Sylvvia Posted December 8, 2024 Share Posted December 8, 2024 (edited) Hej, HILFE! Umiejetnosci 7/10. 169 cm wzrostu (ale juz na pewno maleje 馃榾), 60-63 kg. Alpy wzdluz I wszerz zjechane. Head Worldup Rebel E-Race, E-Race pro, czy moze Fischer the Curv DTX? A moze ktores Volkle? 160cm, czy raczej 165? Ma byc szybko i krawedz na lodzie (np. na Harakiri) ma trzymac. Szukam nart na lata, na K2 superburnin jezdze od 10, ju偶 chyba czas na zmian臋 馃槈 聽 聽 Edited December 8, 2024 by Sylvvia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruner79 Posted December 8, 2024 Share Posted December 8, 2024 Erace pro - d艂ugo艣膰 170. I generalnie celuj w d艂ugo艣膰 na wzrost.聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvvia Posted December 8, 2024 Author Share Posted December 8, 2024 41 minut temu, Bruner79 napisa艂: Erace pro - d艂ugo艣膰 170. I generalnie celuj w d艂ugo艣膰 na wzrost.聽 Czyli 165 w gore, a nie w d贸艂. Czym si臋 r贸偶ni膮 e race od e race pro? Bo zale偶y na kt贸rej stronie, albo w kt贸rym sklepie-kazdy mowi inaczej. The Curv DTX odpada w tym zestawieniu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruner79 Posted December 8, 2024 Share Posted December 8, 2024 Erace vs erace pro - r贸偶nica w p艂ycie. Deski s膮 te same - cho膰 nie mam pewno艣ci czy w pro nie ma grubszych blach. Dtx to allround - e race to race. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvvia Posted December 8, 2024 Author Share Posted December 8, 2024 59 minut temu, Bruner79 napisa艂: Erace vs erace pro - r贸偶nica w p艂ycie. Deski s膮 te same - cho膰 nie mam pewno艣ci czy w pro nie ma grubszych blach. Dtx to allround - e race to race. Dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted December 11, 2024 Share Posted December 11, 2024 W dniu 8.12.2024 o 16:45, Sylvvia napisa艂: Hej, HILFE! Umiejetnosci 7/10. 169 cm wzrostu (ale juz na pewno maleje 馃榾), 60-63 kg. Alpy wzdluz I wszerz zjechane. Head Worldup Rebel E-Race, E-Race pro, czy moze Fischer the Curv DTX? A moze ktores Volkle? 160cm, czy raczej 165? Ma byc szybko i krawedz na lodzie (np. na Harakiri) ma trzymac. Szukam nart na lata, na K2 superburnin jezdze od 10, ju偶 chyba czas na zmian臋 馃槈 聽 聽 Zdecydowanie e-Race Pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts