jacek-1210 Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 Za tydzień z okładem wyjeżdżam na kilka dni na Ukrainę. Muszę jakoś ogarnąć temat telefonów + ew. internet mobilny. Patrzyłem na standardowe ceny roamingu i trochę zwalają z nóg (w mojej sytuacji może mi się upiecze, ale równie dobrze mogę mieć dużo dzwonienia, kilkadziesiąt rozmów, może nawet kilka godzin do przegadania przez wyjazd). Co możecie polecić: czy kupić u nas jakieś karty na roaming czy bardziej opłaci się (o ile jest taka możliwość) kupić jakiegoś startera na miejscu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dany de Vino Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 ..napisz do koleżanki Miedzianowłosa (z dużej lub małej litery, nie pamiętam). Jest z Lublina i od kilku lat organizuje wyjazdy narciarskie na Ukrainę. Na pewno ma bardzo dobre rozeznanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
linek Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 Za tydzień z okładem wyjeżdżam na kilka dni na Ukrainę. Muszę jakoś ogarnąć temat telefonów + ew. internet mobilny. Patrzyłem na standardowe ceny roamingu i trochę zwalają z nóg (w mojej sytuacji może mi się upiecze, ale równie dobrze mogę mieć dużo dzwonienia, kilkadziesiąt rozmów, może nawet kilka godzin do przegadania przez wyjazd). Co możecie polecić: czy kupić u nas jakieś karty na roaming czy bardziej opłaci się (o ile jest taka możliwość) kupić jakiegoś startera na miejscu ? tam z pre paid -ami jest tak jak było u nas czyli nie musisz rejestrować. Wchodzisz do pierwszego lepszego sklepu i kupujesz. Polecam Kyivstar ale nie licz na neta śmigającego jak w PL tam net od GSM-ów uczy cierpliwości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jacek-1210 Posted August 19, 2018 Author Share Posted August 19, 2018 Dzięki wielkie, już wszystko wiem dzięki Waszej pomocy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
jacek-1210 Posted August 19, 2018 Author Share Posted August 19, 2018 Dzięki wielkie, już wszystko wiem dzięki Waszej pomocy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts