mkannapietrzak Posted February 26, 2025 Share Posted February 26, 2025 Kupiłam Buty Rossignol Vita 70 rozmiar 25.5 cm Zastanawiam jakie kupić sobie narty kobieta 167 cm waga 53 kg. Co do poziomu hmm na stoku byłam 5 razy nie jeżdżę tylko pługiem 😄 tylko nie chce nart dla początkujących, które za chwilę będę musiała zmienia. kompletnie nie wiem co wybrać kupić chce jakieś używane narty które przydadzą mi się na długo i będą dawały frajdę wybacza błędy będą skrętne i dynamiczne pomóżcie Cytuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 26, 2025 Share Posted February 26, 2025 26 minut temu, mkannapietrzak napisał: Kupiłam Buty Rossignol Vita 70 rozmiar 25.5 cm Zastanawiam jakie kupić sobie narty kobieta 167 cm waga 53 kg. Co do poziomu hmm na stoku byłam 5 razy nie jeżdżę tylko pługiem 😄 tylko nie chce nart dla początkujących, które za chwilę będę musiała zmienia. kompletnie nie wiem co wybrać kupić chce jakieś używane narty które przydadzą mi się na długo i będą dawały frajdę wybacza błędy będą skrętne i dynamiczne pomóżcie Cytuj najpierw uzupełnij ankietę. kolejny krok: skorzystaj z lekcji u instruktora, kilka godzin lekcji to plan minimum. na narty przyjedzie potem czas, chociaż ja bym celował w AM o długości 165cm. Btw nie ma czegość takiego, jak narta która wybacza błędy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubis Posted February 27, 2025 Share Posted February 27, 2025 Wybacza błędy małżonek, chłopak, instruktor. Narta nie wybacza... ma to w d... 😉 znaczy w piętkach... 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts