Szabir Napisano 23 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Odkąd Szabir spytał o wolne miejsca w osobobusach nikt nie ma odwagi spytać czy sam sobie zapomniał za wesoły zapłacić Brawo ! Przechodzi Pani do drugiej części naszego teleturnieju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 379 Dodano 7 l Ostatniej odpowiedzi 6 l Top użytkownicy w tym temacie 88 23 21 29 Popularne dni 11 Sty 34 3 Wrz 26 6 Wrz 14 16 Lis 12 Top użytkownicy w tym temacie Szabir 88 odpowiedzi zeberkaa 23 odpowiedzi siano 21 odpowiedzi abramus 29 odpowiedzi Popularne dni 11 Sty 2018 34 odpowiedzi 3 Wrz 2017 26 odpowiedzi 6 Wrz 2017 14 odpowiedzi 16 Lis 2017 12 odpowiedzi zeberkaa Napisano 23 Października 2017 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Brawo ! Przechodzi Pani do drugiej części naszego teleturnieju Czyli że może wpłacić drugą ratę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2017 dzisiejsze wiadomości: to brak wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 dzisiejsze wiadomości: to brak wiadomościto może ja .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 to może ja .. Chrup, chrup, chrup! Pycha, pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Nowe nartki wczoraj odebrane. Jadę je przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Nowe nartki wczoraj odebrane. Jadę je przetestować ostrożnie tam Zenek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 A propos filmu to czapkę właśnie sobie na wyjazd kupiłam. Mogę rozpocząć treningi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 A propos filmu to czapkę właśnie sobie na wyjazd kupiłam. Mogę rozpocząć treningi. Kupiłem specjał z ziemniaków (bez glutenu, wiadomo, żeby było zdrowiej) - pora rozpocząć crossfit wątroby - w styczniu nie będzie zmiłuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Spokojnie - 4.11. Saas Fee i potem znowu i znowu i znowu i znowu i znowu Dlatego potrzeba nowych nart A teraz tak właśnie trenuję w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Spokojnie - 4.11. Saas Fee i potem znowu i znowu i znowu i znowu i znowu Dlatego potrzeba nowych nart A teraz tak właśnie trenuję w domku Na 1-szy wyjazd wez zwirowki i trenuj jak wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 A teraz tak właśnie trenuję w domku Tak mi się skojarzyło : Bez urazy Zecharku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Możesz to rozszyfrować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 I wszystko się zgadza. Zmarszczki, czapeczka, ruchy Tylko nartki trochę inne i inna żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Schabiersky zapiszcie Aspena, inaczej sie pochlasta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 A propos filmu to czapkę właśnie sobie na wyjazd kupiłam. Mogę rozpocząć treningi. A drugą na apreski? Przypomniałaś mi o rajdzie po szmateksach. Schabiersky zapiszcie Aspena, inaczej sie pochlasta! Aspen sie pochlasta czy Ty z braku Aspena? Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Przewielebny, a jak ktoś jeszcze się nie zdecydował czy chce szaleć czy szaleć jeszcze bardziej? Zeberka, Fred, myslimy intensywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 27 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2017 A drugą na apreski? Przypomniałaś mi o rajdzie po szmateksach. Aspen sie pochlasta czy Ty z braku Aspena? Przewielebny, a jak ktoś jeszcze się nie zdecydował czy chce szaleć czy szaleć jeszcze bardziej? Zeberka, Fred, myslimy intensywnie. ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 28 Października 2017 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? A jakieś zniżki dla kobiet mieszkających w pobliżu świeżo otwartych galerii handlowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 no i proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Piknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Z ostatniej chwili, szykują balkon dla OD wielkiej pielgrzymki PZJU 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Wobec powyższego informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Chodzi o takie auto gdyby ktoś nie był na bieżąco w motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Ludzie- to tylko macan, a nie maybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 23 Października 2017 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Brawo ! Przechodzi Pani do drugiej części naszego teleturnieju Czyli że może wpłacić drugą ratę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2017 dzisiejsze wiadomości: to brak wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 dzisiejsze wiadomości: to brak wiadomościto może ja .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 to może ja .. Chrup, chrup, chrup! Pycha, pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Nowe nartki wczoraj odebrane. Jadę je przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Nowe nartki wczoraj odebrane. Jadę je przetestować ostrożnie tam Zenek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 A propos filmu to czapkę właśnie sobie na wyjazd kupiłam. Mogę rozpocząć treningi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 A propos filmu to czapkę właśnie sobie na wyjazd kupiłam. Mogę rozpocząć treningi. Kupiłem specjał z ziemniaków (bez glutenu, wiadomo, żeby było zdrowiej) - pora rozpocząć crossfit wątroby - w styczniu nie będzie zmiłuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Spokojnie - 4.11. Saas Fee i potem znowu i znowu i znowu i znowu i znowu Dlatego potrzeba nowych nart A teraz tak właśnie trenuję w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Spokojnie - 4.11. Saas Fee i potem znowu i znowu i znowu i znowu i znowu Dlatego potrzeba nowych nart A teraz tak właśnie trenuję w domku Na 1-szy wyjazd wez zwirowki i trenuj jak wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 A teraz tak właśnie trenuję w domku Tak mi się skojarzyło : Bez urazy Zecharku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Możesz to rozszyfrować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 I wszystko się zgadza. Zmarszczki, czapeczka, ruchy Tylko nartki trochę inne i inna żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Schabiersky zapiszcie Aspena, inaczej sie pochlasta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 A propos filmu to czapkę właśnie sobie na wyjazd kupiłam. Mogę rozpocząć treningi. A drugą na apreski? Przypomniałaś mi o rajdzie po szmateksach. Schabiersky zapiszcie Aspena, inaczej sie pochlasta! Aspen sie pochlasta czy Ty z braku Aspena? Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Przewielebny, a jak ktoś jeszcze się nie zdecydował czy chce szaleć czy szaleć jeszcze bardziej? Zeberka, Fred, myslimy intensywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 27 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2017 A drugą na apreski? Przypomniałaś mi o rajdzie po szmateksach. Aspen sie pochlasta czy Ty z braku Aspena? Przewielebny, a jak ktoś jeszcze się nie zdecydował czy chce szaleć czy szaleć jeszcze bardziej? Zeberka, Fred, myslimy intensywnie. ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 28 Października 2017 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? A jakieś zniżki dla kobiet mieszkających w pobliżu świeżo otwartych galerii handlowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 no i proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Piknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Z ostatniej chwili, szykują balkon dla OD wielkiej pielgrzymki PZJU 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Wobec powyższego informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Chodzi o takie auto gdyby ktoś nie był na bieżąco w motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Ludzie- to tylko macan, a nie maybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 24 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2017 dzisiejsze wiadomości: to brak wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K-PAX Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 dzisiejsze wiadomości: to brak wiadomościto może ja .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 to może ja .. Chrup, chrup, chrup! Pycha, pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Nowe nartki wczoraj odebrane. Jadę je przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Nowe nartki wczoraj odebrane. Jadę je przetestować ostrożnie tam Zenek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 A propos filmu to czapkę właśnie sobie na wyjazd kupiłam. Mogę rozpocząć treningi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 A propos filmu to czapkę właśnie sobie na wyjazd kupiłam. Mogę rozpocząć treningi. Kupiłem specjał z ziemniaków (bez glutenu, wiadomo, żeby było zdrowiej) - pora rozpocząć crossfit wątroby - w styczniu nie będzie zmiłuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Spokojnie - 4.11. Saas Fee i potem znowu i znowu i znowu i znowu i znowu Dlatego potrzeba nowych nart A teraz tak właśnie trenuję w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Spokojnie - 4.11. Saas Fee i potem znowu i znowu i znowu i znowu i znowu Dlatego potrzeba nowych nart A teraz tak właśnie trenuję w domku Na 1-szy wyjazd wez zwirowki i trenuj jak wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 A teraz tak właśnie trenuję w domku Tak mi się skojarzyło : Bez urazy Zecharku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Możesz to rozszyfrować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 I wszystko się zgadza. Zmarszczki, czapeczka, ruchy Tylko nartki trochę inne i inna żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Schabiersky zapiszcie Aspena, inaczej sie pochlasta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 A propos filmu to czapkę właśnie sobie na wyjazd kupiłam. Mogę rozpocząć treningi. A drugą na apreski? Przypomniałaś mi o rajdzie po szmateksach. Schabiersky zapiszcie Aspena, inaczej sie pochlasta! Aspen sie pochlasta czy Ty z braku Aspena? Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Przewielebny, a jak ktoś jeszcze się nie zdecydował czy chce szaleć czy szaleć jeszcze bardziej? Zeberka, Fred, myslimy intensywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 27 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2017 A drugą na apreski? Przypomniałaś mi o rajdzie po szmateksach. Aspen sie pochlasta czy Ty z braku Aspena? Przewielebny, a jak ktoś jeszcze się nie zdecydował czy chce szaleć czy szaleć jeszcze bardziej? Zeberka, Fred, myslimy intensywnie. ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 28 Października 2017 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? A jakieś zniżki dla kobiet mieszkających w pobliżu świeżo otwartych galerii handlowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 no i proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Piknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Z ostatniej chwili, szykują balkon dla OD wielkiej pielgrzymki PZJU 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Wobec powyższego informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Chodzi o takie auto gdyby ktoś nie był na bieżąco w motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Ludzie- to tylko macan, a nie maybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zechar Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Nowe nartki wczoraj odebrane. Jadę je przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Nowe nartki wczoraj odebrane. Jadę je przetestować ostrożnie tam Zenek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 A propos filmu to czapkę właśnie sobie na wyjazd kupiłam. Mogę rozpocząć treningi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 A propos filmu to czapkę właśnie sobie na wyjazd kupiłam. Mogę rozpocząć treningi. Kupiłem specjał z ziemniaków (bez glutenu, wiadomo, żeby było zdrowiej) - pora rozpocząć crossfit wątroby - w styczniu nie będzie zmiłuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Spokojnie - 4.11. Saas Fee i potem znowu i znowu i znowu i znowu i znowu Dlatego potrzeba nowych nart A teraz tak właśnie trenuję w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Spokojnie - 4.11. Saas Fee i potem znowu i znowu i znowu i znowu i znowu Dlatego potrzeba nowych nart A teraz tak właśnie trenuję w domku Na 1-szy wyjazd wez zwirowki i trenuj jak wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 A teraz tak właśnie trenuję w domku Tak mi się skojarzyło : Bez urazy Zecharku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Możesz to rozszyfrować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 I wszystko się zgadza. Zmarszczki, czapeczka, ruchy Tylko nartki trochę inne i inna żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Schabiersky zapiszcie Aspena, inaczej sie pochlasta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 A propos filmu to czapkę właśnie sobie na wyjazd kupiłam. Mogę rozpocząć treningi. A drugą na apreski? Przypomniałaś mi o rajdzie po szmateksach. Schabiersky zapiszcie Aspena, inaczej sie pochlasta! Aspen sie pochlasta czy Ty z braku Aspena? Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Przewielebny, a jak ktoś jeszcze się nie zdecydował czy chce szaleć czy szaleć jeszcze bardziej? Zeberka, Fred, myslimy intensywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 27 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2017 A drugą na apreski? Przypomniałaś mi o rajdzie po szmateksach. Aspen sie pochlasta czy Ty z braku Aspena? Przewielebny, a jak ktoś jeszcze się nie zdecydował czy chce szaleć czy szaleć jeszcze bardziej? Zeberka, Fred, myslimy intensywnie. ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 28 Października 2017 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? A jakieś zniżki dla kobiet mieszkających w pobliżu świeżo otwartych galerii handlowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 no i proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Piknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Z ostatniej chwili, szykują balkon dla OD wielkiej pielgrzymki PZJU 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Wobec powyższego informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Chodzi o takie auto gdyby ktoś nie był na bieżąco w motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Ludzie- to tylko macan, a nie maybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 A propos filmu to czapkę właśnie sobie na wyjazd kupiłam. Mogę rozpocząć treningi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 A propos filmu to czapkę właśnie sobie na wyjazd kupiłam. Mogę rozpocząć treningi. Kupiłem specjał z ziemniaków (bez glutenu, wiadomo, żeby było zdrowiej) - pora rozpocząć crossfit wątroby - w styczniu nie będzie zmiłuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Spokojnie - 4.11. Saas Fee i potem znowu i znowu i znowu i znowu i znowu Dlatego potrzeba nowych nart A teraz tak właśnie trenuję w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Spokojnie - 4.11. Saas Fee i potem znowu i znowu i znowu i znowu i znowu Dlatego potrzeba nowych nart A teraz tak właśnie trenuję w domku Na 1-szy wyjazd wez zwirowki i trenuj jak wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 A teraz tak właśnie trenuję w domku Tak mi się skojarzyło : Bez urazy Zecharku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Możesz to rozszyfrować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 I wszystko się zgadza. Zmarszczki, czapeczka, ruchy Tylko nartki trochę inne i inna żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Schabiersky zapiszcie Aspena, inaczej sie pochlasta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 A propos filmu to czapkę właśnie sobie na wyjazd kupiłam. Mogę rozpocząć treningi. A drugą na apreski? Przypomniałaś mi o rajdzie po szmateksach. Schabiersky zapiszcie Aspena, inaczej sie pochlasta! Aspen sie pochlasta czy Ty z braku Aspena? Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Przewielebny, a jak ktoś jeszcze się nie zdecydował czy chce szaleć czy szaleć jeszcze bardziej? Zeberka, Fred, myslimy intensywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 27 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2017 A drugą na apreski? Przypomniałaś mi o rajdzie po szmateksach. Aspen sie pochlasta czy Ty z braku Aspena? Przewielebny, a jak ktoś jeszcze się nie zdecydował czy chce szaleć czy szaleć jeszcze bardziej? Zeberka, Fred, myslimy intensywnie. ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 28 Października 2017 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? A jakieś zniżki dla kobiet mieszkających w pobliżu świeżo otwartych galerii handlowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 no i proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Piknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Z ostatniej chwili, szykują balkon dla OD wielkiej pielgrzymki PZJU 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Wobec powyższego informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Chodzi o takie auto gdyby ktoś nie był na bieżąco w motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Ludzie- to tylko macan, a nie maybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zechar Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Spokojnie - 4.11. Saas Fee i potem znowu i znowu i znowu i znowu i znowu Dlatego potrzeba nowych nart A teraz tak właśnie trenuję w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Spokojnie - 4.11. Saas Fee i potem znowu i znowu i znowu i znowu i znowu Dlatego potrzeba nowych nart A teraz tak właśnie trenuję w domku Na 1-szy wyjazd wez zwirowki i trenuj jak wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 A teraz tak właśnie trenuję w domku Tak mi się skojarzyło : Bez urazy Zecharku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Możesz to rozszyfrować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 I wszystko się zgadza. Zmarszczki, czapeczka, ruchy Tylko nartki trochę inne i inna żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Schabiersky zapiszcie Aspena, inaczej sie pochlasta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 A propos filmu to czapkę właśnie sobie na wyjazd kupiłam. Mogę rozpocząć treningi. A drugą na apreski? Przypomniałaś mi o rajdzie po szmateksach. Schabiersky zapiszcie Aspena, inaczej sie pochlasta! Aspen sie pochlasta czy Ty z braku Aspena? Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Przewielebny, a jak ktoś jeszcze się nie zdecydował czy chce szaleć czy szaleć jeszcze bardziej? Zeberka, Fred, myslimy intensywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 27 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2017 A drugą na apreski? Przypomniałaś mi o rajdzie po szmateksach. Aspen sie pochlasta czy Ty z braku Aspena? Przewielebny, a jak ktoś jeszcze się nie zdecydował czy chce szaleć czy szaleć jeszcze bardziej? Zeberka, Fred, myslimy intensywnie. ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 28 Października 2017 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? A jakieś zniżki dla kobiet mieszkających w pobliżu świeżo otwartych galerii handlowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 no i proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Piknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Z ostatniej chwili, szykują balkon dla OD wielkiej pielgrzymki PZJU 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Wobec powyższego informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Chodzi o takie auto gdyby ktoś nie był na bieżąco w motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Ludzie- to tylko macan, a nie maybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sese Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 A teraz tak właśnie trenuję w domku Tak mi się skojarzyło : Bez urazy Zecharku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Możesz to rozszyfrować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zechar Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 I wszystko się zgadza. Zmarszczki, czapeczka, ruchy Tylko nartki trochę inne i inna żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Schabiersky zapiszcie Aspena, inaczej sie pochlasta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 A propos filmu to czapkę właśnie sobie na wyjazd kupiłam. Mogę rozpocząć treningi. A drugą na apreski? Przypomniałaś mi o rajdzie po szmateksach. Schabiersky zapiszcie Aspena, inaczej sie pochlasta! Aspen sie pochlasta czy Ty z braku Aspena? Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Przewielebny, a jak ktoś jeszcze się nie zdecydował czy chce szaleć czy szaleć jeszcze bardziej? Zeberka, Fred, myslimy intensywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 27 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2017 A drugą na apreski? Przypomniałaś mi o rajdzie po szmateksach. Aspen sie pochlasta czy Ty z braku Aspena? Przewielebny, a jak ktoś jeszcze się nie zdecydował czy chce szaleć czy szaleć jeszcze bardziej? Zeberka, Fred, myslimy intensywnie. ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 28 Października 2017 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? A jakieś zniżki dla kobiet mieszkających w pobliżu świeżo otwartych galerii handlowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 no i proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Piknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Z ostatniej chwili, szykują balkon dla OD wielkiej pielgrzymki PZJU 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Wobec powyższego informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Chodzi o takie auto gdyby ktoś nie był na bieżąco w motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Ludzie- to tylko macan, a nie maybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Chrońmy Rysie Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Możesz to rozszyfrować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zechar Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 I wszystko się zgadza. Zmarszczki, czapeczka, ruchy Tylko nartki trochę inne i inna żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Schabiersky zapiszcie Aspena, inaczej sie pochlasta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Candy Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 A propos filmu to czapkę właśnie sobie na wyjazd kupiłam. Mogę rozpocząć treningi. A drugą na apreski? Przypomniałaś mi o rajdzie po szmateksach. Schabiersky zapiszcie Aspena, inaczej sie pochlasta! Aspen sie pochlasta czy Ty z braku Aspena? Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Przewielebny, a jak ktoś jeszcze się nie zdecydował czy chce szaleć czy szaleć jeszcze bardziej? Zeberka, Fred, myslimy intensywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 27 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2017 A drugą na apreski? Przypomniałaś mi o rajdzie po szmateksach. Aspen sie pochlasta czy Ty z braku Aspena? Przewielebny, a jak ktoś jeszcze się nie zdecydował czy chce szaleć czy szaleć jeszcze bardziej? Zeberka, Fred, myslimy intensywnie. ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 28 Października 2017 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? A jakieś zniżki dla kobiet mieszkających w pobliżu świeżo otwartych galerii handlowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 no i proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Piknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Z ostatniej chwili, szykują balkon dla OD wielkiej pielgrzymki PZJU 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Wobec powyższego informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Chodzi o takie auto gdyby ktoś nie był na bieżąco w motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Ludzie- to tylko macan, a nie maybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 27 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2017 A drugą na apreski? Przypomniałaś mi o rajdzie po szmateksach. Aspen sie pochlasta czy Ty z braku Aspena? Przewielebny, a jak ktoś jeszcze się nie zdecydował czy chce szaleć czy szaleć jeszcze bardziej? Zeberka, Fred, myslimy intensywnie. ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 28 Października 2017 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? A jakieś zniżki dla kobiet mieszkających w pobliżu świeżo otwartych galerii handlowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 no i proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Piknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Z ostatniej chwili, szykują balkon dla OD wielkiej pielgrzymki PZJU 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Wobec powyższego informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Chodzi o takie auto gdyby ktoś nie był na bieżąco w motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Ludzie- to tylko macan, a nie maybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Candy Napisano 28 Października 2017 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 ZUS by zapytał: Jeśli nie teraz to kiedy ? A jakieś zniżki dla kobiet mieszkających w pobliżu świeżo otwartych galerii handlowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 no i proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Piknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Z ostatniej chwili, szykują balkon dla OD wielkiej pielgrzymki PZJU 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Wobec powyższego informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Chodzi o takie auto gdyby ktoś nie był na bieżąco w motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Ludzie- to tylko macan, a nie maybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018
abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 no i proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Piknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Z ostatniej chwili, szykują balkon dla OD wielkiej pielgrzymki PZJU 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Wobec powyższego informuję, że można już wpłacać drugą ratę tj; 1120,- zł ( z pełnym skipassem FS) 1000,- zł ( ze skipassem w cenie SPD*) *6 dniowy skipass obszar Paradiski Decouvert. ( 6 dni po stronie Les Arcs w tym jeden dzień jazdy po stronie La Plagne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Chodzi o takie auto gdyby ktoś nie był na bieżąco w motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Ludzie- to tylko macan, a nie maybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów „ Podróż za jeden uśmiech 8 ” ***** PARADISKI - LES ARCS 2000 ***** 13 - 20 stycznia 2018
kordiankw Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Umiłowani w przelewie bracia i siostry. Jak widzicie w TV, nadejszła wiekpomna chwiła aby biednym pasterzom słać słuszną mamonę, gdyż zbieram na skromne pastorskie porsche macan i jeszcze mi trochę brakuje hihi Chodzi o takie auto gdyby ktoś nie był na bieżąco w motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Ludzie- to tylko macan, a nie maybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 5 z 16 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Chrońmy Rysie Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Ludzie- to tylko macan, a nie maybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi