Baltazar Gabka Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Mitek, to dla Ciebie, bez lizanka 😄 Dźentelmen ów nazywa się Krystian Olszowski, ma knajpkę w Szczyrku ski&bike jakoś tak. Przesympatyczny gość, twierdzi ze jest akualnie jedynym facetem w Polsce który się w to bawi. Narty kupuje na niemieckim ebayu, 300 E, na amerykańskich giełdach dochodzą do 1000 dolków. Złote okularki, wielgachny złoty łańcuch, uwielbiam takie klimaty i zajawionych. Podobno ma na stronie linki do filmików z jazdy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazar Gabka Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu https://www.facebook.com/SkiBikeCafe/?locale=pl_PL 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Cześć I jak widać całkiem fajnie się porusza. Chyba jest sporo młodszy, w każdym razie nigdy o nim nie słyszałem. Kojarzę oczywiście Lucka ze Szczawnicy. Ja jeździłem z braćmi Kędzia i z Jaworkiem -Arno-Jaworowski chyba Mariusz. Wiesz to jednak było 30-35 lat temu... Fajna zabawa jak widać i fajny gość. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazar Gabka Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Mitek napisał: Cześć I jak widać całkiem fajnie się porusza. Chyba jest sporo młodszy, w każdym razie nigdy o nim nie słyszałem. Kojarzę oczywiście Lucka ze Szczawnicy. Ja jeździłem z braćmi Kędzia i z Jaworkiem -Arno-Jaworowski chyba Mariusz. Wiesz to jednak było 30-35 lat temu... Fajna zabawa jak widać i fajny gość. Pozdro Fakt, myślę ze przed 40 tką, powinny być jakieś filmiki z drona, z Białki jbc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Baltazar Gabka napisał: Mitek, to dla Ciebie, bez lizanka 😄 Dźentelmen ów nazywa się Krystian Olszowski, ma knajpkę w Szczyrku ski&bike jakoś tak. Przesympatyczny gość, twierdzi ze jest akualnie jedynym facetem w Polsce który się w to bawi. Narty kupuje na niemieckim ebayu, 300 E, na amerykańskich giełdach dochodzą do 1000 dolków. Złote okularki, wielgachny złoty łańcuch, uwielbiam takie klimaty i zajawionych. Podobno ma na stronie linki do filmików z jazdy. Byłem wówczas i nawet z gościem chwilkę gadałem, pogratulowałem stroju i jazdy. Balet na nartach zjawiskowy. Na żywo doskonale to wyglądało w komplecie ze strojem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi