rulez Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Jeżeli ktoś używa Home Assistant znalazłem fajny plugin z pogodą dla ośrodków narciarskich z bergfex-a: https://github.com/timmaurice/bergfex/tree/main 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć. Już niestety kupiłem system Grenton. Miałeś z nim styczność? Da się to jakoś połączyć przez TCP/IP lub Modbus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Nie miałem, nie wiem czy masz w domu jakiegoś nas-a, lub serwer na którym mógłbyś uruchomić HA lub kontener z przepisanym kodem pod HA na aplikację w kontenerze (to Python) i wtedy z niego zasilać Grenton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu O Panie... to już wykracza poza moje kompetencje...😆 Nie mam ale na przyszłość myślałem żeby takie coś stworzyć. Na razie instalacja czeka na podłączenie i konfigurację. Dopiero raczkuję w tych tematach. Pozwolę sobie się do Ciebie odezwać jak będę w bardziej zaawansowanej fazie 😁 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Pewnie, jak będziesz coś potrzebował, pisz 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 minut temu Udostępnij Napisano 8 minut temu Jeżdżę na nartach bo lubię... jeżdżę na rowerze bo lubię... nigdy nic nie mierzyłem bo po co ? sex też lubię może czas jednak przeliczać 🤔 macie jakąś fajną apkę godną polecenia z instrukcją jak to skonfigurować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi