rickk Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Czuję się ostatnio bardzo samotna i brakuje mi bliskich osób, z którymi mogłabym dzielić codzienne radości i smutki. Gdzie mogłabym poznać nowych przyjaciół, którzy naprawdę by mnie rozumieli i z którymi mogłabym nawiązać prawdziwe relacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Ordo Iuris. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilyj Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Rozumiem to uczucie aż za dobrze, bo sama miałam moment, kiedy cisza po pracy była najgłośniejsza. Brakowało mi kogoś, komu mogłabym wysłać głupie zdjęcie obiadu albo napisać, że dzień był zwyczajnie ciężki. Z czasem zrozumiałam, że poznawanie ludzi po trzydziestce nie dzieje się już „przy okazji” i trzeba sobie trochę pomóc. Próbowałam różnych rzeczy: zajęć tematycznych, spotkań online, a nawet portali. Dla mnie ważne było to, żeby móc spokojnie porozmawiać i sprawdzić, czy ktoś naprawdę nadaje na podobnych falach. Tak trafiłam na http://www.poflirtujemy.pl/ – bez wielkich oczekiwań, raczej z ciekawości. Okazało się, że są tam osoby w podobnym momencie życia, szukające rozmowy, nie tylko flirtu. Nie wszystko od razu kliknęło, ale kilka znajomości przetrwało i dało mi poczucie, że nie jestem sama. Czasem to wystarczy, żeby zrobić pierwszy krok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 17 godzin temu, kordiankw napisał: Ordo Iuris. Rick to nie damski nik chyba, może być problem z przyjęciem do grona… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, .Beata. napisał: Rick to nie damski nik chyba, może być problem z przyjęciem do grona… Oni tam w tym Ordo Iuris nie są zbytnio pruderyjni i wychodzą z założenia, że aby życie miało smaczek, raz dziewczyna, raz chłopaczek 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi