TAYSON Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Byłem dzisiaj na Soszowie w Wiśle i rozmawiałem z szefami szkoły Nartus.Stworzyli oni fajny wg. mnie projekt gdzie codziennie a nawet w weekend można sobie pochasać na tyczkach pod okiem fachowców,generalnie gigant plus czasami slalom lub oba równocześnie okazjonalnie pomiar czasu.Czas od 8.00 do 10.00 cena 25 zł plus zapisując się rano na listę trenujących masz możliwość zakupu karnetu całodziennego w cenie 40 zł.Czyli płacąc 65 otrzymujesz całodzienny karnet wart 80 plus mozliwośc jazdy na tyczkach ,kto się interesuje wie jaki problem jest z roztawieniem np.swoich lub jakimikolwiek treningami w sezonie. Dodam że nie pracuję u lub dla nich mimo że znam właścicieli ale uznałem że warto o tym napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandit Napisano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Warto tylko dodać że wieczorem również jest taka możliwość wtedy trening trwa 3 godziny. A karnet kosztuje standardowo 30zl i trening 35zl. Znacie może inne szkoły które oferują coś takiego ?. Szkoła narciarska live chyba też prowadzi jakieś treningi ale nie ma szczegółow u nich na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamSlask Napisano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 TAYSON a jakie warunki na Soszowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAYSON Napisano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Warto tylko dodać że wieczorem również jest taka możliwość wtedy trening trwa 3 godziny. A karnet kosztuje standardowo 30zl i trening 35zl. Znacie może inne szkoły które oferują coś takiego ?. Szkoła narciarska live chyba też prowadzi jakieś treningi ale nie ma szczegółow u nich na stronie. Nie wiem jaki rejon cię interesuje ale np.Brenna lub Czantoria można spotkać Pawła http://www.skiracingdays.pl/index.html a same tyczki na Stożku chyba że są zawody to nici z jazdy. Soszów w porównaniu do reszty w Wiśle wypada nieżle ,przetarcia na górnej polanie i trasie 3 górny odcinek no i miękko z powodu temperatury najlepiej wypada 1 bo tam było najwięcej śniegu dosypane.Nieżle wygladała Kiczera i tu też mogę polecić. Reszta wyciągów w kierunku na Szczyrk wyglądałą bardzo słabo dziś rano jechałem przez Salmopol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandit Napisano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 No właśnie chodziło mi o te okolice. Stożek, szczyrk, wisła brenna. Dzieki serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamSlask Napisano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Czy ktoś przez weekend wybiera się na Soszów pojeździć na tyczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAYSON Napisano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Chcę iść w sobotę raczej 99% trzeba jednak popołudniu w piątek potwierdzić czy będą bo jak jest jakaś impreza (stok zarezerwowany) lub zawody to nie ma jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamSlask Napisano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Te bym się wybrał ale niestety nie mam transportu na stok... więc nic z treningu nie będzie liczyłem że może ktoś z mojej okolicy będzie się wybierał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 http://www.czorsztyn...a_tyczkach.html Witam W Kluszkowcach również można nauczyć się jeździć na tyczkach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi