Skocz do zawarto艣ci

Hochkar - ferie

rsowa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Jestem tu od pewnego czasu, teraz chcia艂bym sie przywita膰 - Artur z Pu艂tuska. Chcieliby艣my si臋 przy艂膮czy膰 2 doros艂e plus 2 dzieci oraz ewentualnie 1 doros艂y i 2 dzieci. Pozdrawiam Artur

-------------------------------------------------------------------------------- no i robi si臋 ciekawie. poczekajmy na marczw臋 i szabira jak wr贸c膮 z otwarcia sezonu i wtedy co艣 konkretnego ustalimy. Samba 77 te偶 jest zainteresowany wyjazdem wraz ze swoj膮 lepsz膮 po艂贸wk膮. i chyba na tym zamkniemy list臋. pozdro he rsowa ps. OTISEK A WY????????? __________________
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

no dobra. jako艣 po woli docieramy si臋 i lista nabiera rumie艅c贸w. na dzis wygl膮da to tak: Borowina , Ingram + 2 urocze potworki Tosia i Tymciu z Wawy Kurczak + Marysia z Wawy Nightgale +1 z Wawy ( niepotwierdzone) Ka艣ka i Tadziu + 2 c贸rcie prawie doros艂e ze Swinouj艣cia Sowa + Miki ze Szczecina Bosman + 2 doros艂e ze Stargardu Szcz. Marczwa i Iwonka + Tosia z Olsztyna (mam Tosi r臋kawiczki) Szabir z Katowic Gaus +1 +2 ( dzieci) i ewentualnie 1 doros艂y + kolejne 2 szkraby z Pu艂tuska Samba77 + 1 z Jastrz臋bia niestety Otisek z Anetk膮 i Kud艂aty z r贸偶nych przyczyn nie b臋d膮 mieli zaszczytu zobaczyc nas w akcji na kraw臋dziach na H. pozdro robert
Odno艣nik do komentarza

No dobra to pora pozbiera膰 do kupy grupk臋 nr 2, czyli drugi tydzie艅 ferii: Termin wyjazdu 21.02.2009 - 01.03.2008 Sk艂ad regionami: 1.Pi艂a: - Ella_em + Pepe - Wiki + Sara - Aga + Olivia - Galant + Patryk - Zbyszek + Latoro艣l 2.Pozna艅: - Madzia + niewiasta 1 - Ktosiu - Latamito + ? (przypomnij mi kto jeszcze) 3.Warszawa: - Pawe艂 + Iwonka + Emi - Marcel + Marzenka 4.Gda艅sk: - Grze艣 + Ania Rezerwowo: Nera Podzia艂 autami: Start Pi艂a godz. 5.00 1.Pepe+Ela+Wiki+Sara 2.Galant+Patryk+Zbyszek+Syn 3.Ania+Grze艣 (nocuj膮 u nas) Start Pozna艅 godz. 6.00-6.10 (miejsce do uzgodnienia) 1.Magda+niewiasta+"kto艣" 2.Latamito+1+Aga+Olivia (doje偶d偶a do was) Start Warszawa godz. 5.15 1.Pafnucy+Iwonka (nie je po drodze hot-dog-贸w)+Emi 2.Marcel+Marzenka Spotkanie okolice O艂omu艅ca oko艂o 11.30-12.00 Dalej ju偶 razem w 7 aut! ulalala..ale kawalkada.. Dojazd na miejsce oko艂o 16-17. Ewentualne zakupy skipas贸w aby z rana nie sta膰 w kolejce. Siusiu,paciorek i zabawa.. A rano start

U偶ytkownik PEPE_X edytowa艂 ten post 03 grudzie艅 2008 - 19:30

Odno艣nik do komentarza

jak si臋 dzieje to si臋 dzieje. raz lepiej, a raz gorzej. tym razem jest gorzej. jako 偶e mia艂em misterny plan z dojazdem, a ten plan lekko mi zdech艂, szukam jednego miejsca dla siebie na wyjazd. mog臋 podjecha膰 ( bez sprzetu i baga偶u - to mam ogarni臋te u KasiS) gdzie艣 w bli偶sze lub dalsze okolice szczecina. no ale bez przesady. najdalej to do Opola ( hallo OTISKU). je偶eli do 艣rody nic nie znajd臋 b臋d臋 zmuszony zrezygnowa膰 z feryjnego wyjazdu:(. mamy jeszcze kilka wolnych miejsc u prochaskowej i mo偶e znajdzie si臋 dodatkowy sk艂adzik z autkiem i jednym wolnym miejscem dla mnie? serdecznie pozdrawiam he rsowa ze szczecina
Odno艣nik do komentarza

Roberto - jeszcze ponad miesi膮c Wam zosta艂 do wyjazdu a Ty wymi臋kasz? Jest szansa, 偶e jeszcze kto艣 si臋 dopisze... Chyba, 偶e wybra艂e艣 inny kierunek;) Wielkopolska na pierwszy tydzie艅 ferii naszych potwierdza ca艂y sk艂ad: 26 os贸b na 4 domki :)
Odno艣nik do komentarza

keramiku nie wymiekam ale musia艂em okreslic sie innej naszej ekipie kt贸ra mia艂a akurat dwa wolne miejsca. teraz podaj臋 aktualn膮 liste na wyjazd feryjny : Borowina , Ingram + 2 urocze potworki Tosia i Tymciu z Wawy Kurczak + Marysia z Wawy Nightgale +1 z Wawy ( niepotwierdzone) Ka艣ka i Tadziu + 2 c贸rcie prawie doros艂e ze Swinouj艣cia Marczwa i Iwonka + Tosia z Olsztyna (mam Tosi r臋kawiczki) Szabir z Katowic Gaus +1 +2 ( dzieci) i ewentualnie 1 doros艂y + kolejne 2 szkraby z Pu艂tuska Samba77 + 1 z Jastrz臋bia i + 2 dziewczyny Nata1 i ASoltysek na dzie艅 dzisiejszy ja jeszcze trzymam organizacj臋 wyjazdu. je偶eli kto艣 ch臋tny na taki wyjazd to pisac w temacie lub na priva gg i inne tam takie. pozdro he rsowa

U偶ytkownik rsowa edytowa艂 ten post 10 grudzie艅 2008 - 21:44

Odno艣nik do komentarza

lista si臋 zmienia i to dobrze 偶e na plus. do ekipy Samby 77 do艂aczy艂 Oszi72 podaj臋 aktualn膮 liste: Borowina , Ingram + 2 urocze potworki Tosia i Tymciu z Wawy Kurczak + Marysia z Wawy Nightgale +1 z Wawy ( niepotwierdzone) Ka艣ka i Tadziu + 2 c贸rcie prawie doros艂e ze Swinouj艣cia Marczwa i Iwonka + Tosia z Olsztyna (mam Tosi r臋kawiczki) Szabir z Katowic Gaus +1 +2 ( dzieci) i ewentualnie 1 doros艂y + kolejne 2 szkraby z Pu艂tuska Samba77 + 1 z Jastrz臋bia i + 2 dziewczyny Nata1 i ASoltysek + Oszi72 szykuje si臋 fajny komplecik na wyjazd. troch臋 doros艂ych i troszeczk臋 dzieci i dwa potworki z wawy ( kochane potworki). pozdro he rsowa. ps. jeszcze ze dwa miejsca si臋 znajd膮 jak ktos zainteresowany.
Odno艣nik do komentarza

Musimy niestety odwo艂a膰 nasze uczestnictwo w feriach na Hochkarze... Dzi艣 ostatecznie okaza艂o si臋, 偶e losy Przemkowego urlopu, kt贸re wa偶y艂y si臋 od pi膮tku, zosta艂y przes膮dzone - urlopu w ferie nie dostanie, w zwi膮zku z czym na Hochkar nie pojedziemy :( :( :( Jestem w艣ciek艂a smutna, obra偶ona i nad膮sana, lecz nic to niestety nie pomo偶e... echhh, takie 偶ycie :cool:
Odno艣nik do komentarza

witam. czy znajdzie si臋 jeszcze miejsce dla nas - dwoje doros艂ych i c贸ra 6 lat. jeste艣my z opolskiego

no dobra. sta艂o si臋. z przykro艣ci膮 to pisz臋 ale H na ferie nie dla mnie w tym sezonie. z powodu transportu nie mog臋 jecha膰 - kurde balans. wam wszystkim sniegu 偶ycz臋. do nast臋pnego razu i pozdro he rsowa

witaj. je偶eli macie tam jeszcze miejsca i gdzie艣 nas upchacie, to b臋dziesz m贸g艂 zabra膰 si臋 z nami. jazda bardzo przyjemna, auto du偶e i bardzo wygodne - jedyny problem musisz dojecha膰 na sam膮 czesk膮 granic臋 - G艂ucho艂azy pozdrawiam

U偶ytkownik jark edytowa艂 ten post 16 grudzie艅 2008 - 20:17 scalone posty

Odno艣nik do komentarza

witam. czy znajdzie si臋 jeszcze miejsce dla nas - dwoje doros艂ych i c贸ra 6 lat. jeste艣my z opolskiego witaj. je偶eli macie tam jeszcze miejsca i gdzie艣 nas upchacie, to b臋dziesz m贸g艂 zabra膰 si臋 z nami. jazda bardzo przyjemna, auto du偶e i bardzo wygodne - jedyny problem musisz dojecha膰 na sam膮 czesk膮 granic臋 - G艂ucho艂azy pozdrawiam

podaj臋 aktualn膮 liste: Nightgale +1 z Wawy ( niepotwierdzone) Ka艣ka i Tadziu + 2 c贸rcie prawie doros艂e ze Swinouj艣cia Marczwa i Iwonka + Tosia z Olsztyna (mam Tosi r臋kawiczki) Szabir z Katowic Gaus +1 +2 ( dzieci) i ewentualnie 1 doros艂y + kolejne 2 szkraby z Pu艂tuska Samba77 + 1 + 2 dziewczyny Nata1 i ASoltysek + Oszi72 plus 1 Damek plus 1 i coreczka
Odno艣nik do komentarza

Widz臋,偶e ludziska "wymi臋kaj膮" a moja ekipa ro艣nie w si艂臋:D Szkoda,偶e tylko na trzy dni :( Grupa Jastrzebie-呕ywiec sie powieksza.Nasz skladzik:rolleyes:: -Jurek(samba-77)+moja 偶ona Ela -Natalia+Ania (Nata1;ASoltysek) -Krzysiek(oszi72)+Czesiek(nasz kolega) Czyli sze艣膰 os贸b spragnionych jazdy na 艢wietej G贸rze :D Bedzie jazda,nie tylko na krawedzi:eek: a moze tylko?:D

U偶ytkownik samba-77 edytowa艂 ten post 17 grudzie艅 2008 - 01:23

Odno艣nik do komentarza

jak w temaciecie. od dnia dzisiejszego wszystkie sprawy zg艂oszeniowe jak i organizacyjne przejmuje nasz serdeczny kolega Marczwa. podam tylko aktualna liste ludzi kt贸rzy jad膮 lub chc膮 jechac na H Nightgale +1 z Wawy ( niepotwierdzone) Ka艣ka i Tadziu + 2 c贸rcie prawie doros艂e ze Swinouj艣cia Marczwa i Iwonka + Tosia z Olsztyna (mam Tosi r臋kawiczki) Szabir z Katowic Gaus +1 +2 ( dzieci) i ewentualnie 1 doros艂y + kolejne 2 szkraby z Pu艂tuska Samba77 + 1 + 2 dziewczyny Nata1 i ASoltysek + Oszi72 plus 1 Damek plus 1 i coreczka pozdro he rsowa
Odno艣nik do komentarza

j/w...moi drodzy, jako 偶e zosta艂em mianowany "kierownikiem wycieczki", a z post贸w wynika, 偶e nie wszyscy wybieraj膮 si臋 na ca艂y okres tzn od 17-24 stycznia, bardzo was prosz臋 o to, aby艣cie napisali kto i w jakim sk艂adzie osobowym na jaki okres planuje sw贸j pobyt. Dla Tadzia i Ka艣ki + panny, na pro艣b臋 Roberta "trzymam" domek nr 2 licz膮c jako 1 ten z "bia艂a sala", czyli domek 艣rodkowy. Opr贸cz "mojej ekipy" z listy do艂膮cza do nas na 98% Marcel i Tommason +3, oraz m贸j syn z narzeczon膮....w zwi膮zku z tym, my zajmujemy domek z "bia艂膮 sal膮", bo b臋dzie nas ok 11 szt 偶ycz膮c spokojnej i radosnej Wigilii, wszystkiego NAJ ...nie tylko na 艢wi臋ta, ale i na ka偶dy dzie艅...czekam na wasze odpowiedzi.../ prosi艂bym o potwierdzenia do dnia 31/12/2008/ gdyby by艂a potrzeba, to na piva mozna pisa膰 lub tel do mnie : 605-559-885 jeszcze raz pozdrawiam _ marek
Odno艣nik do komentarza

Mareczku, pisze tego posta prawie ze 艂zami w oczach, ale na Hochkar w styczniu raczej nie pojad臋 :(. Po pierwszym Hochkarze nie doleczy艂em si臋, teraz po Francji zdycham, 39 st.C, od jutra zastrzyki (ale i tak nie 偶a艂uje ani minuty z Wami sp臋dzonej). Pani w aptece ju偶 mi si臋 k艂ania. Musz臋 si臋 porz膮dnie wyleczy膰 i troch臋 odczeka膰 偶eby nabra膰 formy, zanim znowu b臋dziemy mogli razem pozje藕dzi膰 po 艣niegu zar贸wno na nartach jak i bez :D Jestem do dyspozycji od lutego do ko艅ca sezonu i z pewno艣ci膮 jeszcze z raz b臋d臋 chcia艂 pojecha膰, a podejrzewam 偶e jako posiadacze sezon贸wki wybierzecie si臋 jeszcze z Wujkiem Szabirem na Hochkar w tym sezonie. Na ferie m贸wi臋 "pas" i b艂agam, nie namawiajcie mnie bo serce mi p臋knie :( Maarcel P.S. Sorry....

U偶ytkownik Maarcel edytowa艂 ten post 24 grudzie艅 2008 - 22:43

Odno艣nik do komentarza

• 1 miesi膮c temu...

witam w nocy wr贸cili艣my z Hochkar i po wst臋pnym rozpakowaniu grat贸w poskleja艂em kilka panoram: ps. pozdrowienia dla Grzecha i ekipy (gko) oraz dla Darka "Vipera"

Zdj臋cia kolego s膮 rewelacyjne jednak ten temat nie bardzo si臋 chyba do nich nadaje. Masz taki temacik: http://www.skiforum....ead.php?t=11440 i tam m贸g艂by艣 je umie艣ci膰. Tutaj robi si臋 ju偶 spory galimatias a one jeszcze go zwiekszaj膮. Prosi艂bym admina o przerzucenie ich do w.w. tematu. Pozdrowionka Ps.Jak t臋skno za tym pi臋knym miejscem.. Jeszcze 3 tygodnie
Odno艣nik do komentarza

Po zmianach: No dobra to pora pozbiera膰 do kupy grupk臋 nr 2, czyli drugi tydzie艅 ferii: Termin wyjazdu 21.02.2009 - 01.03.2008 Sk艂ad regionami: 1.Pi艂a: - Ella_em + Wiki - Pepe+ Sara - Aga + Olivia - Galant + Patryk - Zbyszek 2.Pozna艅: - Kasia + Aga - Latamito + 呕onka Latamitowa 3.Warszawa: - Pawe艂 + Iwonka + Emi - Marcel + Marzenka 4.Gda艅sk+po艂udnie - Bzdurka - Mar-czwa + Tosia - Szabir - Ada艣 i Adasiowa Podzia艂 autami: Start Pi艂a godz. 4.00 1.Pepe+Ela+Wiki+Sara 2.Galant+Patryk+Zbyszek+Bzdurka Start Pozna艅 godz. 5.00-5.10 (miejsce do uzgodnienia) 1.Latamito+呕ona+Aga+Olivia 2. Aga+Kasia Start Warszawa godz. 4.15 1.Pafnucy+Iwonka(nie je po drodze hot-dog-贸w)+Emi 2.Marcel+Marzenka Marek,Tosia,Szabir, Ada艣 oraz Adasiowa niewiasta startuj膮 w pi膮tek wi臋c niezale偶nie Podzia艂 domkami: Nr 1 (bia艂a sala) D贸艂: Galant+Patryk+Zbyszek G贸ra: Kasia+Aga, Latamito+呕ona Nr 2 Pepe+Sara Marcel+Marzenka Bzdurka+ ???? (rezerwowe) Nr 3 D贸艂: Pawe艂 + Iwonka + Emi G贸ra: Ella_em+Wiki Aga + Olivia Nr 4 Marek,Tosia Szabir Ada艣 i Adasiowa Spotkanie okolice O艂omu艅ca oko艂o 11.30-12.00 Dalej ju偶 razem w 5 aut! ulalala..ale kawalkada.. Dojazd na miejsce oko艂o 16-17. Ewentualne zakupy skipas贸w aby z rana nie sta膰 w kolejce. Siusiu,paciorek i zabawa.. A rano start Ps. Po drodze nied藕wied藕 z Kurczaczkiem, Keramem i reszt膮 hochkarowej braci.. Ostrzy膰 nartki ostrzy膰 bo nadchodzi TEN dzie艅.

U偶ytkownik PEPE_X edytowa艂 ten post 03 luty 2009 - 17:39

Odno艣nik do komentarza

Ekipa w sk艂adzie: Iwona, Monika, Tosia, Tommason, Marcel i ja...wr贸cilismy dzisiaj o 1,30...a wiecej p贸藕niej...ale og贸lnie NUDAAAAAAAAAAAAAAAAAA....:) warunki 艣niegowe na HK rewelacyjne, pogodowe przez 5 dni - ka偶de..od zadymy po pla偶臋..kolejki do wyci膮g贸w co najmniej po godzinie stania / jak kto艣 lubi posta膰 pod rameczkami :) /...dojazd do domk贸w i same domki...kompletna ruina hihihi i jeszcze ten poci膮g dwa razy dziennie...pierwszy raz o 6,15... reasumuj膮c: jak zwykle nuda, kamienie na trasach , l贸d na powierzchni co najmniej 1 km kw, kolejki jak po papier toaletowy / kto to pami臋ta to wie o czym pisz臋/, w domkach zimno, drogi nieprzejezdne..og贸lnie REWELACJA.....:):):)

U偶ytkownik mar_czwa edytowa艂 ten post 05 luty 2009 - 07:15

Odno艣nik do komentarza

No i chyba po raz ostatni. Grupka nr 2, czyli drugi tydzie艅 ferii: Termin wyjazdu 21.02.2009 - 01.03.2008 Sk艂ad regionami: 1.Pi艂a: - Ella_em + Wiki - Pepe+ Sara - Aga + Olivia - Galant + Patryk - Zbyszek 2.Pozna艅: - Kasia + Aga - Latamito + 呕onka Latamitowa 3.Warszawa: - Pawe艂 + Iwonka + Emi - Marcel + Marzenka - Nightgale + Krzysiek 4.Gda艅sk+po艂udnie - Bzdurka - Mar-czwa + Tosia - Szabir - Ada艣 i Adasiowa Podzia艂 autami: Start Pi艂a godz. 4.00 1.Pepe+Ela+Wiki+Sara 2.Galant+Patryk+Zbyszek+Bzdurka Start Pozna艅 godz. 5.00-5.10 (miejsce do uzgodnienia) 1.Latamito+呕ona+Aga+Olivia 2. Aga+Kasia Start Warszawa godz. 4.15 1.Pafnucy+Iwonka(nie je po drodze hot-dog-贸w)+Emi 2.Marcel+Marzenka 3.Nightgale+Krzy艣 Start Cz臋stochowa 1.Marek,Tosia,Szabir, Ada艣 oraz Adasiowa niewiasta startuj膮 w pi膮tek wi臋c niezale偶nie Podzia艂 domkami: Nr 1 (bia艂a sala) D贸艂: Galant+Patryk+Zbyszek G贸ra: Kasia+Aga, Latamito+呕ona Nr 2 Pepe+Marcel+Marzenka Bzdurka+Nightgale+Krzy艣 Nr 3 D贸艂: Pawe艂 + Iwonka + Emi G贸ra: Ella_em+Wiki+Sara+Aga + Olivia Nr 4 Marek,Tosia Szabir Ada艣 i Adasiowa Spotkanie Z膮bkowice 艢l膮skie Dalej ju偶 razem w 5 aut! Znojmo do艂膮cza Nightgale i huzia na HK Dojazd na miejsce oko艂o 16-17. Ewentualne zakupy skipas贸w aby z rana nie sta膰 w kolejce. Siusiu,paciorek, zabawa i kiszka ziemniaczana z Marczw膮.. A rano start Ps. Po drodze nied藕wied藕 z Kurczaczkiem, Keramem i reszt膮 hochkarowej braci.. Ostrzy膰 nartki ostrzy膰 bo nadchodzi TEN dzie艅.
Odno艣nik do komentarza

Prawdopodobnie spotkamy si臋 w Z膮bkowicach bo my z Krzy艣kiem chyba wyjedziemy z wawy w pi膮tek wieczorem , przenocujemy w Sosnowcu i ruszymy rano z tamt膮d. Do Z膮bkowic mamy 10 km wi臋c pewnie tam sie um贸wimy. Ustali si臋 :D To ju偶 tylko 13 dni !!:) Drobna korekta : Z膮bkowice 艢l膮skie to jednak nie to co Z膮bkowice w okolicy Sosnowca , hahaha. Wi臋c spotkamy si臋 u braci pepik贸w jednak , :-)

U偶ytkownik Nightgale edytowa艂 ten post 09 luty 2009 - 11:49

Odno艣nik do komentarza

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Dodaj now膮 pozycj臋...