star Napisano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 Może des Alpes https://www.desalpes-luzern.ch/en/history/ Jest drugie dno https://www.boxingscene.com/viviane-obenauf-sentenced-16-years-following-october-2020-murder-switzerland--171290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 08:54 Udostępnij Napisano Środa o 08:54 W dniu 20.12.2022 o 07:39, star napisał: Może des Alpes https://www.desalpes-luzern.ch/en/history/ nocowałeś w tym hotelu? warto odwiedzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Środa o 11:43 Autor Udostępnij Napisano Środa o 11:43 2 godziny temu, Jan napisał: nocowałeś w tym hotelu? warto odwiedzić? Ja tam mieszkam. Nie warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 11:46 Udostępnij Napisano Środa o 11:46 2 minuty temu, star napisał: Ja tam mieszkam. Nie warto. to świetnie, będziesz miał chwilkę czasu w piątek to zapraszam na kawkę i pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Środa o 11:51 Autor Udostępnij Napisano Środa o 11:51 (edytowane) 5 minut temu, Jan napisał: to świetnie, będziesz miał chwilkę czasu w piątek to zapraszam na kawkę i pogadamy O czym? PS głupie pytanie głupia odpowiedź. Edytowane Środa o 11:52 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 21:24 Udostępnij Napisano Środa o 21:24 9 godzin temu, star napisał: O czym? PS głupie pytanie głupia odpowiedź. O wszystkim. To kawiarnia hotelowa - będę o 11, 3 stolik po lewej stronie przy oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano wczoraj o 01:59 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 01:59 (edytowane) 4 godziny temu, Jan napisał: O wszystkim. To kawiarnia hotelowa - będę o 11, 3 stolik po lewej stronie przy oknie A jak o wszystkim to wybornie. Na pewno ktoś przyjdzie. Siedź pan i czekaj... Edytowane wczoraj o 02:06 przez star 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano wczoraj o 04:45 Udostępnij Napisano wczoraj o 04:45 Bardzo ciekawa konwersacja... Trzymam kciuki za Wasze spotkanie 👌 🤣🤣🫣😂😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano wczoraj o 04:58 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 04:58 (edytowane) 14 minut temu, AdrianW napisał: Bardzo ciekawa konwersacja... Trzymam kciuki za Wasze spotkanie 👌 🤣🤣🫣😂😂 Ja już dziś od samego rana siedzę w lucernie, wokół same krowy, żadnego barana. Edytowane wczoraj o 05:00 przez star 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano wczoraj o 11:47 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:47 14 godzin temu, Jan napisał: O wszystkim. To kawiarnia hotelowa - będę o 11, 3 stolik po lewej stronie przy oknie Przyszedł? Już po 11... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano wczoraj o 11:51 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 11:51 (edytowane) 7 minut temu, AdrianW napisał: Przyszedł? Już po 11... jasne, że przyszedł, co miał nie przyjść, o wszystkim pogadaliśmy, że hej... głównie o dziewczynach...też chwilę o piosenkach.... Edytowane wczoraj o 11:55 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 8 godzin temu, AdrianW napisał: Przyszedł? Już po 11... pisałem że w piątek - też przyjdziesz ? zapraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Najmocniej przepraszam, dni mi się pomyliły. Tak, jestem już od wczoraj. Leżę pod barem na prawo... 😜 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, AdrianW napisał: Najmocniej przepraszam, dni mi się pomyliły. Tak, jestem już od wczoraj. Leżę pod barem na prawo... 😜 Pozdro wyjdź na dwór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Jan napisał: wyjdź na dwór Hehe😆 Fajosko 🙂👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 31 minut temu, AdrianW napisał: Hehe😆 Fajosko 🙂👍 Fajne miasteczko ale bez wyciągów i tras 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Jan napisał: Fajne miasteczko ale bez wyciągów i tras To na ch... ześ tam pojechał?🤣😆 Żarcik. Faktycznie bardzo ładne 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 43 minuty temu, AdrianW napisał: To na ch... ześ tam pojechał?🤣😆 👍 nocleg w drodze na narty 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Noo... no nielicho😲😎 A może byś chciał wnuka po 30-stce przygarnąć??? Hehehe 😝 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ostatni zjazd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi