hsk Napisano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 moja skrzyka pocztowa zapychana jest od kilku dni mailami co coraz to ciekawszymi ofertami np. deski Rossignola ze srednim rabatem 45%, K2 nawet do 60%, Nordici, Heady Atomici ca. 50% Rabat. Jakby ktos chcial udac sie na polowanie : use google albo zapytajcie. Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 moja skrzyka pocztowa zapychana jest od kilku dni mailami co coraz to ciekawszymi ofertami np. deski Rossignola ze srednim rabatem 45%, K2 nawet do 60%, Nordici, Heady Atomici ca. 50% Rabat. Jakby ktos chcial udac sie na polowanie : use google albo zapytajcie. Krzychu Buty z flex em powyżej 120, może coś Co wpadnie w oko długość stopy 27. To byłbym wdzięczny za audyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsk Napisano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Buty z flex em powyżej 120, może coś Co wpadnie w oko długość stopy 27. To byłbym wdzięczny za audyt. popatrz tu: Sport-1a tam maja (wg mnie) fajne promocje, ale buty z takimi rabatami bez wielkiego wyboru, deski za to i owszem. popatrz tez TU - lada chwila i u nich sie zacznie wyprzedaz sezonu. No i porejestruj sie na newslettera w wielu sklepach (ja mam do tego celu specjalnego emaila) i jestem na bierzaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Kiszkowate te promocje, cóż z tego że dają 30%,50% upustu jak i tak są droższe narty czy buty od cen mojego miejsca zaopatrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Można prosić o linka do promocji K2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Można prosić o linka do promocji K2? patrz linku powyzej sport-1a.... Kiszkowate te promocje, cóż z tego że dają 30%,50% upustu jak i tak są droższe narty czy buty od cen mojego miejsca zaopatrzenia. W tej branzy jestem zdany na powszechnie dostepne ceny i promocje... wiec pochwal sie gdzie kupujesz - moze i my cos dla siebie tam znajdziemy ?? Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 moja skrzyka pocztowa zapychana jest od kilku dni mailami co coraz to ciekawszymi ofertami np. deski Rossignola ze srednim rabatem 45%, K2 nawet do 60%, Nordici, Heady Atomici ca. 50% Rabat. Jakby ktos chcial udac sie na polowanie : use google albo zapytajcie. Krzychu Po co dawać Niemcom zarabiać jak w naszych sklepach za chwilę również będzie czyszczenie magazynów i do tego dużo prościej a na pewno taniej jest załatwić ewentualnie zwroty lub reklamacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Buty z flex em powyżej 120, może coś Co wpadnie w oko długość stopy 27. To byłbym wdzięczny za audyt. Pisz na priv jakby Cię interesowało: http://allegro.pl/bu...6685314751.html Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Po co dawać Niemcom zarabiać jak w naszych sklepach za chwilę również będzie czyszczenie magazynów i do tego dużo prościej a na pewno taniej jest załatwić ewentualnie zwroty lub reklamacje. dlatego napisalem, ze "sezon na wprzedarze sie zaczyna" i "zeby uzyc google" - kazdy znajdzie wtedy sobie odpowiednia promocje dla siebie. Nie dorabiaj do tego polityki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Nie dorabiaj do tego polityki ;-) To nie żadna polityka. To współczesna forma patriotyzmu. Tak trzymać. Inne nacje zbudowały na nim swój dobrobyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 To nie żadna polityka.To współczesna forma patriotyzmu.Tak trzymać.Inne nacje zbudowały na nim swój dobrobyt.No masz, teraz muszę szukać polskiego producenta butów, polskiego producenta nart i polskiego producenta wiązań. PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Wystarczy, że kupisz obce produkty w polskim sklepie. To już coś. Przez długie lata jazdy na nartach w zasadzie cały sprzęt kupowałem w Polsce. Jednie kije nabyłem w Czeskim Cieszynie. p.s. producenta dobrych , polskich nart znajdziesz bez problemu. Ubrać się w polskie szmatki także dasz radę. Rękawice Viking to naprawdę świetny produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Jedne kije nabyłem w Czeskim Cieszynie.Zdrajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 PRZEPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 PRZEPRASZAM Wybaczam, ale ja się nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Każdy się liczy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Każdy się liczy !!!Jasne, jednak w patriotyzmie lokalnym raczej chodzi o produkty wyprodukowane na miejscu, nie importowane.Zresztą o czym my rozmawiamy? Czy ktokolwiek tutaj, mając do wyboru, w środku sezonu, wyjazd do Zakopanego lub np. Trzech Dolin, w podobnej cenie, wybierze Zakopane?PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Tu mnie masz Ja NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Tu mnie masz Ja NIE.No co ty, nawet jeśli musiałbyś sie tłoczyć we Francji w klitce na 3000 m.n.p.m a w Zakopcu miałbyś wypaśmy apartament ze SPA wliczonym w cenie? PozdrMarcinPS: Właśnie policzyłem, że 3 z 5 par rękawic w domu to Vikingi PS2: Ale właśnie wróciłem z ferii spędzonych w SK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Byłem w La Plagne. Nie ma co dyskutować o nartach we Francji. To światowy top. Nigdzie nie jest tak dobrze jak tam. O Zacofanem pisałem już w innym wątku Zamierzam podtrzymać tradycję jednego wyjazdu w sezonie na Kasprowy bo szczęśliwie zakwalifikowałem się do finału MPA w SL który odbędzie się na Kasprowym. Cieszę się na te narty. Marcin. Liczę Ci punkty i wychodzi remis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Czas na polowanie, zaczynaja sie wyprzedaze kolekcji 16/17 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Kiszkowate te promocje, cóż z tego że dają 30%,50% upustu jak i tak są droższe narty czy buty od cen mojego miejsca zaopatrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi91 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Można prosić o linka do promocji K2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsk Napisano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Można prosić o linka do promocji K2? patrz linku powyzej sport-1a.... Kiszkowate te promocje, cóż z tego że dają 30%,50% upustu jak i tak są droższe narty czy buty od cen mojego miejsca zaopatrzenia. W tej branzy jestem zdany na powszechnie dostepne ceny i promocje... wiec pochwal sie gdzie kupujesz - moze i my cos dla siebie tam znajdziemy ?? Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 moja skrzyka pocztowa zapychana jest od kilku dni mailami co coraz to ciekawszymi ofertami np. deski Rossignola ze srednim rabatem 45%, K2 nawet do 60%, Nordici, Heady Atomici ca. 50% Rabat. Jakby ktos chcial udac sie na polowanie : use google albo zapytajcie. Krzychu Po co dawać Niemcom zarabiać jak w naszych sklepach za chwilę również będzie czyszczenie magazynów i do tego dużo prościej a na pewno taniej jest załatwić ewentualnie zwroty lub reklamacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Buty z flex em powyżej 120, może coś Co wpadnie w oko długość stopy 27. To byłbym wdzięczny za audyt. Pisz na priv jakby Cię interesowało: http://allegro.pl/bu...6685314751.html Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Po co dawać Niemcom zarabiać jak w naszych sklepach za chwilę również będzie czyszczenie magazynów i do tego dużo prościej a na pewno taniej jest załatwić ewentualnie zwroty lub reklamacje. dlatego napisalem, ze "sezon na wprzedarze sie zaczyna" i "zeby uzyc google" - kazdy znajdzie wtedy sobie odpowiednia promocje dla siebie. Nie dorabiaj do tego polityki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Nie dorabiaj do tego polityki ;-) To nie żadna polityka. To współczesna forma patriotyzmu. Tak trzymać. Inne nacje zbudowały na nim swój dobrobyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 To nie żadna polityka.To współczesna forma patriotyzmu.Tak trzymać.Inne nacje zbudowały na nim swój dobrobyt.No masz, teraz muszę szukać polskiego producenta butów, polskiego producenta nart i polskiego producenta wiązań. PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Wystarczy, że kupisz obce produkty w polskim sklepie. To już coś. Przez długie lata jazdy na nartach w zasadzie cały sprzęt kupowałem w Polsce. Jednie kije nabyłem w Czeskim Cieszynie. p.s. producenta dobrych , polskich nart znajdziesz bez problemu. Ubrać się w polskie szmatki także dasz radę. Rękawice Viking to naprawdę świetny produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Jedne kije nabyłem w Czeskim Cieszynie.Zdrajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 PRZEPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 PRZEPRASZAM Wybaczam, ale ja się nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Każdy się liczy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Każdy się liczy !!!Jasne, jednak w patriotyzmie lokalnym raczej chodzi o produkty wyprodukowane na miejscu, nie importowane.Zresztą o czym my rozmawiamy? Czy ktokolwiek tutaj, mając do wyboru, w środku sezonu, wyjazd do Zakopanego lub np. Trzech Dolin, w podobnej cenie, wybierze Zakopane?PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Tu mnie masz Ja NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Tu mnie masz Ja NIE.No co ty, nawet jeśli musiałbyś sie tłoczyć we Francji w klitce na 3000 m.n.p.m a w Zakopcu miałbyś wypaśmy apartament ze SPA wliczonym w cenie? PozdrMarcinPS: Właśnie policzyłem, że 3 z 5 par rękawic w domu to Vikingi PS2: Ale właśnie wróciłem z ferii spędzonych w SK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Byłem w La Plagne. Nie ma co dyskutować o nartach we Francji. To światowy top. Nigdzie nie jest tak dobrze jak tam. O Zacofanem pisałem już w innym wątku Zamierzam podtrzymać tradycję jednego wyjazdu w sezonie na Kasprowy bo szczęśliwie zakwalifikowałem się do finału MPA w SL który odbędzie się na Kasprowym. Cieszę się na te narty. Marcin. Liczę Ci punkty i wychodzi remis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Czas na polowanie, zaczynaja sie wyprzedaze kolekcji 16/17 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
narciarz70 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 moja skrzyka pocztowa zapychana jest od kilku dni mailami co coraz to ciekawszymi ofertami np. deski Rossignola ze srednim rabatem 45%, K2 nawet do 60%, Nordici, Heady Atomici ca. 50% Rabat. Jakby ktos chcial udac sie na polowanie : use google albo zapytajcie. Krzychu Po co dawać Niemcom zarabiać jak w naszych sklepach za chwilę również będzie czyszczenie magazynów i do tego dużo prościej a na pewno taniej jest załatwić ewentualnie zwroty lub reklamacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Buty z flex em powyżej 120, może coś Co wpadnie w oko długość stopy 27. To byłbym wdzięczny za audyt. Pisz na priv jakby Cię interesowało: http://allegro.pl/bu...6685314751.html Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Po co dawać Niemcom zarabiać jak w naszych sklepach za chwilę również będzie czyszczenie magazynów i do tego dużo prościej a na pewno taniej jest załatwić ewentualnie zwroty lub reklamacje. dlatego napisalem, ze "sezon na wprzedarze sie zaczyna" i "zeby uzyc google" - kazdy znajdzie wtedy sobie odpowiednia promocje dla siebie. Nie dorabiaj do tego polityki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Nie dorabiaj do tego polityki ;-) To nie żadna polityka. To współczesna forma patriotyzmu. Tak trzymać. Inne nacje zbudowały na nim swój dobrobyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 To nie żadna polityka.To współczesna forma patriotyzmu.Tak trzymać.Inne nacje zbudowały na nim swój dobrobyt.No masz, teraz muszę szukać polskiego producenta butów, polskiego producenta nart i polskiego producenta wiązań. PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Wystarczy, że kupisz obce produkty w polskim sklepie. To już coś. Przez długie lata jazdy na nartach w zasadzie cały sprzęt kupowałem w Polsce. Jednie kije nabyłem w Czeskim Cieszynie. p.s. producenta dobrych , polskich nart znajdziesz bez problemu. Ubrać się w polskie szmatki także dasz radę. Rękawice Viking to naprawdę świetny produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Jedne kije nabyłem w Czeskim Cieszynie.Zdrajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 PRZEPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 PRZEPRASZAM Wybaczam, ale ja się nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Każdy się liczy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Każdy się liczy !!!Jasne, jednak w patriotyzmie lokalnym raczej chodzi o produkty wyprodukowane na miejscu, nie importowane.Zresztą o czym my rozmawiamy? Czy ktokolwiek tutaj, mając do wyboru, w środku sezonu, wyjazd do Zakopanego lub np. Trzech Dolin, w podobnej cenie, wybierze Zakopane?PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Tu mnie masz Ja NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Tu mnie masz Ja NIE.No co ty, nawet jeśli musiałbyś sie tłoczyć we Francji w klitce na 3000 m.n.p.m a w Zakopcu miałbyś wypaśmy apartament ze SPA wliczonym w cenie? PozdrMarcinPS: Właśnie policzyłem, że 3 z 5 par rękawic w domu to Vikingi PS2: Ale właśnie wróciłem z ferii spędzonych w SK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Byłem w La Plagne. Nie ma co dyskutować o nartach we Francji. To światowy top. Nigdzie nie jest tak dobrze jak tam. O Zacofanem pisałem już w innym wątku Zamierzam podtrzymać tradycję jednego wyjazdu w sezonie na Kasprowy bo szczęśliwie zakwalifikowałem się do finału MPA w SL który odbędzie się na Kasprowym. Cieszę się na te narty. Marcin. Liczę Ci punkty i wychodzi remis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Czas na polowanie, zaczynaja sie wyprzedaze kolekcji 16/17
TomeC Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Buty z flex em powyżej 120, może coś Co wpadnie w oko długość stopy 27. To byłbym wdzięczny za audyt. Pisz na priv jakby Cię interesowało: http://allegro.pl/bu...6685314751.html Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Po co dawać Niemcom zarabiać jak w naszych sklepach za chwilę również będzie czyszczenie magazynów i do tego dużo prościej a na pewno taniej jest załatwić ewentualnie zwroty lub reklamacje. dlatego napisalem, ze "sezon na wprzedarze sie zaczyna" i "zeby uzyc google" - kazdy znajdzie wtedy sobie odpowiednia promocje dla siebie. Nie dorabiaj do tego polityki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Nie dorabiaj do tego polityki ;-) To nie żadna polityka. To współczesna forma patriotyzmu. Tak trzymać. Inne nacje zbudowały na nim swój dobrobyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 To nie żadna polityka.To współczesna forma patriotyzmu.Tak trzymać.Inne nacje zbudowały na nim swój dobrobyt.No masz, teraz muszę szukać polskiego producenta butów, polskiego producenta nart i polskiego producenta wiązań. PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Wystarczy, że kupisz obce produkty w polskim sklepie. To już coś. Przez długie lata jazdy na nartach w zasadzie cały sprzęt kupowałem w Polsce. Jednie kije nabyłem w Czeskim Cieszynie. p.s. producenta dobrych , polskich nart znajdziesz bez problemu. Ubrać się w polskie szmatki także dasz radę. Rękawice Viking to naprawdę świetny produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Jedne kije nabyłem w Czeskim Cieszynie.Zdrajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 PRZEPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 PRZEPRASZAM Wybaczam, ale ja się nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Każdy się liczy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Każdy się liczy !!!Jasne, jednak w patriotyzmie lokalnym raczej chodzi o produkty wyprodukowane na miejscu, nie importowane.Zresztą o czym my rozmawiamy? Czy ktokolwiek tutaj, mając do wyboru, w środku sezonu, wyjazd do Zakopanego lub np. Trzech Dolin, w podobnej cenie, wybierze Zakopane?PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Tu mnie masz Ja NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Tu mnie masz Ja NIE.No co ty, nawet jeśli musiałbyś sie tłoczyć we Francji w klitce na 3000 m.n.p.m a w Zakopcu miałbyś wypaśmy apartament ze SPA wliczonym w cenie? PozdrMarcinPS: Właśnie policzyłem, że 3 z 5 par rękawic w domu to Vikingi PS2: Ale właśnie wróciłem z ferii spędzonych w SK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Byłem w La Plagne. Nie ma co dyskutować o nartach we Francji. To światowy top. Nigdzie nie jest tak dobrze jak tam. O Zacofanem pisałem już w innym wątku Zamierzam podtrzymać tradycję jednego wyjazdu w sezonie na Kasprowy bo szczęśliwie zakwalifikowałem się do finału MPA w SL który odbędzie się na Kasprowym. Cieszę się na te narty. Marcin. Liczę Ci punkty i wychodzi remis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Czas na polowanie, zaczynaja sie wyprzedaze kolekcji 16/17
hsk Napisano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Po co dawać Niemcom zarabiać jak w naszych sklepach za chwilę również będzie czyszczenie magazynów i do tego dużo prościej a na pewno taniej jest załatwić ewentualnie zwroty lub reklamacje. dlatego napisalem, ze "sezon na wprzedarze sie zaczyna" i "zeby uzyc google" - kazdy znajdzie wtedy sobie odpowiednia promocje dla siebie. Nie dorabiaj do tego polityki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Nie dorabiaj do tego polityki ;-) To nie żadna polityka. To współczesna forma patriotyzmu. Tak trzymać. Inne nacje zbudowały na nim swój dobrobyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 To nie żadna polityka.To współczesna forma patriotyzmu.Tak trzymać.Inne nacje zbudowały na nim swój dobrobyt.No masz, teraz muszę szukać polskiego producenta butów, polskiego producenta nart i polskiego producenta wiązań. PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Wystarczy, że kupisz obce produkty w polskim sklepie. To już coś. Przez długie lata jazdy na nartach w zasadzie cały sprzęt kupowałem w Polsce. Jednie kije nabyłem w Czeskim Cieszynie. p.s. producenta dobrych , polskich nart znajdziesz bez problemu. Ubrać się w polskie szmatki także dasz radę. Rękawice Viking to naprawdę świetny produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Jedne kije nabyłem w Czeskim Cieszynie.Zdrajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 PRZEPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 PRZEPRASZAM Wybaczam, ale ja się nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Każdy się liczy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Każdy się liczy !!!Jasne, jednak w patriotyzmie lokalnym raczej chodzi o produkty wyprodukowane na miejscu, nie importowane.Zresztą o czym my rozmawiamy? Czy ktokolwiek tutaj, mając do wyboru, w środku sezonu, wyjazd do Zakopanego lub np. Trzech Dolin, w podobnej cenie, wybierze Zakopane?PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Tu mnie masz Ja NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Tu mnie masz Ja NIE.No co ty, nawet jeśli musiałbyś sie tłoczyć we Francji w klitce na 3000 m.n.p.m a w Zakopcu miałbyś wypaśmy apartament ze SPA wliczonym w cenie? PozdrMarcinPS: Właśnie policzyłem, że 3 z 5 par rękawic w domu to Vikingi PS2: Ale właśnie wróciłem z ferii spędzonych w SK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Byłem w La Plagne. Nie ma co dyskutować o nartach we Francji. To światowy top. Nigdzie nie jest tak dobrze jak tam. O Zacofanem pisałem już w innym wątku Zamierzam podtrzymać tradycję jednego wyjazdu w sezonie na Kasprowy bo szczęśliwie zakwalifikowałem się do finału MPA w SL który odbędzie się na Kasprowym. Cieszę się na te narty. Marcin. Liczę Ci punkty i wychodzi remis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Nie dorabiaj do tego polityki ;-) To nie żadna polityka. To współczesna forma patriotyzmu. Tak trzymać. Inne nacje zbudowały na nim swój dobrobyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 To nie żadna polityka.To współczesna forma patriotyzmu.Tak trzymać.Inne nacje zbudowały na nim swój dobrobyt.No masz, teraz muszę szukać polskiego producenta butów, polskiego producenta nart i polskiego producenta wiązań. PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Wystarczy, że kupisz obce produkty w polskim sklepie. To już coś. Przez długie lata jazdy na nartach w zasadzie cały sprzęt kupowałem w Polsce. Jednie kije nabyłem w Czeskim Cieszynie. p.s. producenta dobrych , polskich nart znajdziesz bez problemu. Ubrać się w polskie szmatki także dasz radę. Rękawice Viking to naprawdę świetny produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Jedne kije nabyłem w Czeskim Cieszynie.Zdrajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 PRZEPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 PRZEPRASZAM Wybaczam, ale ja się nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Każdy się liczy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Każdy się liczy !!!Jasne, jednak w patriotyzmie lokalnym raczej chodzi o produkty wyprodukowane na miejscu, nie importowane.Zresztą o czym my rozmawiamy? Czy ktokolwiek tutaj, mając do wyboru, w środku sezonu, wyjazd do Zakopanego lub np. Trzech Dolin, w podobnej cenie, wybierze Zakopane?PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Tu mnie masz Ja NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Tu mnie masz Ja NIE.No co ty, nawet jeśli musiałbyś sie tłoczyć we Francji w klitce na 3000 m.n.p.m a w Zakopcu miałbyś wypaśmy apartament ze SPA wliczonym w cenie? PozdrMarcinPS: Właśnie policzyłem, że 3 z 5 par rękawic w domu to Vikingi PS2: Ale właśnie wróciłem z ferii spędzonych w SK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Byłem w La Plagne. Nie ma co dyskutować o nartach we Francji. To światowy top. Nigdzie nie jest tak dobrze jak tam. O Zacofanem pisałem już w innym wątku Zamierzam podtrzymać tradycję jednego wyjazdu w sezonie na Kasprowy bo szczęśliwie zakwalifikowałem się do finału MPA w SL który odbędzie się na Kasprowym. Cieszę się na te narty. Marcin. Liczę Ci punkty i wychodzi remis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 To nie żadna polityka.To współczesna forma patriotyzmu.Tak trzymać.Inne nacje zbudowały na nim swój dobrobyt.No masz, teraz muszę szukać polskiego producenta butów, polskiego producenta nart i polskiego producenta wiązań. PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Wystarczy, że kupisz obce produkty w polskim sklepie. To już coś. Przez długie lata jazdy na nartach w zasadzie cały sprzęt kupowałem w Polsce. Jednie kije nabyłem w Czeskim Cieszynie. p.s. producenta dobrych , polskich nart znajdziesz bez problemu. Ubrać się w polskie szmatki także dasz radę. Rękawice Viking to naprawdę świetny produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Jedne kije nabyłem w Czeskim Cieszynie.Zdrajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 PRZEPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 PRZEPRASZAM Wybaczam, ale ja się nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Każdy się liczy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Każdy się liczy !!!Jasne, jednak w patriotyzmie lokalnym raczej chodzi o produkty wyprodukowane na miejscu, nie importowane.Zresztą o czym my rozmawiamy? Czy ktokolwiek tutaj, mając do wyboru, w środku sezonu, wyjazd do Zakopanego lub np. Trzech Dolin, w podobnej cenie, wybierze Zakopane?PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Tu mnie masz Ja NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Tu mnie masz Ja NIE.No co ty, nawet jeśli musiałbyś sie tłoczyć we Francji w klitce na 3000 m.n.p.m a w Zakopcu miałbyś wypaśmy apartament ze SPA wliczonym w cenie? PozdrMarcinPS: Właśnie policzyłem, że 3 z 5 par rękawic w domu to Vikingi PS2: Ale właśnie wróciłem z ferii spędzonych w SK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Byłem w La Plagne. Nie ma co dyskutować o nartach we Francji. To światowy top. Nigdzie nie jest tak dobrze jak tam. O Zacofanem pisałem już w innym wątku Zamierzam podtrzymać tradycję jednego wyjazdu w sezonie na Kasprowy bo szczęśliwie zakwalifikowałem się do finału MPA w SL który odbędzie się na Kasprowym. Cieszę się na te narty. Marcin. Liczę Ci punkty i wychodzi remis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi