Jump to content

"Narciarskie Dożynki 2" --- 'Falcade' - Tre Valli / IT -- 17.03 - 24.03.2012

Szabir
 Share

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kto z jadących na ten wspaniały wyjazd jadąc przez Wiedeń zabierze nartki i buty dla mojego syna? kto by znalazł miejsce na sprzęik dla dziecka :) ? podjadę w dowolne miejsce na autostradzie . pozdro sowa.

Hej! Nie zostawimy młodej Sówki w potrzebie. Będziemy lecieć razem z Ordaczkiem, to gdzieś w dwa busy upchniemy ten sprzęt :)

Spoko spoko, do panikowania to mi jeszcze daleko ;-) Ale dobra wiadomość na zakończenie fajnej niedzieli - całej na nartach ;-)

Kasia nie panikuj, mówiłem Ci że powoli wszystko się wyklaruje:) Z Adasiem dojedziesz do Jędrzejowa, ja pojadę na Kraków:) w Jędrzejowie spotkamy się z Zuzą zapakujemy was do furek i lecimy po narty małego Sowy a dalej tylko Falkade:D pozdrawiam grzegorz

pojechałbym z Wami bo Szabir obecał , że tą uszczelkę zgubioną wyjmie ;) (na NFZ) ale troche pracy po 17tym i raczej szukam czegoś krótkiego na zakończenie sezonu Pozdrowienia dla całej ekipy

my przecież jedziemy tylko na tydzień :) a uszczelkę musisz oddać ;):D (na NFZ się rozumie :cool: )

my przecież jedziemy tylko na tydzień :) a uszczelkę musisz oddać ;):D (na NFZ się rozumie :cool: )

pewnie że na NFZ, a będziemy go usypiać do zabiegu na: aaaaaaa, kotki dwa, szare bure szare bure obydwa :D ( ,.a za rok będziemy się z tego śmiali hahahahahahaha .. )