zainteresowały mnie nasiona Sativa. Chciałbym znaleźć miejsce, gdzie można spokojnie przeglądać różne odmiany, porównać je i dowiedzieć się więcej o ich właściwościach. Próbowałem kilku sklepów w internecie, ale często oferta jest ograniczona albo brakuje informacji o samych nasionach. Czy ktoś z was korzystał z jakiegoś sprawdzonego źródła i może podpowiedzieć, gdzie najlepiej zamawiać nasiona Sativa do kolekcji? Szukam czegoś, co naprawdę ma duży wybór i przejrzystą ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 minut temu Udostępnij Napisano 9 minut temu Popieram !!!! Dla Ciebie ode mnie. Jaraj ... się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi