SkiForum Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Małe Ciche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riddick Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 bardzo fajna górka, wyciąg na wysokim poziomie, polecam ale wiczorem bo w dzień tłok, aha, obsługa nie dba zbytnio o stok, nie robią przerw na ratraki, pod koniec dnia straszne muldy i pola lodowe, nie lubię czegoś takiego, ale generalnie bardzo fajna górka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lutek Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Z jednym ratrakiem to za dużo nie zrobią koledzy... Wszystko przez to.... Ale stawiają na armatki :D:D Tutaj mógłbym się rozpisać i to nieżle.... :D Moja kochana miejscowość... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qaz Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Tylko nie płacz:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lutek Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Qaz!! Nie denerwuj mnie :D:D A zebyś wiedział że leska mi sie kręci Szkoda w tym roku nie wypalił wyciąg... A miało być tak fajno... Coż trzeba cieszyć się tym co się ma:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmusial Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Możesz podrzucić jakiś link do strony o Małym Cichym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisaz Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 wyrecze Olasa, chyba sie nie pogniewa:cool: www.skimaleciche.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taki_sobie_narciarz Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Czy kotoś coś wie bliższego o stacji "Sami Swoi" w Gilczarowie? Pytam tutaj, bo to blisko M.C. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisaz Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Mowisz i masz;) http://www.samiswoi.zakopane.biz/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taki_sobie_narciarz Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Tą stronę też znalazłem, ale chodzi mi o bliższe informacje (ceny, zaplecze, jakość tras itp.) Wyczytałem tutaj http://www.narty.z-n...ex=502122&nr=45 , że mają nawet wyciąg ponad 1500 m. :confused: Ktoś może to zweryfikować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisaz Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Wyciag ma na oko 600 metrow, wiecej napewno nie, no chyba ze cos sie na w nowym sezonie zmieni, ale w to raczej watpie. Jest jeszcze niezly wyciag (wedlug mnie najlepszy w Gliczarowie) "U Steni" http://www.usteni.z-ne.pl/ trasa szeroka, ok 400 metrow, karnet calodzienny 50 zl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lutek Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Obaziłem się:D Dzięki za wyręczenie:) Potwierdzam informacje są prawdziwe;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lutek Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Masz racje wyciąg leniwy, ale za to górka przyzwoita;) Niby cos maja zmienić, ale w to watpię...:cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lutek Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Tak orczyk na Stacji Narciarskiej 600m. Zobacz na stronce www.skimaleciche.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johann Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Fajnie,ze zrobili orczyk.Ale cenny są wyższe jak w ubiegłym sezonie. http://www.skimaleci...cennik,ant.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lutek Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Nie mieli wyboru, jak chcą budować kolejna kolej to ceny musialy podskoczyć.:cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turim Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 w ten sposób w białce musielibyśmy płacić za karnet całodzienny przynajmniej 200 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lutek Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Nie ma porównania z BT i stacją MC...:cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZanZibi Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 To już sobie nie śmigniemy poza trasę w MC ale fajnie, że jest orczyk, może mniejsze kolejki pod kanapą będą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lutek Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Czemy niy;) Ja odbijesz w boczek za orczyk to sobie pozjeżdżasz:p ( żartuje!! Nie próbować ). Może coś odciągnie, albo wręcz przeciwnie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZanZibi Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Czemy niy;) Ja odbijesz w boczek za orczyk to sobie pozjeżdżasz:p ( żartuje!! Nie próbować ). Może coś odciągnie, albo wręcz przeciwnie...Zdecydowanie nie próbować :D:D chyba, że w tym sezonie wszystkie ogrodzenia zlikwidowali, bo można się było zaskoczyć, na żerdzi narty zostawić i saltem na plecach wylądować :D:D Ale fajnie było i wesoło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lutek Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Dalej nei zajedziesz. Jak skręcisz w prawo to wpadniesz do wielkiego rowu, w której płynie strumyk:D:D Lewa strona to niezbyt przyjazny teren:p;) Trzymaj się trasy :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZanZibi Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Dalej nei zajedziesz. Jak skręcisz w prawo to wpadniesz do wielkiego rowu, w której płynie strumyk:D:D Lewa strona to niezbyt przyjazny teren:p;) Trzymaj się trasy :D:DOlek, ja cały czas myślałem o skoku w bok na lewo nie na prawo ;)Zaraz nas moderatorzy opierniczą, że tu o pierdołach piszemy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lutek Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Ale jednak na temat:p;) Bo o Stacji. Przestrzegamy gdzie nie jeździć poza trasami;) No to w lewo. To musisz pokonać orczyk, a potem będzie płot więc nie zajedziesz:D:D:D Do jutra!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lutek Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Witam Śnieg będzie napewno. Możesz zoabaczyć na kamerkach ze Stacji Narciarskiej. Cały czas śnieżymy chociaż teraz tempeatura pod skoczyła, ale tak walimy ile można O śnieg nie masz co się martwić Stronka Hotelu: http://www.enoclegi....otele-0-15.html Z Hotelu bedziesz napewno zadowolony. Będziesz miał niezapomniane widoki na całe pasmo Tatr http://www.polskieta...gorzelisko.htmlhttp://www.google.co...r&q=hotel Tatry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts