Siwir Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Również chciałem podziekować jak zwykle organizatorom i osobom pomagajacym, które sie przyczyniły do przygotowania tych zawodów. Oczywiscie nie mniejsze podziękowania dla uczestników całego zamieszania. Miło było się znowu z Wami zobaczyć a z niektórymi poznać ; Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Miło było się ... z niektórymi poznać ;No wlasnie z tym jest problem... Wiekszosci twarzy (i/lub imion) nie moge do nickow przyporzadkowac... I zapewne wiekszosc ma tak samo...Moze nastepnym razem jakies identyfikatory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Mitek, Maniaq, wielkie graty za zorganizowanie tak dopracowanej i fajnej imprezy. Było super i to pod każdym względem Podziękowania również dla sponsorów i obsługi ośrodka - pełna profeska, nastawienie do klienta zdecydowanie na poziomie europejskim i to z górnej półki mam nadzieję, że za rok będzie równie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Kochani ...dziękować nie będę bo tych podziękowań tu już mnóstwo - dołączam się tylko do nich. Natomiast ze swojej strony mam ogromną prośbę - jeśli posiadacie zdjęcia z imprezy z banerem Superfund w tle i możecie je udostępnić to proszę o przesłanie ich na mój adres email [email protected] - celem nieodpłatnego przekazania dokumentacji sponsorowi.Z góry serdecznie dziękujęMaarcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Natomiast ze swojej strony mam ogromną prośbę - jeśli posiadacie zdjęcia z imprezy z banerem Superfund w tle i możecie je udostępnić to proszę o przesłanie ich na mój adres email [email protected] - celem nieodpłatnego przekazania dokumentacji sponsorowi.Jest w albumie - jeśli trzeba to służę lepszym oryginałem:http://www.skiforum....&pictureid=2191 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Hehe jak patrzę na te filmiki jak ciasno były bramki to wcale się nie dziwię że nie mogłem się zmieścić Jeszcze raz dzięki za wspaniałe towarzystwo i super zabawę!Pozdrawiam i do zobaczenia na III Zawodach SkiforumSzymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Kochani ...dziękować nie będę bo tych podziękowań tu już mnóstwo - dołączam się tylko do nich. Natomiast ze swojej strony mam ogromną prośbę - jeśli posiadacie zdjęcia z imprezy z banerem Superfund w tle i możecie je udostępnić to proszę o przesłanie ich na mój adres email [email protected] - celem nieodpłatnego przekazania dokumentacji sponsorowi.Z góry serdecznie dziękujęMaarcelpisz do kurczaka on ma na pewno kilka fajnych fotek tego banera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doreh Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 No wlasnie z tym jest problem... Wiekszosci twarzy (i/lub imion) nie moge do nickow przyporzadkowac... I zapewne wiekszosc ma tak samo...Moze nastepnym razem jakies identyfikatory? No właśnie, popieram. Mam ten sam problem tym bardziej że wszystkich widziałem po raz pierwszy, a mam nadzieję nie ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Jako, że spędziłem kilka godzin na fotografowaniu Was to z tego punktu widzenia proszę o ustawienie znaku ograniczenia prędkości na pierwszych 20 metrach trasy... Moim celem było pstryknięcie kilku fotek każdemu z Was - faza skupienia, przód, bok, tył... Niestety nie zawsze się to udało choć większość złapałem. Gnaliście w dół jakby Was jakiś Maniaq gonił Poniżej próbka materiału - resztę Kurczak zgaleriuje na forum około jutra po retuszach i takich tam delikatnych mazgnięciach Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia w tym samym miejscu w 2011... Attached Thumbnails Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Z tego co widzę to znowu za szybko wystartowałem i nikt mi zdjęcia nie zrobił chociaż na ściance starałem się wytracić prędkość żeby być bardziej fotogenicznym ;-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Mamy prawieeee wszystkich i to po kilka razy. Jutro będzie galeria... ale w drodze wyjątku... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Mamy prawieeee wszystkich i to po kilka razy. Jutro będzie galeria... ale w drodze wyjątku... Z tego co widzę to nieźle wyluzowany byłem aż dziw że to nie pojechało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 No nie, nawet nie widziałam, że ktoś fotki na trasie robił (wiecie poprawiłabym wtedy fryzu...kask i takie tam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 No nie, nawet nie widziałam, że ktoś fotki na trasie robił (wiecie poprawiłabym wtedy fryzu...kask i takie tam ). Się wolno jechało to się ma a jak ktoś tylko o wygrywaniu myśli, a nie dba o inne interesy na trasie to taki efekt jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doreh Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 UWAGA!!! Dyrekcja przy pracy YouTube- ekipa s?dziowska.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Spóźniony, ale zawsze.......... Serdeczne i potężne dzięki team-owi M&M za całokształt. Mitek - dodatkowe dzięki za pomoc w zorganizowaniu kwatery - mi i współmieszkańcom. Dzięki sponsorom, właścicielom etc., etc. Wielkie dzięki wszystkim przybyłym, tym których już znałem, tym których poznałem i tym którzy jeszcze przede mną Najlepszego i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doreh Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Mitek - dodatkowe dzięki za pomoc w zorganizowaniu kwatery - mi i współmieszkańcom. Jako współmieszkaniec przyłączam się do podziękowań!!! Oooo.......w......!!! Jak Chemik to przeczyta to mi da popalić :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Się wolno jechało to się ma a jak ktoś tylko o wygrywaniu myśli, a nie dba o inne interesy na trasie to taki efekt jest E tam, grunt to prezencja na trasie, a nie jakieś tam ściganie się i wygrywanie W porównaniu do Twoich 175cm miałem jeszcze gorzej na 188cm. Najlepszy promień na ten gigant to 16mNie, najlepszy promień to taki, na którym się wygrywa, a nie taki, na którym jest się w stanie płynnie przejechac trasę (w moim przypadku najlepszy promień to taki, który najlepiej wychodzi na zdjęciach ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doreh Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 E tam, grunt to prezencja na trasie, a nie jakieś tam ściganie się i wygrywanie Nie, najlepszy promień to taki, na którym się wygrywa, a nie taki, na którym jest się w stanie płynnie przejechac trasę (w moim przypadku najlepszy promień to taki, który najlepiej wychodzi na zdjęciach ). A teraz zobaczmy to w naturze....... YouTube- Nr 29.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Cześć W porównaniu do Twoich 175cm miałem jeszcze gorzej na 188cm. Najlepszy promień na ten gigant to 16m A ja się zastanawiałem czy wytłumaczyc katastrofę a to takie proste - promień 24.;) Pozdro Użytkownik Mitek edytował ten post 23 luty 2010 - 08:55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 ... dziekuje rowniez czekam na wiecej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 A ja zgłaszam oficjalny protest... Dla M&M'sów i ekipy naszej forumowej całej - wielkie dzięki za suuuper zabawę!!! I obiecana fotorelacja http://www.skiforum....index.php?c=242 (standardowo już, nie w tej kolejności co trzeba ) Zdjęć jest więcej, ale nie dałam już rady ich obrabiać... Jeśli ktoś jest zainteresowany fotkami w oryginalnym rozmiarze, to proszę o zgłoszenia na priva lub gadulca do mnie lub do Kerama. Niestety nie udało się cyknąć zdjęć wszystkim... baterie się nie wyrabiały Kilka zjazdów jest nagranych - po obróbce wrzucimy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zofija Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 A korzystając z okazji... Wprawdzie sezon narciarski jeszcze się nie zakończył ale może warto zacząć oswajać się powoli z....szczegóły tu: http://halfmarathon....an.pl/index.php Uspokoisz się Już ją nosi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 A ja się zastanawiałem czy wytłumaczyc katastrofę a to takie proste - promień 24.;) To tłumaczy dlaczego byłam dopiero piąta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordasz Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 gratuluje wszystkim serdecznie , ja już po raz drugi nie mogłem przyjechać :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi