Jan Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia 3 godziny temu, Mitek napisał: Puchar Świata w czym? Bo z pewnością nie narty alpejskie. Stelvio jest letnim ośrodkiem narciarskim, w zimie nie funkcjonuje z tego co wiem. https://www.bormioski.eu/en/stelvio-slope/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 11 godzin temu, star napisał: Ale to co? Na jakąś lodową taflę wjechałeś czy jak? Jakoś tak - poprzecierany lód był już miejscami a warun był kapitalny (S.Pleeso - trasa z Soliska do Furkota) zostałem ukarany za brawurę ..wiedziałem że narty już trzymają "średnio"... ale nic się nie stało a jakaś pomocna dłoń podwiozła mi narty bo zostały wyżej.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 10 godzin temu, Jan napisał: https://www.bormioski.eu/en/stelvio-slope/ OK. Jakoś nie dotarło do mnie, że chodzi o trasę Stelvio a nie przełęcz i leżący na niej ośrodek. Akurat w Bormio bywałem wielokrotnie w różnych porach roku przed i po zawodach i nigdy śniegu tam nie lubiłem, w całej stacji. Nie wiem dlaczego i składam to na karb jakiejś mojej ułomności. Wszyscy zawsze bawili się tam świetnie a jak zdecydowanie wolałem sąsiednią Isolaccia o St Catarina nie mówiąc. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 17 minut temu, Mitek napisał: OK. Jakoś nie dotarło do mnie, że chodzi o trasę Stelvio a nie przełęcz i leżący na niej ośrodek. Akurat w Bormio bywałem wielokrotnie w różnych porach roku przed i po zawodach i nigdy śniegu tam nie lubiłem, w całej stacji. Nie wiem dlaczego i składam to na karb jakiejś mojej ułomności. Wszyscy zawsze bawili się tam świetnie a jak zdecydowanie wolałem sąsiednią Isolaccia o St Catarina nie mówiąc. Pozdro Bormio ma inny klimat niż St.C mimo że są niedaleko od siebie położone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi