Marta123 Posted February 29, 2024 Share Posted February 29, 2024 cześć niestety posypała się ekipa do wyjazdu, szukam chętnych na wyjazd jeszcze w marcu do których moge dołączyć, najlepiej z Trómiasta i okolic, ale mogę tez podjechać mój wiek 47 🙂 a energii więcej niż u 20latka 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robur82 Posted February 29, 2024 Share Posted February 29, 2024 Jurek Byd na facebooka znajdź, masz skład transport, żarcie i ekipę. Będzie Pan Zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marta123 Posted February 29, 2024 Author Share Posted February 29, 2024 dzięki, popatrzę, pozdr Marta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skipper Kiper Posted February 29, 2024 Share Posted February 29, 2024 (edited) . Edited February 29, 2024 by Skipper Kiper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robur82 Posted February 29, 2024 Share Posted February 29, 2024 Byłem w styczniu 2 razy z Jurkiem i za każdym razem byli ludzie z Trójmiasta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuwarek Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 Cześć Marto. Jakbyś była zainteresowana wspólnym, całkowicie prywatnym wyjazdem to napisz. Ja z żoną planujemy wyjazd do Włoch 16-23.03 w okolice ValdiSole lub PontediLegno. Jesteśmy z Warszawy ale jak się chcę to nie ma znaczenia przecież odległość 🙂 Jakbyś była zainteresowana to daj znać. Pogadamy o szczegółach, wymaganiach itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skorpionica Posted March 22, 2024 Share Posted March 22, 2024 Hej Jeśli byłabyś zainteresowana lodowcem w maju to też zapraszam (niemal-równolatkę). Co do ilości pałera to możemy konkurować 🙂 🙂 Pozdro. Majka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts