luśka Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Muflonik jeździ. Bardzo niewiele śniegu, trawa wystaje, ale zapaleńców troszkę się ślizga. Za to tłoczno pod pozostałymi wyciągami, od saneczkarzy. Trawa, kamienie wystają, ale dziś, w niedzielę masa rodzin z dziećmi na różnych ustrojstwach. Jeden pan nieudolnie próbował przegonić saneczkarzy ze swojego terenu, ale raczej mu się to nie udało. W taką piekną pogodę, jak dziś, pełne słońce, mrozik -10, ludzi było bardzo dużo. Tylko śniegu ledwie kilka cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radcom Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Twardo, że plomby z zębów wypadają. Ale da się pojeździć... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luśka Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 tak było w ubiegły wekend http://imagizer.imag...q90/39/hnef.jpg http://imagizer.imag...90/534/xjec.jpg Gwarek i Lech, o ile nie mylę Muflon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeberkaa Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Wczoraj się tam zapuściłam na rekonesans. Piękne lodowisko na trawie póki co. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radcom Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Zima sobie powróciła na chwilkę. Co prawda śnieg nie bardzo nadaje się by po nim jeździć, jednak zawsze znajda się amatorzy... Pozdrawiam, radcom Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeberkaa Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Ojoj, wieść gminna niesie że figle na tej poręczy skończyły się dość boleśnie. Szacun dla chłopaków którym się chce i co roku coś tam sobie montują i świetnie się bawią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radcom Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Narciarstwo to sport kontaktowy. W każdym bądź razie, ja widziałem ich w jednym kawałku... Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomal Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Narciarstwo to sport kontaktowy. W każdym bądź razie, ja widziałem ich w jednym kawałku... Pozdrawiam, radcom Nie to żebym się czepiał Narciarstwo to sport kontaktowy chyba podwyższonego ryzyka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Candy Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Oj tam oj tam Wczoraj byłam na muflonie, potwierdzam ze biało, tylko zwierzątka pozostawiły po sobie różne rzeczy i na wyciągu było dodatkowe smarowanie desek Podwyższonego ryzyka, bolesny, z samochodu wyszłam na kolanach, głową ruszania nie ryzykuję, ale co tam! Fajnie było! Dla śniegu wszystko, nawet w sobotę z pracy się zwolnię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Narciarstwo to sport kontaktowy. Nie to żebym się czepiał chyba podwyższonego ryzyka Jak się nie psewrócis to się nie nałucys, heeej Podwyższone ryzyko polega na gwałtowny kontakcie z przedmiotem lubo człowiekiem więc kontaktowy i basta! A chłopaki trochę się obiją a potem już będą fruwać tak że na olimpiadę pojadą a nam wara będzie ino wisiała. Może jednak jakieś żółwie powinni sobie kupić i co na zęby. Oj tam oj tam Wczoraj byłam na muflonie, potwierdzam ze biało, No, trzeba mieć ułańską fantazję by ratrakować te kilka centymetrów śniegu spadłego na młodą trawkę że by SE pojeździć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 9 months later... zeberkaa Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Wygląda na to że wyciąg zlikwidowalł swoją stronę w sieci i przeniosł sie na fejsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Ale pewne jest, że działa. Veni, vidi, ale nie vici... Trawa, co wyższa wyłazi spod śniegu, ale nie ma tragedii, zapaleńcy jeżdżą Za to po drugiej stronie, jak i w zeszłym sezonie, nic a nic się nie dzieje. Droga biała, stopni było -5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Ale pewne jest, że działa. Veni, vidi, ale nie vici... Trawa, co wyższa wyłazi spod śniegu, ale nie ma tragedii, zapaleńcy jeżdżą Za to po drugiej stronie, jak i w zeszłym sezonie, nic a nic się nie dzieje. Droga biała, stopni było -5. A widzisz to ja zamieszałam. Działa Muflon a stronę przetransferował Gwarek. Gwarek tak szybko nie ruszy, musi mieć lepsze warunki. A na Muflonie no cóż, dziś sylwester a ja kicham i żal mi okrutnie że się tak zaziębiłam. Luśka, masz blisko, wsiadaj w auto i jedź witać nowy rok w odpowiednim miejscu. Ludzie tam sympatyczni, jakieś fanty na zęba przywieziesz to Cię przygarną do ogniska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 aaa tam. Inne plany miałam, choć niezbyt pasjonujące. Jak byłam do 16stej to nie widziałam, by coś się tam szykowało. A było tak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 years later... luśka Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Muflon dzisiaj kręcił: Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 Muflon dzisiaj kręcił: coś więcej rusza?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 coś więcej rusza?? Gwarek i Dzikowiec w sobotę. Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 weeks later... luśka Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Dziś kręcił i Muflon i Gwarek. Warunki super. Dojazd makabra, kto nie jechał z samego rana. Nigdy dotąd nie jeździłam tam na nartach. Muflon krótki, płaski, talerzyk wolniutki, idealnie do nauki jazdy. Obsługa rodzinna, ciepła i przyjazna bardzo. Trzeba spróbować tego Gwarka, bo z dołu wygląda fajnie, krótko i do rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 2 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Andrzejówka - Rybnica Leśna × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Candy Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Oj tam oj tam Wczoraj byłam na muflonie, potwierdzam ze biało, tylko zwierzątka pozostawiły po sobie różne rzeczy i na wyciągu było dodatkowe smarowanie desek Podwyższonego ryzyka, bolesny, z samochodu wyszłam na kolanach, głową ruszania nie ryzykuję, ale co tam! Fajnie było! Dla śniegu wszystko, nawet w sobotę z pracy się zwolnię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeberkaa Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Narciarstwo to sport kontaktowy. Nie to żebym się czepiał chyba podwyższonego ryzyka Jak się nie psewrócis to się nie nałucys, heeej Podwyższone ryzyko polega na gwałtowny kontakcie z przedmiotem lubo człowiekiem więc kontaktowy i basta! A chłopaki trochę się obiją a potem już będą fruwać tak że na olimpiadę pojadą a nam wara będzie ino wisiała. Może jednak jakieś żółwie powinni sobie kupić i co na zęby. Oj tam oj tam Wczoraj byłam na muflonie, potwierdzam ze biało, No, trzeba mieć ułańską fantazję by ratrakować te kilka centymetrów śniegu spadłego na młodą trawkę że by SE pojeździć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 9 months later... zeberkaa Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Wygląda na to że wyciąg zlikwidowalł swoją stronę w sieci i przeniosł sie na fejsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Ale pewne jest, że działa. Veni, vidi, ale nie vici... Trawa, co wyższa wyłazi spod śniegu, ale nie ma tragedii, zapaleńcy jeżdżą Za to po drugiej stronie, jak i w zeszłym sezonie, nic a nic się nie dzieje. Droga biała, stopni było -5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zeberkaa Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Ale pewne jest, że działa. Veni, vidi, ale nie vici... Trawa, co wyższa wyłazi spod śniegu, ale nie ma tragedii, zapaleńcy jeżdżą Za to po drugiej stronie, jak i w zeszłym sezonie, nic a nic się nie dzieje. Droga biała, stopni było -5. A widzisz to ja zamieszałam. Działa Muflon a stronę przetransferował Gwarek. Gwarek tak szybko nie ruszy, musi mieć lepsze warunki. A na Muflonie no cóż, dziś sylwester a ja kicham i żal mi okrutnie że się tak zaziębiłam. Luśka, masz blisko, wsiadaj w auto i jedź witać nowy rok w odpowiednim miejscu. Ludzie tam sympatyczni, jakieś fanty na zęba przywieziesz to Cię przygarną do ogniska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 aaa tam. Inne plany miałam, choć niezbyt pasjonujące. Jak byłam do 16stej to nie widziałam, by coś się tam szykowało. A było tak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 years later... luśka Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Muflon dzisiaj kręcił: Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 Muflon dzisiaj kręcił: coś więcej rusza?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 coś więcej rusza?? Gwarek i Dzikowiec w sobotę. Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 weeks later... luśka Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Dziś kręcił i Muflon i Gwarek. Warunki super. Dojazd makabra, kto nie jechał z samego rana. Nigdy dotąd nie jeździłam tam na nartach. Muflon krótki, płaski, talerzyk wolniutki, idealnie do nauki jazdy. Obsługa rodzinna, ciepła i przyjazna bardzo. Trzeba spróbować tego Gwarka, bo z dołu wygląda fajnie, krótko i do rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 2 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Andrzejówka - Rybnica Leśna × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
zeberkaa Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Wygląda na to że wyciąg zlikwidowalł swoją stronę w sieci i przeniosł sie na fejsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luśka Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Ale pewne jest, że działa. Veni, vidi, ale nie vici... Trawa, co wyższa wyłazi spod śniegu, ale nie ma tragedii, zapaleńcy jeżdżą Za to po drugiej stronie, jak i w zeszłym sezonie, nic a nic się nie dzieje. Droga biała, stopni było -5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeberkaa Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Ale pewne jest, że działa. Veni, vidi, ale nie vici... Trawa, co wyższa wyłazi spod śniegu, ale nie ma tragedii, zapaleńcy jeżdżą Za to po drugiej stronie, jak i w zeszłym sezonie, nic a nic się nie dzieje. Droga biała, stopni było -5. A widzisz to ja zamieszałam. Działa Muflon a stronę przetransferował Gwarek. Gwarek tak szybko nie ruszy, musi mieć lepsze warunki. A na Muflonie no cóż, dziś sylwester a ja kicham i żal mi okrutnie że się tak zaziębiłam. Luśka, masz blisko, wsiadaj w auto i jedź witać nowy rok w odpowiednim miejscu. Ludzie tam sympatyczni, jakieś fanty na zęba przywieziesz to Cię przygarną do ogniska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... luśka Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 aaa tam. Inne plany miałam, choć niezbyt pasjonujące. Jak byłam do 16stej to nie widziałam, by coś się tam szykowało. A było tak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 years later... luśka Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Muflon dzisiaj kręcił: Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 Muflon dzisiaj kręcił: coś więcej rusza?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 coś więcej rusza?? Gwarek i Dzikowiec w sobotę. Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 weeks later... luśka Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Dziś kręcił i Muflon i Gwarek. Warunki super. Dojazd makabra, kto nie jechał z samego rana. Nigdy dotąd nie jeździłam tam na nartach. Muflon krótki, płaski, talerzyk wolniutki, idealnie do nauki jazdy. Obsługa rodzinna, ciepła i przyjazna bardzo. Trzeba spróbować tego Gwarka, bo z dołu wygląda fajnie, krótko i do rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 2 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Andrzejówka - Rybnica Leśna
luśka Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 aaa tam. Inne plany miałam, choć niezbyt pasjonujące. Jak byłam do 16stej to nie widziałam, by coś się tam szykowało. A było tak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luśka Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Muflon dzisiaj kręcił: Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertK Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 Muflon dzisiaj kręcił: coś więcej rusza?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... radcom Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 coś więcej rusza?? Gwarek i Dzikowiec w sobotę. Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 weeks later... luśka Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Dziś kręcił i Muflon i Gwarek. Warunki super. Dojazd makabra, kto nie jechał z samego rana. Nigdy dotąd nie jeździłam tam na nartach. Muflon krótki, płaski, talerzyk wolniutki, idealnie do nauki jazdy. Obsługa rodzinna, ciepła i przyjazna bardzo. Trzeba spróbować tego Gwarka, bo z dołu wygląda fajnie, krótko i do rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 2 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
radcom Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 coś więcej rusza?? Gwarek i Dzikowiec w sobotę. Pozdrawiam, radcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 weeks later... luśka Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Dziś kręcił i Muflon i Gwarek. Warunki super. Dojazd makabra, kto nie jechał z samego rana. Nigdy dotąd nie jeździłam tam na nartach. Muflon krótki, płaski, talerzyk wolniutki, idealnie do nauki jazdy. Obsługa rodzinna, ciepła i przyjazna bardzo. Trzeba spróbować tego Gwarka, bo z dołu wygląda fajnie, krótko i do rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 2 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
luśka Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Dziś kręcił i Muflon i Gwarek. Warunki super. Dojazd makabra, kto nie jechał z samego rana. Nigdy dotąd nie jeździłam tam na nartach. Muflon krótki, płaski, talerzyk wolniutki, idealnie do nauki jazdy. Obsługa rodzinna, ciepła i przyjazna bardzo. Trzeba spróbować tego Gwarka, bo z dołu wygląda fajnie, krótko i do rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts