Robert_z_Lublina Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Witam, nasze wyjazdy są dopracowane w każdym szczególe, i 5 dni jest to najbardziej optymalne co może być. Nie ma opcji, aby wyjechać o 14 i być w Lublinie o 22, bo jest GRANICA - która niestety jest nie przewidywalna. Robiliśmy wyjazdy 4 dniowe, czy 6 dniowe i wiemy teraz, że 5 dni to najlepsza opcja! To co jest najbardziej optymalne to najbardziej zależy od priorytetów. Aby znaleźć rozsądny kompromis trzeba zgrać jak najdłuższy pobyt na białym z jak najmniejszą liczbą dni urlopu. Czy twoja najlepsza opcja czyli 5 dni jest realizowana w zgodzie z jak najmniejszą liczbą dni urlopu? Dlaczego największą frekwencją cieszą się wyjazdy, które zahaczają o dni ustawowo wolne? Oczywiście, zawsze możesz powiedzieć. że albo urlop albo praca. Ale moja wypowiedź dotyczyła tylko i wyłącznie optymalizacji wyjazdu pod kątem w/w dwóch wartości. Dla mnie niestety, z tego co wiem, to i pomimo braku optymalizacji (czy jazda po białym odbywa się od poniedziałku do piątku?) w wyjazdach BTN, wolnych miejsc nie macie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 years later... TraulsE Posted March 7, 2024 Share Posted March 7, 2024 vidalista 20 Are there OTC options for enterobiasis relief. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1
TraulsE Posted March 7, 2024 Share Posted March 7, 2024 vidalista 20 Are there OTC options for enterobiasis relief. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts