maverick_mk Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 witam mam pytanie, poszukuje jakiejs przyjemniej lokalizacji noclegu który byłby od razu pod stokiem. Sytuacja wygląda tak, że jadę z ekipą która lubi pospać :>, wiec najcześciej wyglada to tak że ja smigam od 8 do 10 wracam do nich na szybkie sniadanie i o 10:30 wyruszają wszyscy. Dlatego potrzebuje nocleg jak najbliżej stoku moze to być nawet mały stok na rozgrzewkę :> znacie może jakieś fajne noclegi spełniające takie warunki, najlepiej Włochy lub Austria z góry dziekuje wszystkim za każde namiary :> pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piskoor Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 witam mam pytanie, poszukuje jakiejs przyjemniej lokalizacji noclegu który byłby od razu pod stokiem. Sytuacja wygląda tak, że jadę z ekipą która lubi pospać :>, wiec najcześciej wyglada to tak że ja smigam od 8 do 10 wracam do nich na szybkie sniadanie i o 10:30 wyruszają wszyscy. Dlatego potrzebuje nocleg jak najbliżej stoku moze to być nawet mały stok na rozgrzewkę :> znacie może jakieś fajne noclegi spełniające takie warunki, najlepiej Włochy lub Austria z góry dziekuje wszystkim za każde namiary :> pozdrawiam Np. Residence Adamello w Ponte Di Legno.... jakieś 50-100m od wyciągu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Harpia Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Francja. Np. Belle Plagne. Wstajesz rano i decydujesz. W górę czy w dół? Trudne do przejechania w 6 dni 550km tras. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... TADEUSZ41 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Witam! Proponuję :http://www.booking.c...=793932;hlrd=1 lub apart.Solo Alto Tadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... yenna Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Tak miejscówka byłaby niezła: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... buczek5 Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 witam mam pytanie, poszukuje jakiejs przyjemniej lokalizacji noclegu który byłby od razu pod stokiem. Sytuacja wygląda tak, że jadę z ekipą która lubi pospać :>, wiec najcześciej wyglada to tak że ja smigam od 8 do 10 wracam do nich na szybkie sniadanie i o 10:30 wyruszają wszyscy. Dlatego potrzebuje nocleg jak najbliżej stoku moze to być nawet mały stok na rozgrzewkę :> znacie może jakieś fajne noclegi spełniające takie warunki, najlepiej Włochy lub Austria z góry dziekuje wszystkim za każde namiary :> pozdrawiam Ja jestem w podobnej sytuacji i jade tutaj: http://www.leshautsdevalmeinier.fr/pl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wilk1981 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 witam mam pytanie, poszukuje jakiejs przyjemniej lokalizacji noclegu który byłby od razu pod stokiem. Sytuacja wygląda tak, że jadę z ekipą która lubi pospać :>, wiec najcześciej wyglada to tak że ja smigam od 8 do 10 wracam do nich na szybkie sniadanie i o 10:30 wyruszają wszyscy. Dlatego potrzebuje nocleg jak najbliżej stoku moze to być nawet mały stok na rozgrzewkę :> znacie może jakieś fajne noclegi spełniające takie warunki, najlepiej Włochy lub Austria z góry dziekuje wszystkim za każde namiary :> pozdrawiam - Residence Panorama w Falcade (Włochy) - z narciarni na stok - Sole Alto w Marilleva 1400 to relikt lat 70 tych, ale kryterium spełnia - wszystko w Zauchensee (Austria) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 - Residence Panorama w Falcade (Włochy) - z narciarni na stok - Sole Alto w Marilleva 1400 to relikt lat 70 tych, ale kryterium spełnia - wszystko w Zauchensee (Austria) ad1. trasa przy której stoi Panorama jest ciągle 'closed'..... może i dobrze, bo to bardziej trasa na skitury 'w dół' niż na na zjazd.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wapniakos Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Np. Residence Adamello w Ponte Di Legno.... jakieś 50-100m od wyciągu byłem sprawdziłem. Bardzo dobra miejscówka bezpośrednio przy stacji krzesła (tereny Ponte di Legno-Temu) lub gondoli (na Tonale). Dojście ze stoku do pokoju nie zajmuje więcej niż 4-5 minut. Bezpośrednio przy tym ośrodku jest tez La Cascata & La Baita, ale tutaj dostęp już tylko z krzesła (wyżej położona i z gondoli trzeba by jakieś 100m podejść pod górę). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Miejscówka " z wyjściem na stok " × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Harpia Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Francja. Np. Belle Plagne. Wstajesz rano i decydujesz. W górę czy w dół? Trudne do przejechania w 6 dni 550km tras. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TADEUSZ41 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Witam! Proponuję :http://www.booking.c...=793932;hlrd=1 lub apart.Solo Alto Tadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenna Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Tak miejscówka byłaby niezła: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buczek5 Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 witam mam pytanie, poszukuje jakiejs przyjemniej lokalizacji noclegu który byłby od razu pod stokiem. Sytuacja wygląda tak, że jadę z ekipą która lubi pospać :>, wiec najcześciej wyglada to tak że ja smigam od 8 do 10 wracam do nich na szybkie sniadanie i o 10:30 wyruszają wszyscy. Dlatego potrzebuje nocleg jak najbliżej stoku moze to być nawet mały stok na rozgrzewkę :> znacie może jakieś fajne noclegi spełniające takie warunki, najlepiej Włochy lub Austria z góry dziekuje wszystkim za każde namiary :> pozdrawiam Ja jestem w podobnej sytuacji i jade tutaj: http://www.leshautsdevalmeinier.fr/pl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wilk1981 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 witam mam pytanie, poszukuje jakiejs przyjemniej lokalizacji noclegu który byłby od razu pod stokiem. Sytuacja wygląda tak, że jadę z ekipą która lubi pospać :>, wiec najcześciej wyglada to tak że ja smigam od 8 do 10 wracam do nich na szybkie sniadanie i o 10:30 wyruszają wszyscy. Dlatego potrzebuje nocleg jak najbliżej stoku moze to być nawet mały stok na rozgrzewkę :> znacie może jakieś fajne noclegi spełniające takie warunki, najlepiej Włochy lub Austria z góry dziekuje wszystkim za każde namiary :> pozdrawiam - Residence Panorama w Falcade (Włochy) - z narciarni na stok - Sole Alto w Marilleva 1400 to relikt lat 70 tych, ale kryterium spełnia - wszystko w Zauchensee (Austria) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 - Residence Panorama w Falcade (Włochy) - z narciarni na stok - Sole Alto w Marilleva 1400 to relikt lat 70 tych, ale kryterium spełnia - wszystko w Zauchensee (Austria) ad1. trasa przy której stoi Panorama jest ciągle 'closed'..... może i dobrze, bo to bardziej trasa na skitury 'w dół' niż na na zjazd.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wapniakos Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Np. Residence Adamello w Ponte Di Legno.... jakieś 50-100m od wyciągu byłem sprawdziłem. Bardzo dobra miejscówka bezpośrednio przy stacji krzesła (tereny Ponte di Legno-Temu) lub gondoli (na Tonale). Dojście ze stoku do pokoju nie zajmuje więcej niż 4-5 minut. Bezpośrednio przy tym ośrodku jest tez La Cascata & La Baita, ale tutaj dostęp już tylko z krzesła (wyżej położona i z gondoli trzeba by jakieś 100m podejść pod górę). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Miejscówka " z wyjściem na stok "
wilk1981 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 witam mam pytanie, poszukuje jakiejs przyjemniej lokalizacji noclegu który byłby od razu pod stokiem. Sytuacja wygląda tak, że jadę z ekipą która lubi pospać :>, wiec najcześciej wyglada to tak że ja smigam od 8 do 10 wracam do nich na szybkie sniadanie i o 10:30 wyruszają wszyscy. Dlatego potrzebuje nocleg jak najbliżej stoku moze to być nawet mały stok na rozgrzewkę :> znacie może jakieś fajne noclegi spełniające takie warunki, najlepiej Włochy lub Austria z góry dziekuje wszystkim za każde namiary :> pozdrawiam - Residence Panorama w Falcade (Włochy) - z narciarni na stok - Sole Alto w Marilleva 1400 to relikt lat 70 tych, ale kryterium spełnia - wszystko w Zauchensee (Austria) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 - Residence Panorama w Falcade (Włochy) - z narciarni na stok - Sole Alto w Marilleva 1400 to relikt lat 70 tych, ale kryterium spełnia - wszystko w Zauchensee (Austria) ad1. trasa przy której stoi Panorama jest ciągle 'closed'..... może i dobrze, bo to bardziej trasa na skitury 'w dół' niż na na zjazd.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wapniakos Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Np. Residence Adamello w Ponte Di Legno.... jakieś 50-100m od wyciągu byłem sprawdziłem. Bardzo dobra miejscówka bezpośrednio przy stacji krzesła (tereny Ponte di Legno-Temu) lub gondoli (na Tonale). Dojście ze stoku do pokoju nie zajmuje więcej niż 4-5 minut. Bezpośrednio przy tym ośrodku jest tez La Cascata & La Baita, ale tutaj dostęp już tylko z krzesła (wyżej położona i z gondoli trzeba by jakieś 100m podejść pod górę). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Miejscówka " z wyjściem na stok "
mig Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 - Residence Panorama w Falcade (Włochy) - z narciarni na stok - Sole Alto w Marilleva 1400 to relikt lat 70 tych, ale kryterium spełnia - wszystko w Zauchensee (Austria) ad1. trasa przy której stoi Panorama jest ciągle 'closed'..... może i dobrze, bo to bardziej trasa na skitury 'w dół' niż na na zjazd.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wapniakos Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Np. Residence Adamello w Ponte Di Legno.... jakieś 50-100m od wyciągu byłem sprawdziłem. Bardzo dobra miejscówka bezpośrednio przy stacji krzesła (tereny Ponte di Legno-Temu) lub gondoli (na Tonale). Dojście ze stoku do pokoju nie zajmuje więcej niż 4-5 minut. Bezpośrednio przy tym ośrodku jest tez La Cascata & La Baita, ale tutaj dostęp już tylko z krzesła (wyżej położona i z gondoli trzeba by jakieś 100m podejść pod górę). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
wapniakos Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Np. Residence Adamello w Ponte Di Legno.... jakieś 50-100m od wyciągu byłem sprawdziłem. Bardzo dobra miejscówka bezpośrednio przy stacji krzesła (tereny Ponte di Legno-Temu) lub gondoli (na Tonale). Dojście ze stoku do pokoju nie zajmuje więcej niż 4-5 minut. Bezpośrednio przy tym ośrodku jest tez La Cascata & La Baita, ale tutaj dostęp już tylko z krzesła (wyżej położona i z gondoli trzeba by jakieś 100m podejść pod górę). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts