Jump to content

Na narty sam ?

Johann
 Share

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja najbardziej lubię jeździć w towarzystwie męża, raz wybrałam się ze znajomą z forum, i też było ok. jednak 2 baby + małe dziecko to logistycznie było trudne do ogarnięcia, i były takie półdniówki, że jeździłam zupełnie sama. Złe to nie było, ale wolę w towarzystwie:) W tym roku grozi nam jazda na zmianę, wybieram się z małymi dziećmi i jak nam się rozchorują, to jedno będzie z nimi w pokoju, a drugie w tym czasie będzie szusować. Oj, bardzo bym nie chciała, żeby tak było... ale muszę i taki scenariusz brać pod uwagę.

W tym roku grozi nam jazda na zmianę, wybieram się z małymi dziećmi i jak nam się rozchorują, to jedno będzie z nimi w pokoju, a drugie w tym czasie będzie szusować. Oj, bardzo bym nie chciała, żeby tak było... ale muszę i taki scenariusz brać pod uwagę.

To jest gorsza strona obowiązków rodzinnych (mam na myśli choroby oczywiście)

Tak jest najlepiej. Jak bedzie już jeździć a nie tylko ześlizgiwać się z góry - to może uda się wspólnie szusować:D.

Widze, ze mamy podobne plany i marzenia :) ... problem w tym, ze moja lepsza polowka z roku na rok jezdzi coraz szybciej... ale ja tez jezdze coraz szybciej i nasze wspolne jezdzenie i tak zawsze wyglada tak, ze ja juz z dolu obserwuje jak ona jest daaaleko. To musi byc fajne moc tak sobie pojezdzic we dwoje... niestety narazie nie bylo mi to dane, ale moze kiedys... A poki co to skazany jestem na stanie na dole i czekanie :)