Skocz do zawartości

Home Assistant bergfex

rulez

Rekomendowane odpowiedzi

O Panie... to już wykracza poza moje kompetencje...😆 Nie mam ale na przyszłość myślałem żeby takie coś stworzyć. Na razie instalacja czeka na podłączenie i konfigurację. Dopiero raczkuję w tych tematach. Pozwolę sobie się do Ciebie odezwać jak będę w bardziej zaawansowanej fazie 😁

Pozdro 

2 minuty temu, Mikoski napisał:

Jeżdżę na nartach bo lubię... jeżdżę na rowerze bo lubię... nigdy  nic nie mierzyłem bo po co ?  sex też lubię może czas jednak przeliczać 🤔 macie jakąś fajną apkę godną polecenia z instrukcją jak to skonfigurować?

Hehe ale tu o wyświetlanie pogody chodziło na smarthome😆 Kolega rulez pewnie łeb ścisły więc akurat lubi takie rzeczy tak jak Ty np jeździć na rowerze. A sex chyba każdy lubi, tylko co tam przeliczać ? No można by stoper włączyć i czas mierzyć albo ilość pchnięć, podskoków, klaśnięć o poślady...😁 coś by się kurła ogarnęło , rulez apkę sam stworzy, jakieś czujniki na kabelki i voila😉

Wiesz ludzie płacą krocie za to że np "piardną i im się światło w pokoju zaświeci" . Po chuj im te niektóre bajery to nie wiem ale ja np z tego żyję. Pierdoli się we łbach ludziom. Nie wystarcza im np zwykła instalacja elektryczna w budynku. Musi być coś extra bo sąsiad, czy znajomy ma. A żeby być na rynku trzeba się niestety dostosować....

Pozdro