rsowa Napisano 1 Grudnia 2008 Udost臋pnij Napisano 1 Grudnia 2008 Witam Jestem tu od pewnego czasu, teraz chcia艂bym sie przywita膰 - Artur z Pu艂tuska. Chcieliby艣my si臋 przy艂膮czy膰 2 doros艂e plus 2 dzieci oraz ewentualnie 1 doros艂y i 2 dzieci. Pozdrawiam Artur -------------------------------------------------------------------------------- no i robi si臋 ciekawie. poczekajmy na marczw臋 i szabira jak wr贸c膮 z otwarcia sezonu i wtedy co艣 konkretnego ustalimy. Samba 77 te偶 jest zainteresowany wyjazdem wraz ze swoj膮 lepsz膮 po艂贸wk膮. i chyba na tym zamkniemy list臋. pozdro he rsowa ps. OTISEK A WY????????? __________________ Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
samba-77 Napisano 2 Grudnia 2008 Udost臋pnij Napisano 2 Grudnia 2008 Samba 77 te偶 jest zainteresowany wyjazdem wraz ze swoj膮 lepsz膮 po艂ow膮 Tak jak pisze rsowa,jednak chcemy jechac na 3 dni i mile widziane 2 osoby chetne dolaczyc do wyjazdu(mniejszy koszt podrozy) Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 2 Grudnia 2008 Autor Udost臋pnij Napisano 2 Grudnia 2008 no dobra. jako艣 po woli docieramy si臋 i lista nabiera rumie艅c贸w. na dzis wygl膮da to tak: Borowina , Ingram + 2 urocze potworki Tosia i Tymciu z Wawy Kurczak + Marysia z Wawy Nightgale +1 z Wawy ( niepotwierdzone) Ka艣ka i Tadziu + 2 c贸rcie prawie doros艂e ze Swinouj艣cia Sowa + Miki ze Szczecina Bosman + 2 doros艂e ze Stargardu Szcz. Marczwa i Iwonka + Tosia z Olsztyna (mam Tosi r臋kawiczki) Szabir z Katowic Gaus +1 +2 ( dzieci) i ewentualnie 1 doros艂y + kolejne 2 szkraby z Pu艂tuska Samba77 + 1 z Jastrz臋bia niestety Otisek z Anetk膮 i Kud艂aty z r贸偶nych przyczyn nie b臋d膮 mieli zaszczytu zobaczyc nas w akcji na kraw臋dziach na H. pozdro robert Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
PEPE_X Napisano 3 Grudnia 2008 Udost臋pnij Napisano 3 Grudnia 2008 No dobra to pora pozbiera膰 do kupy grupk臋 nr 2, czyli drugi tydzie艅 ferii: Termin wyjazdu 21.02.2009 - 01.03.2008 Sk艂ad regionami: 1.Pi艂a: - Ella_em + Pepe - Wiki + Sara - Aga + Olivia - Galant + Patryk - Zbyszek + Latoro艣l 2.Pozna艅: - Madzia + niewiasta 1 - Ktosiu - Latamito + ? (przypomnij mi kto jeszcze) 3.Warszawa: - Pawe艂 + Iwonka + Emi - Marcel + Marzenka 4.Gda艅sk: - Grze艣 + Ania Rezerwowo: Nera Podzia艂 autami: Start Pi艂a godz. 5.00 1.Pepe+Ela+Wiki+Sara 2.Galant+Patryk+Zbyszek+Syn 3.Ania+Grze艣 (nocuj膮 u nas) Start Pozna艅 godz. 6.00-6.10 (miejsce do uzgodnienia) 1.Magda+niewiasta+"kto艣" 2.Latamito+1+Aga+Olivia (doje偶d偶a do was) Start Warszawa godz. 5.15 1.Pafnucy+Iwonka (nie je po drodze hot-dog-贸w)+Emi 2.Marcel+Marzenka Spotkanie okolice O艂omu艅ca oko艂o 11.30-12.00 Dalej ju偶 razem w 7 aut! ulalala..ale kawalkada.. Dojazd na miejsce oko艂o 16-17. Ewentualne zakupy skipas贸w aby z rana nie sta膰 w kolejce. Siusiu,paciorek i zabawa.. A rano start U偶ytkownik PEPE_X edytowa艂 ten post 03 grudzie艅 2008 - 19:30 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 5 Grudnia 2008 Autor Udost臋pnij Napisano 5 Grudnia 2008 jak si臋 dzieje to si臋 dzieje. raz lepiej, a raz gorzej. tym razem jest gorzej. jako 偶e mia艂em misterny plan z dojazdem, a ten plan lekko mi zdech艂, szukam jednego miejsca dla siebie na wyjazd. mog臋 podjecha膰 ( bez sprzetu i baga偶u - to mam ogarni臋te u KasiS) gdzie艣 w bli偶sze lub dalsze okolice szczecina. no ale bez przesady. najdalej to do Opola ( hallo OTISKU). je偶eli do 艣rody nic nie znajd臋 b臋d臋 zmuszony zrezygnowa膰 z feryjnego wyjazdu:(. mamy jeszcze kilka wolnych miejsc u prochaskowej i mo偶e znajdzie si臋 dodatkowy sk艂adzik z autkiem i jednym wolnym miejscem dla mnie? serdecznie pozdrawiam he rsowa ze szczecina Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Udost臋pnij Napisano 9 Grudnia 2008 no dobra. sta艂o si臋. z przykro艣ci膮 to pisz臋 ale H na ferie nie dla mnie w tym sezonie. z powodu transportu nie mog臋 jecha膰 - kurde balans. wam wszystkim sniegu 偶ycz臋. do nast臋pnego razu i pozdro he rsowa Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 9 Grudnia 2008 Udost臋pnij Napisano 9 Grudnia 2008 Roberto - jeszcze ponad miesi膮c Wam zosta艂 do wyjazdu a Ty wymi臋kasz? Jest szansa, 偶e jeszcze kto艣 si臋 dopisze... Chyba, 偶e wybra艂e艣 inny kierunek;) Wielkopolska na pierwszy tydzie艅 ferii naszych potwierdza ca艂y sk艂ad: 26 os贸b na 4 domki Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 10 Grudnia 2008 Autor Udost臋pnij Napisano 10 Grudnia 2008 keramiku nie wymiekam ale musia艂em okreslic sie innej naszej ekipie kt贸ra mia艂a akurat dwa wolne miejsca. teraz podaj臋 aktualn膮 liste na wyjazd feryjny : Borowina , Ingram + 2 urocze potworki Tosia i Tymciu z Wawy Kurczak + Marysia z Wawy Nightgale +1 z Wawy ( niepotwierdzone) Ka艣ka i Tadziu + 2 c贸rcie prawie doros艂e ze Swinouj艣cia Marczwa i Iwonka + Tosia z Olsztyna (mam Tosi r臋kawiczki) Szabir z Katowic Gaus +1 +2 ( dzieci) i ewentualnie 1 doros艂y + kolejne 2 szkraby z Pu艂tuska Samba77 + 1 z Jastrz臋bia i + 2 dziewczyny Nata1 i ASoltysek na dzie艅 dzisiejszy ja jeszcze trzymam organizacj臋 wyjazdu. je偶eli kto艣 ch臋tny na taki wyjazd to pisac w temacie lub na priva gg i inne tam takie. pozdro he rsowa U偶ytkownik rsowa edytowa艂 ten post 10 grudzie艅 2008 - 21:44 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Udost臋pnij Napisano 14 Grudnia 2008 lista si臋 zmienia i to dobrze 偶e na plus. do ekipy Samby 77 do艂aczy艂 Oszi72 podaj臋 aktualn膮 liste: Borowina , Ingram + 2 urocze potworki Tosia i Tymciu z Wawy Kurczak + Marysia z Wawy Nightgale +1 z Wawy ( niepotwierdzone) Ka艣ka i Tadziu + 2 c贸rcie prawie doros艂e ze Swinouj艣cia Marczwa i Iwonka + Tosia z Olsztyna (mam Tosi r臋kawiczki) Szabir z Katowic Gaus +1 +2 ( dzieci) i ewentualnie 1 doros艂y + kolejne 2 szkraby z Pu艂tuska Samba77 + 1 z Jastrz臋bia i + 2 dziewczyny Nata1 i ASoltysek + Oszi72 szykuje si臋 fajny komplecik na wyjazd. troch臋 doros艂ych i troszeczk臋 dzieci i dwa potworki z wawy ( kochane potworki). pozdro he rsowa. ps. jeszcze ze dwa miejsca si臋 znajd膮 jak ktos zainteresowany. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 16 Grudnia 2008 Udost臋pnij Napisano 16 Grudnia 2008 Musimy niestety odwo艂a膰 nasze uczestnictwo w feriach na Hochkarze... Dzi艣 ostatecznie okaza艂o si臋, 偶e losy Przemkowego urlopu, kt贸re wa偶y艂y si臋 od pi膮tku, zosta艂y przes膮dzone - urlopu w ferie nie dostanie, w zwi膮zku z czym na Hochkar nie pojedziemy Jestem w艣ciek艂a smutna, obra偶ona i nad膮sana, lecz nic to niestety nie pomo偶e... echhh, takie 偶ycie :cool: Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
damek Napisano 16 Grudnia 2008 Udost臋pnij Napisano 16 Grudnia 2008 witam. czy znajdzie si臋 jeszcze miejsce dla nas - dwoje doros艂ych i c贸ra 6 lat. jeste艣my z opolskiego no dobra. sta艂o si臋. z przykro艣ci膮 to pisz臋 ale H na ferie nie dla mnie w tym sezonie. z powodu transportu nie mog臋 jecha膰 - kurde balans. wam wszystkim sniegu 偶ycz臋. do nast臋pnego razu i pozdro he rsowa witaj. je偶eli macie tam jeszcze miejsca i gdzie艣 nas upchacie, to b臋dziesz m贸g艂 zabra膰 si臋 z nami. jazda bardzo przyjemna, auto du偶e i bardzo wygodne - jedyny problem musisz dojecha膰 na sam膮 czesk膮 granic臋 - G艂ucho艂azy pozdrawiam U偶ytkownik jark edytowa艂 ten post 16 grudzie艅 2008 - 20:17 scalone posty Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Udost臋pnij Napisano 16 Grudnia 2008 witam. czy znajdzie si臋 jeszcze miejsce dla nas - dwoje doros艂ych i c贸ra 6 lat. jeste艣my z opolskiego witaj. je偶eli macie tam jeszcze miejsca i gdzie艣 nas upchacie, to b臋dziesz m贸g艂 zabra膰 si臋 z nami. jazda bardzo przyjemna, auto du偶e i bardzo wygodne - jedyny problem musisz dojecha膰 na sam膮 czesk膮 granic臋 - G艂ucho艂azy pozdrawiam podaj臋 aktualn膮 liste: Nightgale +1 z Wawy ( niepotwierdzone) Ka艣ka i Tadziu + 2 c贸rcie prawie doros艂e ze Swinouj艣cia Marczwa i Iwonka + Tosia z Olsztyna (mam Tosi r臋kawiczki) Szabir z Katowic Gaus +1 +2 ( dzieci) i ewentualnie 1 doros艂y + kolejne 2 szkraby z Pu艂tuska Samba77 + 1 + 2 dziewczyny Nata1 i ASoltysek + Oszi72 plus 1 Damek plus 1 i coreczka Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
samba-77 Napisano 16 Grudnia 2008 Udost臋pnij Napisano 16 Grudnia 2008 Widz臋,偶e ludziska "wymi臋kaj膮" a moja ekipa ro艣nie w si艂臋 Szkoda,偶e tylko na trzy dni Grupa Jastrzebie-呕ywiec sie powieksza.Nasz skladzik:rolleyes:: -Jurek(samba-77)+moja 偶ona Ela -Natalia+Ania (Nata1;ASoltysek) -Krzysiek(oszi72)+Czesiek(nasz kolega) Czyli sze艣膰 os贸b spragnionych jazdy na 艢wietej G贸rze Bedzie jazda,nie tylko na krawedzi:eek: a moze tylko? U偶ytkownik samba-77 edytowa艂 ten post 17 grudzie艅 2008 - 01:23 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
samba-77 Napisano 23 Grudnia 2008 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2008 Tomekczorny w tym terminie co podales jedzie inna grupa. Ta grupa,z ktora my jedziemy jedzie chyba 17-25.01 Nasza ekipa Jastrzebie-Zywiec jedzie na 3 dni 18-20.01 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 23 Grudnia 2008 Autor Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2008 jak w temaciecie. od dnia dzisiejszego wszystkie sprawy zg艂oszeniowe jak i organizacyjne przejmuje nasz serdeczny kolega Marczwa. podam tylko aktualna liste ludzi kt贸rzy jad膮 lub chc膮 jechac na H Nightgale +1 z Wawy ( niepotwierdzone) Ka艣ka i Tadziu + 2 c贸rcie prawie doros艂e ze Swinouj艣cia Marczwa i Iwonka + Tosia z Olsztyna (mam Tosi r臋kawiczki) Szabir z Katowic Gaus +1 +2 ( dzieci) i ewentualnie 1 doros艂y + kolejne 2 szkraby z Pu艂tuska Samba77 + 1 + 2 dziewczyny Nata1 i ASoltysek + Oszi72 plus 1 Damek plus 1 i coreczka pozdro he rsowa Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
mar_czwa Napisano 24 Grudnia 2008 Udost臋pnij Napisano 24 Grudnia 2008 j/w...moi drodzy, jako 偶e zosta艂em mianowany "kierownikiem wycieczki", a z post贸w wynika, 偶e nie wszyscy wybieraj膮 si臋 na ca艂y okres tzn od 17-24 stycznia, bardzo was prosz臋 o to, aby艣cie napisali kto i w jakim sk艂adzie osobowym na jaki okres planuje sw贸j pobyt. Dla Tadzia i Ka艣ki + panny, na pro艣b臋 Roberta "trzymam" domek nr 2 licz膮c jako 1 ten z "bia艂a sala", czyli domek 艣rodkowy. Opr贸cz "mojej ekipy" z listy do艂膮cza do nas na 98% Marcel i Tommason +3, oraz m贸j syn z narzeczon膮....w zwi膮zku z tym, my zajmujemy domek z "bia艂膮 sal膮", bo b臋dzie nas ok 11 szt 偶ycz膮c spokojnej i radosnej Wigilii, wszystkiego NAJ ...nie tylko na 艢wi臋ta, ale i na ka偶dy dzie艅...czekam na wasze odpowiedzi.../ prosi艂bym o potwierdzenia do dnia 31/12/2008/ gdyby by艂a potrzeba, to na piva mozna pisa膰 lub tel do mnie : 605-559-885 jeszcze raz pozdrawiam _ marek Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 24 Grudnia 2008 Udost臋pnij Napisano 24 Grudnia 2008 Mareczku, pisze tego posta prawie ze 艂zami w oczach, ale na Hochkar w styczniu raczej nie pojad臋 . Po pierwszym Hochkarze nie doleczy艂em si臋, teraz po Francji zdycham, 39 st.C, od jutra zastrzyki (ale i tak nie 偶a艂uje ani minuty z Wami sp臋dzonej). Pani w aptece ju偶 mi si臋 k艂ania. Musz臋 si臋 porz膮dnie wyleczy膰 i troch臋 odczeka膰 偶eby nabra膰 formy, zanim znowu b臋dziemy mogli razem pozje藕dzi膰 po 艣niegu zar贸wno na nartach jak i bez Jestem do dyspozycji od lutego do ko艅ca sezonu i z pewno艣ci膮 jeszcze z raz b臋d臋 chcia艂 pojecha膰, a podejrzewam 偶e jako posiadacze sezon贸wki wybierzecie si臋 jeszcze z Wujkiem Szabirem na Hochkar w tym sezonie. Na ferie m贸wi臋 "pas" i b艂agam, nie namawiajcie mnie bo serce mi p臋knie Maarcel P.S. Sorry.... U偶ytkownik Maarcel edytowa艂 ten post 24 grudzie艅 2008 - 22:43 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
kolumna Napisano 1 Lutego 2009 Udost臋pnij Napisano 1 Lutego 2009 Boskie zdj臋cia!!! Jestem pod wra偶eniem. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
PEPE_X Napisano 2 Lutego 2009 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2009 witam w nocy wr贸cili艣my z Hochkar i po wst臋pnym rozpakowaniu grat贸w poskleja艂em kilka panoram: ps. pozdrowienia dla Grzecha i ekipy (gko) oraz dla Darka "Vipera" Zdj臋cia kolego s膮 rewelacyjne jednak ten temat nie bardzo si臋 chyba do nich nadaje. Masz taki temacik: http://www.skiforum....ead.php?t=11440 i tam m贸g艂by艣 je umie艣ci膰. Tutaj robi si臋 ju偶 spory galimatias a one jeszcze go zwiekszaj膮. Prosi艂bym admina o przerzucenie ich do w.w. tematu. Pozdrowionka Ps.Jak t臋skno za tym pi臋knym miejscem.. Jeszcze 3 tygodnie Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
PEPE_X Napisano 3 Lutego 2009 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2009 Po zmianach: No dobra to pora pozbiera膰 do kupy grupk臋 nr 2, czyli drugi tydzie艅 ferii: Termin wyjazdu 21.02.2009 - 01.03.2008 Sk艂ad regionami: 1.Pi艂a: - Ella_em + Wiki - Pepe+ Sara - Aga + Olivia - Galant + Patryk - Zbyszek 2.Pozna艅: - Kasia + Aga - Latamito + 呕onka Latamitowa 3.Warszawa: - Pawe艂 + Iwonka + Emi - Marcel + Marzenka 4.Gda艅sk+po艂udnie - Bzdurka - Mar-czwa + Tosia - Szabir - Ada艣 i Adasiowa Podzia艂 autami: Start Pi艂a godz. 4.00 1.Pepe+Ela+Wiki+Sara 2.Galant+Patryk+Zbyszek+Bzdurka Start Pozna艅 godz. 5.00-5.10 (miejsce do uzgodnienia) 1.Latamito+呕ona+Aga+Olivia 2. Aga+Kasia Start Warszawa godz. 4.15 1.Pafnucy+Iwonka(nie je po drodze hot-dog-贸w)+Emi 2.Marcel+Marzenka Marek,Tosia,Szabir, Ada艣 oraz Adasiowa niewiasta startuj膮 w pi膮tek wi臋c niezale偶nie Podzia艂 domkami: Nr 1 (bia艂a sala) D贸艂: Galant+Patryk+Zbyszek G贸ra: Kasia+Aga, Latamito+呕ona Nr 2 Pepe+Sara Marcel+Marzenka Bzdurka+ ???? (rezerwowe) Nr 3 D贸艂: Pawe艂 + Iwonka + Emi G贸ra: Ella_em+Wiki Aga + Olivia Nr 4 Marek,Tosia Szabir Ada艣 i Adasiowa Spotkanie okolice O艂omu艅ca oko艂o 11.30-12.00 Dalej ju偶 razem w 5 aut! ulalala..ale kawalkada.. Dojazd na miejsce oko艂o 16-17. Ewentualne zakupy skipas贸w aby z rana nie sta膰 w kolejce. Siusiu,paciorek i zabawa.. A rano start Ps. Po drodze nied藕wied藕 z Kurczaczkiem, Keramem i reszt膮 hochkarowej braci.. Ostrzy膰 nartki ostrzy膰 bo nadchodzi TEN dzie艅. U偶ytkownik PEPE_X edytowa艂 ten post 03 luty 2009 - 17:39 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
mar_czwa Napisano 5 Lutego 2009 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2009 Ekipa w sk艂adzie: Iwona, Monika, Tosia, Tommason, Marcel i ja...wr贸cilismy dzisiaj o 1,30...a wiecej p贸藕niej...ale og贸lnie NUDAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... warunki 艣niegowe na HK rewelacyjne, pogodowe przez 5 dni - ka偶de..od zadymy po pla偶臋..kolejki do wyci膮g贸w co najmniej po godzinie stania / jak kto艣 lubi posta膰 pod rameczkami /...dojazd do domk贸w i same domki...kompletna ruina hihihi i jeszcze ten poci膮g dwa razy dziennie...pierwszy raz o 6,15... reasumuj膮c: jak zwykle nuda, kamienie na trasach , l贸d na powierzchni co najmniej 1 km kw, kolejki jak po papier toaletowy / kto to pami臋ta to wie o czym pisz臋/, w domkach zimno, drogi nieprzejezdne..og贸lnie REWELACJA.....:) U偶ytkownik mar_czwa edytowa艂 ten post 05 luty 2009 - 07:15 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
PEPE_X Napisano 8 Lutego 2009 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2009 No i chyba po raz ostatni. Grupka nr 2, czyli drugi tydzie艅 ferii: Termin wyjazdu 21.02.2009 - 01.03.2008 Sk艂ad regionami: 1.Pi艂a: - Ella_em + Wiki - Pepe+ Sara - Aga + Olivia - Galant + Patryk - Zbyszek 2.Pozna艅: - Kasia + Aga - Latamito + 呕onka Latamitowa 3.Warszawa: - Pawe艂 + Iwonka + Emi - Marcel + Marzenka - Nightgale + Krzysiek 4.Gda艅sk+po艂udnie - Bzdurka - Mar-czwa + Tosia - Szabir - Ada艣 i Adasiowa Podzia艂 autami: Start Pi艂a godz. 4.00 1.Pepe+Ela+Wiki+Sara 2.Galant+Patryk+Zbyszek+Bzdurka Start Pozna艅 godz. 5.00-5.10 (miejsce do uzgodnienia) 1.Latamito+呕ona+Aga+Olivia 2. Aga+Kasia Start Warszawa godz. 4.15 1.Pafnucy+Iwonka(nie je po drodze hot-dog-贸w)+Emi 2.Marcel+Marzenka 3.Nightgale+Krzy艣 Start Cz臋stochowa 1.Marek,Tosia,Szabir, Ada艣 oraz Adasiowa niewiasta startuj膮 w pi膮tek wi臋c niezale偶nie Podzia艂 domkami: Nr 1 (bia艂a sala) D贸艂: Galant+Patryk+Zbyszek G贸ra: Kasia+Aga, Latamito+呕ona Nr 2 Pepe+Marcel+Marzenka Bzdurka+Nightgale+Krzy艣 Nr 3 D贸艂: Pawe艂 + Iwonka + Emi G贸ra: Ella_em+Wiki+Sara+Aga + Olivia Nr 4 Marek,Tosia Szabir Ada艣 i Adasiowa Spotkanie Z膮bkowice 艢l膮skie Dalej ju偶 razem w 5 aut! Znojmo do艂膮cza Nightgale i huzia na HK Dojazd na miejsce oko艂o 16-17. Ewentualne zakupy skipas贸w aby z rana nie sta膰 w kolejce. Siusiu,paciorek, zabawa i kiszka ziemniaczana z Marczw膮.. A rano start Ps. Po drodze nied藕wied藕 z Kurczaczkiem, Keramem i reszt膮 hochkarowej braci.. Ostrzy膰 nartki ostrzy膰 bo nadchodzi TEN dzie艅. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 8 Lutego 2009 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2009 Prawdopodobnie spotkamy si臋 w Z膮bkowicach bo my z Krzy艣kiem chyba wyjedziemy z wawy w pi膮tek wieczorem , przenocujemy w Sosnowcu i ruszymy rano z tamt膮d. Do Z膮bkowic mamy 10 km wi臋c pewnie tam sie um贸wimy. Ustali si臋 To ju偶 tylko 13 dni !! Drobna korekta : Z膮bkowice 艢l膮skie to jednak nie to co Z膮bkowice w okolicy Sosnowca , hahaha. Wi臋c spotkamy si臋 u braci pepik贸w jednak , :-) U偶ytkownik Nightgale edytowa艂 ten post 09 luty 2009 - 11:49 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 9 Lutego 2009 Udost臋pnij Napisano 9 Lutego 2009 jak daleko z domk贸w mamy na wyci膮g? u偶ywamy aut czy jaki艣 skibus贸w czy z buta Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
PEPE_X Napisano 9 Lutego 2009 Udost臋pnij Napisano 9 Lutego 2009 jak daleko z domk贸w mamy na wyci膮g? u偶ywamy aut czy jaki艣 skibus贸w czy z buta Buta do baga偶nika i hola autkami serpentynk膮 do g贸ry. Jakie艣 18 km. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.