Harpia Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Teraz mamy dwa scenariusze: 1. Nie zrozumiałeś, więc mnie pobijesz ?. 2. Zrozumiałeś, więc mnie pobijesz ?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomalbyd Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Spoko nic Ci nie zrobię i nawet nigdy nie miałem takiego zamiaru . Nawet tego krytycznie nie skomentuje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Nooooooooooooooo tu też robi się ciekawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredowski Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Tu sie nie czyta/oglada, tu sie tylko pisze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harpia Posted July 7, 2017 Author Share Posted July 7, 2017 Tu sie nie czyta/oglada, tu sie tylko pisze. No to piszę ''Ballada o chirurgii plastycznej'' Z łańcuchem dokoła szyjki, Niech Ci choć trochę pójdzie do słuchu Treść mojej historyjki. Bo przyznać musisz, słodki łobuzie Z gadżetów pełną chatą, Że ładne wszystko masz - oprócz buzi! Buzię masz ryjowatą... Jak ją odmienić - zachodzisz w głowę, Tę twarz, co w lustrze skrzeczy, A ja wyjaśnić chcę w paru słowach Przyczynę stanu rzeczy: Jeśli za mało książek znasz - - to Ci wychodzi na twarz. Gdy nie wiesz, kim był J. S. Bach - - to spłaszcza Ci czółka dach. Nieznany Ci Edypa los - - to deformuje Ci nos. Gdy nie wiesz, co to savoir - vivre - - żuchwę masz grubą, aż dziw! Owe przykłady można by mnożyć, Proszę szanownych Pań, Panów I całkiem długą listę utworzyć Zdeformowanych organów. Niech więc Rodakom sprawa ma służy, Tu się nie trzeba lenić: Znam dwóch chirurgów plastycznych, którzy Mogą ten stan odmienić! Dwójka chirurgów jest w stanie Zmienić Wam twarz, bez wątpienia: Myślenie i Oczytanie... I tak przez trzy pokolenia! Bo jeśli za mało książek znasz... p.s. napisał....Wojciech Młynarski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 years later... tomalbyd Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 No to piszę ''Ballada o chirurgii plastycznej'' Z łańcuchem dokoła szyjki, Niech Ci choć trochę pójdzie do słuchu Treść mojej historyjki. Bo przyznać musisz, słodki łobuzie Z gadżetów pełną chatą, Że ładne wszystko masz - oprócz buzi! Buzię masz ryjowatą... Jak ją odmienić - zachodzisz w głowę, Tę twarz, co w lustrze skrzeczy, A ja wyjaśnić chcę w paru słowach Przyczynę stanu rzeczy: Jeśli za mało książek znasz - - to Ci wychodzi na twarz. Gdy nie wiesz, kim był J. S. Bach - - to spłaszcza Ci czółka dach. Nieznany Ci Edypa los - - to deformuje Ci nos. Gdy nie wiesz, co to savoir - vivre - - żuchwę masz grubą, aż dziw! Owe przykłady można by mnożyć, Proszę szanownych Pań, Panów I całkiem długą listę utworzyć Zdeformowanych organów. Niech więc Rodakom sprawa ma służy, Tu się nie trzeba lenić: Znam dwóch chirurgów plastycznych, którzy Mogą ten stan odmienić! Dwójka chirurgów jest w stanie Zmienić Wam twarz, bez wątpienia: Myślenie i Oczytanie... I tak przez trzy pokolenia! Bo jeśli za mało książek znasz... p.s. napisał....Wojciech Młynarski. Harpia .Oddałeś szmal Alojzowi że tak kozakujesz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Multimedia Specjalna dedykacja dla TOMALA × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
tomalbyd Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 No to piszę ''Ballada o chirurgii plastycznej'' Z łańcuchem dokoła szyjki, Niech Ci choć trochę pójdzie do słuchu Treść mojej historyjki. Bo przyznać musisz, słodki łobuzie Z gadżetów pełną chatą, Że ładne wszystko masz - oprócz buzi! Buzię masz ryjowatą... Jak ją odmienić - zachodzisz w głowę, Tę twarz, co w lustrze skrzeczy, A ja wyjaśnić chcę w paru słowach Przyczynę stanu rzeczy: Jeśli za mało książek znasz - - to Ci wychodzi na twarz. Gdy nie wiesz, kim był J. S. Bach - - to spłaszcza Ci czółka dach. Nieznany Ci Edypa los - - to deformuje Ci nos. Gdy nie wiesz, co to savoir - vivre - - żuchwę masz grubą, aż dziw! Owe przykłady można by mnożyć, Proszę szanownych Pań, Panów I całkiem długą listę utworzyć Zdeformowanych organów. Niech więc Rodakom sprawa ma służy, Tu się nie trzeba lenić: Znam dwóch chirurgów plastycznych, którzy Mogą ten stan odmienić! Dwójka chirurgów jest w stanie Zmienić Wam twarz, bez wątpienia: Myślenie i Oczytanie... I tak przez trzy pokolenia! Bo jeśli za mało książek znasz... p.s. napisał....Wojciech Młynarski. Harpia .Oddałeś szmal Alojzowi że tak kozakujesz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Multimedia Specjalna dedykacja dla TOMALA
Recommended Posts