quanto1 Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Witajcie. W moich butach po 16 dniach na stoku wystąpił taki problem. Rozerwany botek w środku. Nie można włożyć nogi. Rozumiem jak by buty miały kilka lat i sporo dni na stoku ale po 16 dniach po prostu masakra Dzwoniłem dziś do sprzedawcy . Kazał spakować buty i wysłać na reklamacje. Jestem ciekawy dalszego toku sprawy jak podejdą do sprawy. Co wy o tym sądzicie. Naprawią to , wymienią botki w dwóch butach. Może mieliście już przypadek rozerwanego botka. Dodam że problem występuje tylko w jednym bucie ale mam obawy że nastąpi to w drugim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 W ubiegłym roku miałem podobny problem, botki zostały wymienione na nowe - bez skorup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jan koval Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Jakie to buty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 Jakie to buty? Fischer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 W ubiegłym roku miałem podobny problem, botki zostały wymienione na nowe - bez skorup. labas a u ciebie w jakich butach to wystąpiło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Fischer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 Fischer. Czyli Fischer albo ma jakiś problem z produktem albo schodzi z jakością wykonania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Czyli Fischer albo ma jakiś problem z produktem albo schodzi z jakością wykonania Bo są robione na Ukrainie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 Bo są robione na Ukrainie. Wczoraj to już była tragedia . Nie mogłem włożyć nogi . Jakoś sobie poradziłem ale w głowie miałem świadomość że coś nie tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Segal Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Wczoraj to już była tragedia . Nie mogłem włożyć nogi . Jakoś sobie poradziłem ale w głowie miałem świadomość że coś nie tak To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Przeglądają forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Już ich nie używałem . Zostałem zmuszony iść wypożyczyć buty. Nie można było nawet założyć ich w pokoju gdzie były cieple Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Przeglądają forum. Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... martin TDM Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego USZKODZONY BOTEK × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
labas Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 W ubiegłym roku miałem podobny problem, botki zostały wymienione na nowe - bez skorup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan koval Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Jakie to buty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quanto1 Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 Jakie to buty? Fischer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quanto1 Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 W ubiegłym roku miałem podobny problem, botki zostały wymienione na nowe - bez skorup. labas a u ciebie w jakich butach to wystąpiło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Fischer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 Fischer. Czyli Fischer albo ma jakiś problem z produktem albo schodzi z jakością wykonania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Czyli Fischer albo ma jakiś problem z produktem albo schodzi z jakością wykonania Bo są robione na Ukrainie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 Bo są robione na Ukrainie. Wczoraj to już była tragedia . Nie mogłem włożyć nogi . Jakoś sobie poradziłem ale w głowie miałem świadomość że coś nie tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Segal Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Wczoraj to już była tragedia . Nie mogłem włożyć nogi . Jakoś sobie poradziłem ale w głowie miałem świadomość że coś nie tak To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Przeglądają forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Już ich nie używałem . Zostałem zmuszony iść wypożyczyć buty. Nie można było nawet założyć ich w pokoju gdzie były cieple Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Przeglądają forum. Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... martin TDM Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego USZKODZONY BOTEK × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
labas Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Fischer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quanto1 Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 Fischer. Czyli Fischer albo ma jakiś problem z produktem albo schodzi z jakością wykonania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Czyli Fischer albo ma jakiś problem z produktem albo schodzi z jakością wykonania Bo są robione na Ukrainie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 Bo są robione na Ukrainie. Wczoraj to już była tragedia . Nie mogłem włożyć nogi . Jakoś sobie poradziłem ale w głowie miałem świadomość że coś nie tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Segal Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Wczoraj to już była tragedia . Nie mogłem włożyć nogi . Jakoś sobie poradziłem ale w głowie miałem świadomość że coś nie tak To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Przeglądają forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Już ich nie używałem . Zostałem zmuszony iść wypożyczyć buty. Nie można było nawet założyć ich w pokoju gdzie były cieple Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Przeglądają forum. Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... martin TDM Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego USZKODZONY BOTEK × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
quanto1 Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 Bo są robione na Ukrainie. Wczoraj to już była tragedia . Nie mogłem włożyć nogi . Jakoś sobie poradziłem ale w głowie miałem świadomość że coś nie tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Segal Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Wczoraj to już była tragedia . Nie mogłem włożyć nogi . Jakoś sobie poradziłem ale w głowie miałem świadomość że coś nie tak To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Przeglądają forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Już ich nie używałem . Zostałem zmuszony iść wypożyczyć buty. Nie można było nawet założyć ich w pokoju gdzie były cieple Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Przeglądają forum. Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... martin TDM Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego USZKODZONY BOTEK × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
labas Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Przeglądają forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Już ich nie używałem . Zostałem zmuszony iść wypożyczyć buty. Nie można było nawet założyć ich w pokoju gdzie były cieple Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Przeglądają forum. Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... martin TDM Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego USZKODZONY BOTEK × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
quanto1 Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Już ich nie używałem . Zostałem zmuszony iść wypożyczyć buty. Nie można było nawet założyć ich w pokoju gdzie były cieple Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Przeglądają forum. Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... martin TDM Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego USZKODZONY BOTEK × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
labas Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... martin TDM Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego USZKODZONY BOTEK × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... martin TDM Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego USZKODZONY BOTEK
martin TDM Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego USZKODZONY BOTEK
quanto1 Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
Recommended Posts