Maciej S Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Kupiłem sobie narty. Przyznaje, nie były mi potrzebne( bo mam), ale spodobał mi się fason ( takich jeszcze nie jechałem), kolor i cena ( przecena) Ale... ... wszystkie narty, które mam są co najmniej mojego wzrostu . Te które kupiłem poprzednio miały w środku 81 mm były długie. Te w środku maja 100 mm ale nie maja długości, określane są short @ fat a wyglądają, jakby jakiś purysta obciął rockery i zrobił nowy kwadratowy dziób. Zostało 150 cm i solidny camber. I teraz miałbym pytanie jak to pojedzie, ale myślę, ze nikt z Was nie wie. Dowiem się w przyszłym tygodniu to napiszę czy warto było kupować nowe narty czy raczej jakieś spodnie? Kupiłem sobie narty. Te w środku maja 100 mm ale nie maja długości, określane są short @ fat a wyglądają, jakby jakiś purysta obciął rockery i zrobił nowy kwadratowy dziób. Zostało 150 cm i solidny camber. I teraz miałbym pytanie jak to pojedzie, ale myślę, ze nikt z Was nie wie. Dowiem się w przyszłym tygodniu to napiszę czy warto było kupować nowe narty czy raczej jakieś spodnie? Sprawdziłem na na trasie po opadach śniegu: świetna zabawa, bardzo komfortowe. Jadą jak go-cart.Innym też się podobało. Świetne na miękkim popołudniowy stoku. Są krótkie i można jechać bardzo ciasno pomiędzy garbami. Na świeżo spadły puch trzeba utrzymywać odpowiedni kąt natarcie ba są krótkie, twarde i nie mają rockera. Lubię 150*10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Rekomendowane odpowiedzi