puzon323 Napisano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Z powodu kontuzji kolana jestem zmuszony rozejrzec sie za dobrym ortopedą i rehabilitantem we Wrocławiu. Jak na razie jestem dzien po zabiegu,ale juz wole sie rozgladac za specjalista Niestety kolano poległo całkowicie-acl rozerwane na strzepy,zerwane wiązadła poboczne przyśrodkowe i naderwana łąkotka Acl do rekonstrukcji reszte pozszywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturoarturo Napisano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 W poniedziałek mam konsultację ortopedyczną i wypis ze szpitala,ale z dyskusji wywnioskowałem ,że mamy kłopot z dobrymi ortopedami. Młodzi,otwarci na ultranowoczesne techniki metodologii ortopedycznych wyjechali na zachód. Ciekaw jestem ile lat będzie miał mój ortopeda,bo ordynator wykonujący moją operację był młodszy odemnie. pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 http://www.sport-kli...x.php?id=oferta powodzenia Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puzon323 Napisano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 http://www.sport-kli...x.php?id=oferta powodzenia Panowie dzieki biore pod uwage rekonstrukcje u nich na razie jednak szukam ortopedy ktory uwolni mnie od tego cholernego gipsu na rzecz ortezy po za tym przed zabiegiem i tak bede musial przeprowadzic rehabilitacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berry Napisano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Z powodu kontuzji kolana jestem zmuszony rozejrzec sie za dobrym ortopedą i rehabilitantem we Wrocławiu. Jak na razie jestem dzien po zabiegu,ale juz wole sie rozgladac za specjalista Niestety kolano poległo całkowicie-acl rozerwane na strzepy,zerwane wiązadła poboczne przyśrodkowe i naderwana łąkotka Acl do rekonstrukcji reszte pozszywali Ty też ?? ... No to przyjdzie nam rzeczywiście klub założyć... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurm28 Napisano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Reha z Wrocławia to mogę z czystym sumieniem polecić, bo mnie wyciągnął z niezłego ambarasu z kręgosłupem, a sam jest dosyć świeżo po zabiegach na kolano. Sam sie rehabilitował (i widziałem efekty tych zabiegów), wiec na 100% jest na bieżąco z kolanami. :D:D:D Gość nazywa się Przemysław Pietrawski. Tutaj namiary: http://www.pietrawski.pl/ Facet naprawdę wie co robi. pzdr k aha - sam jest czynnym sportowcem, wiec ma zdrowe podejście :D:D Użytkownik kurm28 edytował ten post 01 styczeń 2010 - 23:02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damek Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 http://www.sport-kli...x.php?id=oferta powodzenia Panowie poleciłbym raczej tę klinikę a konkretnie Dr Ficka. http://www.informed....c--p-13611.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturoarturo Napisano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Tak,tak,wertując różne sportowe fora,w poszukiuwaniu info jak znaleźć się znów na stoku;),natknąłem się na wiele ciekawych wypowiedzi o nich,a nawet pokusiłbym się na stwierdzenie,że Żory to czołówka w Polsce:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowrider Napisano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dokladnie wybierze sie do dr Piatka w Rehasport poznan, to najlepszy fachowiec w kraju, robil wiekszosc naszych pilkarzy, warto zrobic te kilka kilometrow wiecej. Carolinamed tez dobrze ale duzo drozej, po prostu czysta komercja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puzon323 Napisano 30 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2010 No i już po rekonstrukcji,w czwartek trafiłem na stół operacyjny. Kolejny sezon z głowy. Zabieg przeprowadził dr Jacek Chlebiński.Na codzień pracuje w 4WSK. Z wszystkich lekarzy których odwiedziłem po ostatniej operacji ten był najbardziej konkretny. Jeśli idzie o reha to skorzystałem z poleconego kilka postów wyżej Przemysława Pietrawskiego,teraz znów do niego wracam na kolejną rehabilitację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Ja polecam Klinikę Św. Łukasza w Bielsku- Białej Wpisz w wyszukiwarkę i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damek Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 No i już po rekonstrukcji,w czwartek trafiłem na stół operacyjny. Kolejny sezon z głowy. Zabieg przeprowadził dr Jacek Chlebiński.Na codzień pracuje w 4WSK. Z wszystkich lekarzy których odwiedziłem po ostatniej operacji ten był najbardziej konkretny. Jeśli idzie o reha to skorzystałem z poleconego kilka postów wyżej Przemysława Pietrawskiego,teraz znów do niego wracam na kolejną rehabilitację. a jaki jest powód, że to już druga rekonstrukcja? ponowna kontuzja, czy pierwszym razem coś nie wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puzon323 Napisano 30 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2010 troszke niejasno sie w pierwszym poscie wyrazilem niestety pod nóż z trafilem w sylwestra i chyba lekarze na bibe sie spieszyli pozszywali wszystko i tylko usuneli resztki acl ,zostawiajac rekonstrukcje na pozniej mozliwe chyba tylko w polsce moglem robic rekonstrukcje juz wczesniej(czerwiec/lipiec)ale balem sie ze mnie podkusi aby deski jeszcze w tym sezonie zalozyc Użytkownik puzon323 edytował ten post 30 październik 2010 - 15:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damek Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 czyli miałeś tylko artroskopię w celu obejrzenia sobie uszkodzeń. myślałem, że zerwałeś ponownie, bo mnie akurat to się przytrafiło i szykuję się na drugą artroskopie w związku z tym myślałem, że coś doradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puzon323 Napisano 30 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2010 czyli miałeś tylko artroskopię w celu obejrzenia sobie uszkodzeń nie do konca szyli jeszcze łąkotkę i mcl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi