USZKODZONY BOTEK
Napisano 22 luty 2021 - 15:30
Witajcie. W moich butach po 16 dniach na stoku wystąpił taki problem. Rozerwany botek w środku. Nie można włożyć nogi. Rozumiem jak by buty miały kilka lat i sporo dni na stoku ale po 16 dniach po prostu masakra
Dzwoniłem dziś do sprzedawcy . Kazał spakować buty i wysłać na reklamacje. Jestem ciekawy dalszego toku sprawy jak podejdą do sprawy. Co wy o tym sądzicie. Naprawią to , wymienią botki w dwóch butach.
Może mieliście już przypadek rozerwanego botka. Dodam że problem występuje tylko w jednym bucie ale mam obawy że nastąpi to w drugim.
Napisano 22 luty 2021 - 16:01
W ubiegłym roku miałem podobny problem, botki zostały wymienione na nowe - bez skorup.
Napisano 22 luty 2021 - 18:56
Jakie to buty?
pozdrawiam JK "...w słownictwie Kovala każda narta poniżej 180cm to łyżwa ..." ( Jabol)
Plecak z ABS Mammut ProProtection 35l na sprzedaz - contact priv
Napisano 22 luty 2021 - 23:33
W ubiegłym roku miałem podobny problem, botki zostały wymienione na nowe - bez skorup.
labas a u ciebie w jakich butach to wystąpiło
Napisano 23 luty 2021 - 07:28
Fischer.
Czyli Fischer albo ma jakiś problem z produktem albo schodzi z jakością wykonania
Napisano 23 luty 2021 - 07:38
Bo są robione na Ukrainie.
Wczoraj to już była tragedia . Nie mogłem włożyć nogi . Jakoś sobie poradziłem ale w głowie miałem świadomość że coś nie tak
Napisano 23 luty 2021 - 08:00
Wczoraj to już była tragedia . Nie mogłem włożyć nogi . Jakoś sobie poradziłem ale w głowie miałem świadomość że coś nie tak
To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację.
Napisano 23 luty 2021 - 10:10
To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację.
Przeglądają forum.
Napisano 23 luty 2021 - 11:10
Już ich nie używałem . Zostałem zmuszony iść wypożyczyć buty. Nie można było nawet założyć ich w pokoju gdzie były cieple