Jump to content

Alpy w styczniu

Bastek
 Share

Recommended Posts

Cześć

To ma być pierwszy wyjazd w Alpy. Prośba o jakieś propozycje/podpowiedzi nawet gdzie szukać informacji. Wymagania chyba raczej spore i mam świadomość, że to może odpowiednio kosztować (o ile w ogóle co napiszę niżej jest możliwe w całości...):

1. hotel z basenem/(aquaparkiem?), bilard/kręgle/może inne atrakcje

2. wyciąg/i pod nosem (nie chcemy tracić czasu na dojazdy), trasy najlepiej zróżnicowane - syn (12 lat) pewnie niebieskie/czerwone, ja czerwone/czarne, fajnie by było żeby BARDZO dużo ludzi nie było... (13.01-20.01.2024)

3. im bliżej tym lepiej - raczej samochód, ale inne alternatywy do rozważenia

Jak przesadziłem z wymaganiami, to walcie wprost.

Dziękuję

W dniu 1.12.2023 o 16:38, Bastek napisał:

Cześć

To ma być pierwszy wyjazd w Alpy. Prośba o jakieś propozycje/podpowiedzi nawet gdzie szukać informacji. Wymagania chyba raczej spore i mam świadomość, że to może odpowiednio kosztować (o ile w ogóle co napiszę niżej jest możliwe w całości...):

1. hotel z basenem/(aquaparkiem?), bilard/kręgle/może inne atrakcje

2. wyciąg/i pod nosem (nie chcemy tracić czasu na dojazdy), trasy najlepiej zróżnicowane - syn (12 lat) pewnie niebieskie/czerwone, ja czerwone/czarne, fajnie by było żeby BARDZO dużo ludzi nie było... (13.01-20.01.2024)

3. im bliżej tym lepiej - raczej samochód, ale inne alternatywy do rozważenia

Jak przesadziłem z wymaganiami, to walcie wprost.

Dziękuję

Warto obejżeć propozycje Jacka Ciszaka na YouTube on pokazuje wiele ośrodków w Austrii, Szwajcarii, Włoszech.itp...

• 1 month later...