mumilion Napisano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Cześć. Chciałbym abyście podzielili się ze mną doświadczeniami gdzie wyjechać z dwójką małych dzieci na okres ferii zimowych. interesują mnie stacje z "oślimi łączkami" i trasami w miarę łatwymi. Czekam niecierpliwie na porady:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisaz Napisano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Ja bym polecal Strednice w Zdziarze. Przyjemne, latwe a co najwazniejsze szerokie trasy. Ceny tez przystepne http://www.strednica.sk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomformat Napisano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Też polecam Strednicę min. za mnogośc różnego rodzaju wyciągów z wolniutkimi włącznie, a niektórzy własnie bardziej się boją wjeżdżać niż zjeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mumilion Napisano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Dzięki Wam za podpowiedź, ale oglądałem przesłane linki i zauważylem że w żadnym z tych miejsc nie ma wyciągu krzesełkowego, co jest w zasadzie konieczne, bo młodsza córka ma dopiero 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xed Napisano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 No to może Velka Raca http://www.velkaraca.sk/. Niebieska trasa nr.1 (http://www.velkaraca....php?id=1&lg=en) - jest i krzesełko i nie będzie zbyt trudna dla malucha .... na gorze jest też wyciąg dla dzieci (niestety talerzykowy a nie taśma) oraz 'zimowy' plac zabaw - zaznaczone jako trasa nr 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mumilion Napisano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 To wspaniała cena, bo w Białce 1 h z instruktorem kosztuje 60 zł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mumilion Napisano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dzięki za porady wybrałem Donovaly i nie żałuję. Było naprawdę wspaniale i warunki dla dzieciaków wymarzone. Pomimo ogólnego braku śniegu w samym Donovaly było 1 m!!! Bliżej opiszę warunki w temacie Słowacja/Donowaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mumilion Napisano 4 Marca 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 polecam donovaly. raj na narciarstwo z dziecmi. wszedzie blisko i mozna poszalec na novej holi Tak masz racje, wybralem wlasnie Donowally i nie zaluje, dwa wyciagi tasmowe dla dzieciakow zrobily swoje i mlodsza corka (4 lata) jezdzi sama!!! Zainteresowanych odsylam do tematu Slowacja/Donovaly na SkiForum gdzie staralem sie opisac swoje wrazenia i obserwacje z pobytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mumilion Napisano 4 Marca 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 czy ktoś może polecić jakis niedrogi, fajny nocleg w okolicy Donovaly? Chcemy wybrac sie tam w przyszlym tygodniu z 4-letnim dzieckiem. Pozdrawiam! Efka niedrogich noclegow w okolicach Donovaly nie ma a w kazdym razie ja o nich nic nie wiem. Noclegi ktore znalezlismy to od 1500 do 2800 SKK za apartament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi