tomal Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Cześć Nie o to chodzi niestety ale jak chcesz to patrz na narty. Pozdrowienia Mitek ?Piłkarz strzela karnego na co patrzy ? w trybuny ? pierw na piłkę! pewnie że ma w zasięgu wzroku piłkę i bramkę tak samo chodziło mi o wbicie tego g ....kija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 159 Created 11 yr Last Reply 11 yr Top Posters In This Topic 13 11 21 22 Popular Days Apr 23 48 Apr 25 32 Apr 26 30 Apr 29 26 Top Posters In This Topic wort 13 posts fredowski 11 posts Mitek 21 posts polm 22 posts Popular Days Apr 23 2014 48 posts Apr 25 2014 32 posts Apr 26 2014 30 posts Apr 29 2014 26 posts sally67 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 ... (nie wiem do końca czemu miało służyć to ćwiczenie z gumą) Pewnie tak jak w siatkówce odbijanie palcami piłki do kosza lub lekarskiej??.. Po takim ćwiczeniu piłka do siatki jest lekka jak piórko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... pytek23 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Sprobowalem i okazalo sie,ze jestem za slaby na jazde na wewnetrznej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Nie jestes za slaby, tylko jedziesz za wasko. Wezowa jazda nie sprzyja obciazaniu narty wewnetrzej a nawet "wymusza" obciazenie i to w wysokim stopniu narty zewnetrznej. Zwiekszenie obciazenie nalezy robic plynnie. W sytuacji z filmu nalezalo najpierw znacznie poszerzyc slad. pojechac nim pare skretow. Nastepnie obciazac stopniewo narte wewnetrzna przez pojscie do przodu jednoczesnie odwodzac kolano. W tych momentach najwazniejsze jest prowadzenie nart rownolegle, Jezeli zrobi Cie sie V to zaprzestaj obciazania wewnetrznej narty. W miekkim sniegu jazda na krawedziach jest utrudniona, narty "chodza" nie rowno. Miales bardzo trudne warunki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... andrzej 2499 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Wg mnie po to, żeby nie zahaczyć o narty delikwenta na trasie. Pozdr Marcin Przeniosla ciezar ciala na narte wewnetrzna tylko po to aby moc uniesc narte zewnetrza i nie najechac na narty tego kogos (?)zgadzm sie z Toba pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 2 3 4 5 6 7 Next Page 7 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Nauka jazdy Uzycie narty wewnętrznej w skręcie (pokłosie tematu Frediego)
sally67 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 ... (nie wiem do końca czemu miało służyć to ćwiczenie z gumą) Pewnie tak jak w siatkówce odbijanie palcami piłki do kosza lub lekarskiej??.. Po takim ćwiczeniu piłka do siatki jest lekka jak piórko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... pytek23 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Sprobowalem i okazalo sie,ze jestem za slaby na jazde na wewnetrznej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Nie jestes za slaby, tylko jedziesz za wasko. Wezowa jazda nie sprzyja obciazaniu narty wewnetrzej a nawet "wymusza" obciazenie i to w wysokim stopniu narty zewnetrznej. Zwiekszenie obciazenie nalezy robic plynnie. W sytuacji z filmu nalezalo najpierw znacznie poszerzyc slad. pojechac nim pare skretow. Nastepnie obciazac stopniewo narte wewnetrzna przez pojscie do przodu jednoczesnie odwodzac kolano. W tych momentach najwazniejsze jest prowadzenie nart rownolegle, Jezeli zrobi Cie sie V to zaprzestaj obciazania wewnetrznej narty. W miekkim sniegu jazda na krawedziach jest utrudniona, narty "chodza" nie rowno. Miales bardzo trudne warunki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... andrzej 2499 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Wg mnie po to, żeby nie zahaczyć o narty delikwenta na trasie. Pozdr Marcin Przeniosla ciezar ciala na narte wewnetrzna tylko po to aby moc uniesc narte zewnetrza i nie najechac na narty tego kogos (?)zgadzm sie z Toba pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 2 3 4 5 6 7 Next Page 7 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
pytek23 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Sprobowalem i okazalo sie,ze jestem za slaby na jazde na wewnetrznej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredowski Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Nie jestes za slaby, tylko jedziesz za wasko. Wezowa jazda nie sprzyja obciazaniu narty wewnetrzej a nawet "wymusza" obciazenie i to w wysokim stopniu narty zewnetrznej. Zwiekszenie obciazenie nalezy robic plynnie. W sytuacji z filmu nalezalo najpierw znacznie poszerzyc slad. pojechac nim pare skretow. Nastepnie obciazac stopniewo narte wewnetrzna przez pojscie do przodu jednoczesnie odwodzac kolano. W tych momentach najwazniejsze jest prowadzenie nart rownolegle, Jezeli zrobi Cie sie V to zaprzestaj obciazania wewnetrznej narty. W miekkim sniegu jazda na krawedziach jest utrudniona, narty "chodza" nie rowno. Miales bardzo trudne warunki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej 2499 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Wg mnie po to, żeby nie zahaczyć o narty delikwenta na trasie. Pozdr Marcin Przeniosla ciezar ciala na narte wewnetrzna tylko po to aby moc uniesc narte zewnetrza i nie najechac na narty tego kogos (?)zgadzm sie z Toba pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 2 3 4 5 6 7 Next Page 7 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts