valdi3 Napisano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Witajcie, mam pytanie odnosnie tej narty . Czy ktos z Was testowal I race Pro, , Do tej pory smigam na Stoeckli AX 175 2019-2020 , Chcialem dokupic sobie co bardziej twardego , bo AXy na oblodzonym troszke nie trzymaja. wage swoja tez mam (100kg z malym plusem ) 178wzrost. Narazie tylko o tym chcedzie ze slyszenia same plusy, mialem dobrac sobie Stoeckli SX . nie jezdze zawodniczo , ale lubie troszke poszalec , AX sa jafne ale na nasze stoki gdzie wiekszosci snieg sztuczny a pod spodem lod , nie sa super, szczegolnie te nowe, bo mam wrazenie ze tarszy model byl lepszy , tzn lepiej trzymal na bardzo twardym Ale pytanie dotyczylo headow, i.race pro, , a moze zwylke i.rac, dlugosc mysle ze 175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Witajcie, mam pytanie odnosnie tej narty . Czy ktos z Was testowal I race Pro, , Do tej pory smigam na Stoeckli AX 175 2019-2020 , Chcialem dokupic sobie co bardziej twardego , bo AXy na oblodzonym troszke nie trzymaja. wage swoja tez mam (100kg z malym plusem ) 178wzrost. Narazie tylko o tym chcedzie ze slyszenia same plusy, mialem dobrac sobie Stoeckli SX . nie jezdze zawodniczo , ale lubie troszke poszalec , AX sa jafne ale na nasze stoki gdzie wiekszosci snieg sztuczny a pod spodem lod , nie sa super, szczegolnie te nowe, bo mam wrazenie ze tarszy model byl lepszy , tzn lepiej trzymal na bardzo twardym Ale pytanie dotyczylo headow, i.race pro, , a moze zwylke i.rac, dlugosc mysle ze 175 Yol, Nie jeździłem, więc się wypowiem... Nie bardzo rozumiem...po co Ci i.Race skoro masz AX? Liczysz na to, że i.Race będzie lepszy na lodzie? Możliwe, że minimalnie będzie ale nadal będziesz miał w stajni dwie podobne narty. Ja bym poszedł w skrajność i kupił SL komórkę...to jest łyżwa, w sensie brzytwa na lodzie, ewentualnie GS sklepowego. Zarówno w przypadku SL jak i GS na pewno odczujesz różnicę w trzymaniu względem AX, bo te narty będą sztywniejsze poprzecznie. i.Race moim zdaniem nie da Ci aż takiej przewagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 I dlatego że ważę ciut więcej myślę na wersja pro. Bo ma 8nne wiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Czyli z płytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Czyli z płytą Obydwie wersje mają płytę... https://www.skiforum...ta/#entry627492Zajrzyj tutaj, wyjaśniałem jakie są różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Witajcie, mam pytanie odnosnie tej narty . Czy ktos z Was testowal I race Pro, , Do tej pory smigam na Stoeckli AX 175 2019-2020 , Chcialem dokupic sobie co bardziej twardego , bo AXy na oblodzonym troszke nie trzymaja. wage swoja tez mam (100kg z malym plusem ) 178wzrost. Narazie tylko o tym chcedzie ze slyszenia same plusy, mialem dobrac sobie Stoeckli SX . nie jezdze zawodniczo , ale lubie troszke poszalec , AX sa jafne ale na nasze stoki gdzie wiekszosci snieg sztuczny a pod spodem lod , nie sa super, szczegolnie te nowe, bo mam wrazenie ze tarszy model byl lepszy , tzn lepiej trzymal na bardzo twardym Ale pytanie dotyczylo headow, i.race pro, , a moze zwylke i.rac, dlugosc mysle ze 175 Może te AX masz źle wyostrzone? Ja mam stare 2015/2016 i takiego odczucia nigdy nie miałem vs VOLKL SL 170cm. Celuj w GS 180+ na próbę. Ja tak zrobiłem w marcu (wybrałem Rossi Master M23) i banan jest. Starych nart się nie pozbywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Może te AX masz źle wyostrzone? Ja mam stare 2015/2016 i takiego odczucia nigdy nie miałem vs VOLKL SL 170cm. Celuj w GS 180+ na próbę. Ja tak zrobiłem w marcu (wybrałem Rossi Master M23) i banan jest. Starych nart się nie pozbywam. wysostrzone mialem dobrze , zreszta narty mialem nowe, ale fakt te z sezonu wczesniejszego byly lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 na testy wezme sobie raczej wersje PRO, i mam nadzieje ze tzw banan bedzie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Dziękuję za podpowiedzi. Na testy wezmę 175 bo taka mają. Przed zakupem jeszcze pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Head Worldcup Rebels I.Race Pro 2020 + EVO
valdi3 Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 I dlatego że ważę ciut więcej myślę na wersja pro. Bo ma 8nne wiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Czyli z płytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Czyli z płytą Obydwie wersje mają płytę... https://www.skiforum...ta/#entry627492Zajrzyj tutaj, wyjaśniałem jakie są różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Witajcie, mam pytanie odnosnie tej narty . Czy ktos z Was testowal I race Pro, , Do tej pory smigam na Stoeckli AX 175 2019-2020 , Chcialem dokupic sobie co bardziej twardego , bo AXy na oblodzonym troszke nie trzymaja. wage swoja tez mam (100kg z malym plusem ) 178wzrost. Narazie tylko o tym chcedzie ze slyszenia same plusy, mialem dobrac sobie Stoeckli SX . nie jezdze zawodniczo , ale lubie troszke poszalec , AX sa jafne ale na nasze stoki gdzie wiekszosci snieg sztuczny a pod spodem lod , nie sa super, szczegolnie te nowe, bo mam wrazenie ze tarszy model byl lepszy , tzn lepiej trzymal na bardzo twardym Ale pytanie dotyczylo headow, i.race pro, , a moze zwylke i.rac, dlugosc mysle ze 175 Może te AX masz źle wyostrzone? Ja mam stare 2015/2016 i takiego odczucia nigdy nie miałem vs VOLKL SL 170cm. Celuj w GS 180+ na próbę. Ja tak zrobiłem w marcu (wybrałem Rossi Master M23) i banan jest. Starych nart się nie pozbywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Może te AX masz źle wyostrzone? Ja mam stare 2015/2016 i takiego odczucia nigdy nie miałem vs VOLKL SL 170cm. Celuj w GS 180+ na próbę. Ja tak zrobiłem w marcu (wybrałem Rossi Master M23) i banan jest. Starych nart się nie pozbywam. wysostrzone mialem dobrze , zreszta narty mialem nowe, ale fakt te z sezonu wczesniejszego byly lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 na testy wezme sobie raczej wersje PRO, i mam nadzieje ze tzw banan bedzie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Dziękuję za podpowiedzi. Na testy wezmę 175 bo taka mają. Przed zakupem jeszcze pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Head Worldcup Rebels I.Race Pro 2020 + EVO
se7 Napisano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Witajcie, mam pytanie odnosnie tej narty . Czy ktos z Was testowal I race Pro, , Do tej pory smigam na Stoeckli AX 175 2019-2020 , Chcialem dokupic sobie co bardziej twardego , bo AXy na oblodzonym troszke nie trzymaja. wage swoja tez mam (100kg z malym plusem ) 178wzrost. Narazie tylko o tym chcedzie ze slyszenia same plusy, mialem dobrac sobie Stoeckli SX . nie jezdze zawodniczo , ale lubie troszke poszalec , AX sa jafne ale na nasze stoki gdzie wiekszosci snieg sztuczny a pod spodem lod , nie sa super, szczegolnie te nowe, bo mam wrazenie ze tarszy model byl lepszy , tzn lepiej trzymal na bardzo twardym Ale pytanie dotyczylo headow, i.race pro, , a moze zwylke i.rac, dlugosc mysle ze 175 Może te AX masz źle wyostrzone? Ja mam stare 2015/2016 i takiego odczucia nigdy nie miałem vs VOLKL SL 170cm. Celuj w GS 180+ na próbę. Ja tak zrobiłem w marcu (wybrałem Rossi Master M23) i banan jest. Starych nart się nie pozbywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Może te AX masz źle wyostrzone? Ja mam stare 2015/2016 i takiego odczucia nigdy nie miałem vs VOLKL SL 170cm. Celuj w GS 180+ na próbę. Ja tak zrobiłem w marcu (wybrałem Rossi Master M23) i banan jest. Starych nart się nie pozbywam. wysostrzone mialem dobrze , zreszta narty mialem nowe, ale fakt te z sezonu wczesniejszego byly lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 na testy wezme sobie raczej wersje PRO, i mam nadzieje ze tzw banan bedzie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Dziękuję za podpowiedzi. Na testy wezmę 175 bo taka mają. Przed zakupem jeszcze pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
valdi3 Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Może te AX masz źle wyostrzone? Ja mam stare 2015/2016 i takiego odczucia nigdy nie miałem vs VOLKL SL 170cm. Celuj w GS 180+ na próbę. Ja tak zrobiłem w marcu (wybrałem Rossi Master M23) i banan jest. Starych nart się nie pozbywam. wysostrzone mialem dobrze , zreszta narty mialem nowe, ale fakt te z sezonu wczesniejszego byly lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 na testy wezme sobie raczej wersje PRO, i mam nadzieje ze tzw banan bedzie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Dziękuję za podpowiedzi. Na testy wezmę 175 bo taka mają. Przed zakupem jeszcze pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
valdi3 Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 na testy wezme sobie raczej wersje PRO, i mam nadzieje ze tzw banan bedzie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Dziękuję za podpowiedzi. Na testy wezmę 175 bo taka mają. Przed zakupem jeszcze pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność