Jump to content

Dołączę do wyjazdu w styczniu

Miko
 Share

Recommended Posts

Godzinę temu, zBerek napisał:

Mam wolne miejsce na wyjazd 28-31.01 do Austrii (Ski Amade) 4 dni na nartach. Jadę z Warszawy. Dojazd, nocleg, wyżywienie HB - 1500 zł.

Preferuje kontakt tel. 533 333 033.

Zapraszam

napisz o której wyjazd? czy jazda z wieczora i odrazu po dojeździe na stok? Czy dojazd na nocleg po południu i jazda z rana następnego dnia. Tak samo z powrotem, w niedzielę do 14 na stoku w auto i do domu?

43 minuty temu, Robur82 napisał:

napisz o której wyjazd? czy jazda z wieczora i odrazu po dojeździe na stok? Czy dojazd na nocleg po południu i jazda z rana następnego dnia. Tak samo z powrotem, w niedzielę do 14 na stoku w auto i do domu?

Wyjazd z Warszawy o 18.00 w piątek 27.01, jedziemy nocą, auto jak w załączonym filmiku duże, dużo miejsca na nogi, rozkładane fotele. Kocyk poduszeczka i można się całkiem dobrze zdrzemnąć. Rano lądujemy pod wyciągiem, przebieramy się i jeździmy do 16.00, potem sklep i kwaterka, kolacja, nocleg, śniadanie i narty 8.30-16.30, i tak 3x, ostatniego dnia jeździmy do 14.00 przebieramy się pod wyciągiem i wracamy w Warszawie jesteśmy koło 2-3 w nocy.

Preferuje kontakt telefoniczny 533 333 033. (nie zawsze zaglądam na skiforum) 

On 1/3/2023 at 1:58 PM, JurekByd said:

Mam wolne miejsca na ski-safari po Karyntii 5 dni na stoku, mogę zabrać Cię z Łodzi -1400 zł za dojazd i noclegi z wyżywieniem hb -śniadania i obiadokolacje 

Cześć JurekByd,

Masz jeszcze wolne miejsca na wyjazd 20.01 - 25.01 ?