SzymQ Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Może się komuś przyda... Pozazdrościłem kolegom toreb na buty, ale bardziej marzył mi się plecak. Nabyłem takie oto cudeńko: https://pl.aliexpress.com/item/1005007417397711.html Po upakowaniu butów ze skorupą 325 mm, sztywnego etui do gogli, kasku i pełnoprawnej kurtki narciarskiej wygląda to tak: - Z pomiarów zewnętrznych gabarytów wychodzi bardziej 40 niż 50 litrów. - Skorupy 325mm są już trochę dłuższe niż podstawa (ok 300mm) - Wyskakuje mi teraz prawie 35 USD, a ja kupiłem za jedyne 30 USD. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Kupiłeś dwa? 🙂 Ten z linku i ten na żywo wyglądają zupełnie inaczej. Edytowane 1 godzinę temu przez jurek_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 52 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 52 minuty temu 11 minutes ago, jurek_h said: Kupiłeś dwa? 🙂 Ten z linku i ten na żywo wyglądają zupełnie inaczej. Zadajesz mnóstwo pytań, ale dajesz mało odpowiedzi. Byłeś może adminem na KN? Kurcze, a może dalej jesteś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 38 minut temu Udostępnij Napisano 38 minut temu Znów pytanie 🙂 Co to jest KN? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 minut temu Udostępnij Napisano 14 minut temu 23 minuty temu, jurek_h napisał: Znów pytanie 🙂 Co to jest KN? Kocham Narty. Jan był adminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi