Jasiek. Napisano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 No moja żona chyba już nie wytrzymała parcia i... w sumie może i dobrze dzięki niej powrócę z nart - na rafę! Ale w rezerwacji wczasów to nikt jej nie przegoni! (czas 2 dni do potencjalnego wyjazdu) mam... kupuj... ale poczekaj może jeszcze spuszczą 11 rano - nie jedziemy ktoś wykupił hotel... 13 zapłać! zarezerwowałam... jest w tym boska! 8 dni Egipt - Brejka 5* All za...., tadam! 1600 zyla Byłem tam ale za to wiem co mnie czeka! będzie Bosko! Pozdrawiam PS.narty poczekają... PS2. wykupione o 15.30... wylot jutro 14.30 Qżva!!!! czas się spakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Współczuję temperatur... choć w Polsce będą niestety podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Współczuję temperatur... choć w Polsce będą niestety podobne. Paweł, na szczęście tylko dwa dni Jutro i w pn, później idealnie do życia. A Jaskowi zazdroszczę elastyczności czasowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Jasiek. Napisano 7 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Powróciłem wczoraj do kraju. Temperatury w Egipcie przerażają tylko na termometrach. Odczuwalna temperatura (przynajmniej jak dla mnie) jest odpowiednikiem naszego 28. A wieczorkiem i w nocy dalej można się rozpieszczać ciepełkiem. Ale są momenty tuż po zachodzie, że można tam zmarznąć Hotel zrobił się jeszcze piękniejszy niż kilka lat temu. Bardziej zielony, kwiecisty a nawet molo dorobili . Kto nie był w Breyce, polecam. Najważniejsze co na Marsa Alam - hotel jest w zatoce! A więc snurkowania (snorkelingu) nie ogranicza wysoka fala, która tam występuje bardzo często na otwartym morzu. Rafa po dwóch stronach zatoki. Wejście z piaszczystej plaży lub z mola. Głębokość przy molo nie za duża około 10-15m. Dużo basenów, zjeżdżalnie... ale o tym wam za dużo nie napiszę bo nie korzystam. Kocham rafę i tam spędzam dzień od rana do wieczora z wyjątkiem przerw na drinki Dużo zieleni, palm i kolorowych krzewów. Bardzo rozległy hotel, hektary do spacerowania i poznawania. Z resztą sami zobaczcie: No i 2 kolegów! jeden z plaży drugi znad moich drzwi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Jasiek. Napisano 7 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Powróciłem wczoraj do kraju. Temperatury w Egipcie przerażają tylko na termometrach. Odczuwalna temperatura (przynajmniej jak dla mnie) jest odpowiednikiem naszego 28. A wieczorkiem i w nocy dalej można się rozpieszczać ciepełkiem. Ale są momenty tuż po zachodzie, że można tam zmarznąć Hotel zrobił się jeszcze piękniejszy niż kilka lat temu. Bardziej zielony, kwiecisty a nawet molo dorobili . Kto nie był w Breyce, polecam. Najważniejsze co na Marsa Alam - hotel jest w zatoce! A więc snurkowania (snorkelingu) nie ogranicza wysoka fala, która tam występuje bardzo często na otwartym morzu. Rafa po dwóch stronach zatoki. Wejście z piaszczystej plaży lub z mola. Głębokość przy molo nie za duża około 10-15m. Dużo basenów, zjeżdżalnie... ale o tym wam za dużo nie napiszę bo nie korzystam. Kocham rafę i tam spędzam dzień od rana do wieczora z wyjątkiem przerw na drinki Dużo zieleni, palm i kolorowych krzewów. Bardzo rozległy hotel, hektary do spacerowania i poznawania. Z resztą sami zobaczcie: No i 2 kolegów! jeden z plaży drugi znad moich drzwi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi