Szabir Napisano 19 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 --------------------------- Witam, Wraz Napoleonem, zapraszam chętnych do przedwakacyjnej integracji na sportowo & rozrywkowo. Mam nadzieję, że będziemy się bawić jak zawsze przednie, do czego Was serdecznie namawiam . Jest niestety ograniczona ilość miejsc do 50. W związku z faktem, że mamy czarter 4 dużych 8-mio osob. żaglówek i 3 mniejszych 6-cio osob Koszt 300 zł - w tym czarter/kajaki/4 noclegi łącznie/2 śniadania (+ możliwość wynajmu roweru górskiego ok. 25zł doba, + koszt np. przygotowania grilla/ogniska jak będziemy chcieli oraz innych atrakcji które mogą Wam do głowy jeszcze przyjść ) Zaliczka 150 zł płatna niezwłocznie do Szabira, gdyż do 25.02 musimy zapłacić zaliczki na czarter i spanie. ----------------------------------------------------------------- Plan zajęć Środa 29.06.11 godz. 16.00-17.00 Zbiórka w porcie w Wygrynach http://czarterjachtowmazury.eu/ ( przy zatopionym i z połamanym masztem żaglowcu Maarcela ) Zaokrętowanie się na jachtach > wieczorek zapoznawczy w pobliskiej knajpie. Śpimy na jachcie. Czwartek 30.06.11 godz 09.00 Wypływamy i płyniemy w siną dal, zahaczając po drodze o liczne wodopoje Przy napotkanej sympatycznej "mleczarni" robimy halt ! na nocleg i biesiad żeglarskich ciąg dalszy. Piątek 01.07.11 godz. 09.00 Wypływamy i płyniemy w siną dal ale tak, by wrócić do Wygryn koło 16.00-17.00 i zdać dłubanki. Później teleportujemy się do pobliskiej Krutyni ( ok 10 km - lasem bliżej) do naszej nowej bazy http://www.mazursyrenka.pl/ Sobota 02.07.11 godz. 09.00 Śniadanie godz. 08.00 - po nim wodowanie kajaków i wypływamy o 09.00 rzeką Krutynią w siną dal, odwiedzając po drodze liczne urocze wodopoje. Tam gdzie nam sił braknie, dzwonimy aby nas zabrali z kajakami do bazy. Wieczorem oczywiście grill i nudzenia się ciąg dalszy. Niedziela 03.07.11 godz. 09.00 Śniadanie godz. 08.30 - po nim na własne lub pożyczone rowery i zapylanie po okolicy np. do Mikołajek lub zajęcia dowolne wg uznania. P.S. 1) - Jak ktoś chce tak jak ja przyjechać wcześniej parę dni, to proszę dać znać załatwimy noclegi. 2)- W porcie jest parking i tam można zostawić auta ew. już w Krutyni zaraz, o ile nie będzie przeciwwskazań właścicieli. Szejk Ordak i Zuzayy mają busy, więc może się zlitują i zrobią po 2 kursy ( jak ich ładnie poprosicie ) a Wy w tym czasie będziecie mogli spożywać "mleko" w zgodzie z naturą i własnym sumieniem na pożytek lokalnej policji amen 3) - miło by było, gdyby pojawiły się wśród nas osoby z gitarą/ami, kobzą, perkusją harfą i okaryną --------------------------------------------------------- wcześniej -we wtorek do przyjadą do Krutyni 1. marioo - przyjazd wtorek - rower swój (środa i niedziela) 2. marioowa Edyta - przyjazd wtorek - rower swój (środa i niedziela) 3. damek - przyjazd wtorek - rower swój (środa i niedziela) 4. Jola damkowa - przyjazd wtorek - rower swój (środa i niedziela ) 5. Luna - przyjazd wtorek - rower swoj (sroda i niedziela) 6. Wilga - przyjazd wtorek - rower wypozyczony (sroda i niedziela ) 7. Kulka - przyjazd wtorek - rower wypożyczony (środa i niedziela) 8 Kitek - Wrocław 9 Kitka - Wrocław --------------------------------------------------------------------- lista uczestników z podziałem na dłubanki : dłubanka nr 1 8" --------------- Napoleon - Lublin - ma uprawnienia * Napoleonowa - Lublin Maarcel - Łódź - nie ma uprawnień ale potrafi poprowadzić Mara - Bydgoszcz od Napoleona - Lublin od Napoleona - Lublin Ordak - Wawa WOLNE dłubanka nr 2 8" -------------- Piotr - Milanówek - ma uprawnienia Tymoka - Lublin - ma uprawnienia* Skandal - Wawa Nieprawda - Wawa Ania - Lublin/Częstochowa Zuzayy - Lubln siostra natasza - Lublin Agnieszka - Milanówek dłubanka nr 3 8" ------------- KrzysiekGP - Wawa - ma uprawnienia Scatman - Wawa Alex1 - Wawa Anka81 -Wawa Damek - Opole Damkowa - Opole alex2 - wawa Skandal/2- Wawa dłubanka nr 4 8" porter - t - 3 miasto - ma uprawnienia Porter - 3 miasto Porterowa - 3 miasto Relaks - 3 miasto Relaksowa - 3 miasto porter-t - 3 miasto Porter ł - Lódź Porter ł - Łódź dłubanka nr 5 6" -------------- Kitka - Wrocek - ma uprawnienia* Kitek - Wrocek - nie ma uprawnień ale potrafi poprowadzić Marioo - Wawa Mariowa - Wawa Fredowski- Berlin Krysia - Berlin dłubanka nr 6 6" ------------ Turbodymoman - Poznań - ma uprawnienia Turbinka - Poznań GrzegoSz -3 miasto GrzegoSz -3 miasto Balbina - Lublin Balbina/2 - Lublin dłubanka nr 7 6" ------------ Alig - Łódź -ma uprawnienia Kulka- 3 miasto - ma uprawniena* Luna - 3 miasto Wilga - Gdańsk niebieski Krzyś - 3 miasto "Tomasz" -------------------------------------------------- * ma papiery ale nie poprowadzi sam/a Użytkownik Szabir edytował ten post 26 czerwiec 2011 - 15:03 aktualizacja wpłat i listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 ( pogrubioną czcionką wyróżniono osoby, które opłaciły zaliczkę ) 1 - Szabir - Katowice 2 - Napoleon - Lublin 3 - Napoleonowa - Lublin 4 - Tymoka - Lublin 5 - Ania - Lublin/Częstochowa 6 - Zuzayy - Lubln 7 - siostra natasza - Lublin 8 - Piotr - Milanówek - ma uprawnienia 9 - Agnieszka - Milanówek 10 - Maarcel - Łódź - ma uprawnienia 11 - Mara - Bydgoszcz 12 - Skandal - Wawa 13 - Nieprawda - Wawa 14 - Skandal/2- Wawa 15 - Ordak - Wawa 16 - Kitka - Wrocek - ma uprawnienia 17 - Kitek - Wrocek 18 - KrzysiekGP - Wawa - ma uprawnienia 19 - KrzysiekGP/2 - Wawa 20- rezerwacja do wtorku - Lublin 21- rezerwacja do wtorku - Lublin 22 -pepex -3 miasto 23 -pepex/2 - 3 miasto 24 -pepex/3 - rezerwacja do wtorku 25 -pepex/4 - rezerwacja do wtorku 26 - ordak2- Wawa 27 - Anka81 -Wawa 28 - Alig - Sosnowiec - rezerwacja do wtorku - ma uprawnienia 29 - 30 - 31- 32 - ----------------------------------------------- potencjalnie zainteresowani Sowa Aga --------------------------------------------------- wstępnie zainteresowani przyjazdem wcześniej - niedziela/poniedziałek Szabir Katowice - zabieram rower i będę miał miejsca wolne w aucie z Katowic Kitka - Wrocek Kitek - Wrocek Użytkownik Szabir edytował ten post 20 luty 2011 - 00:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 19 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 --------------------------- Witam, Wraz Napoleonem, zapraszam chętnych do przedwakacyjnej integracji na sportowo & rozrywkowo. Mam nadzieję, że będziemy się bawić jak zawsze przednie, do czego Was serdecznie namawiam . Jest niestety ograniczona ilość miejsc do 32. W związku z faktem, że mamy czarter 4 dużych 8-mio osob. żaglówek, w pierwszej kolejności poszukujemy 1-2 osób z uprawnieniami i doświadczeniem do prowadzenia tego typu dłubanek. http://czarterjachto...y.eu/oferta.htm Zaliczka 150 zł płatna niezwłocznie do Szabira, gdyż do 25.02 musimy zapłacić zaliczki na czarter i spanie. . To dzis sie juz patentow zeglarskich nie pozycza? Kiedys jeden starczyl na cala dzielnice:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brelo Napisano 19 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 To dzis sie juz patentow zeglarskich nie pozycza? Kiedys jeden starczyl na cala dzielnice:cool: dzisiejsze są ze zdjęciem Ps.Bedzie ciasno wam na takiej łodce. Pływać sie da ,ale spanie jest wygodne dla max 6 osób. Dla osmiu osób wygodnie by było na 10 osobowym MAXUSIE 33. Użytkownik brelo edytował ten post 20 luty 2011 - 00:21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 19 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 dzisiejsze są ze zdjęciem Tez byly ze zdjeciem, tylko wiesz, nie bylo takich roznych woreczkow wodoszczelnych, patenty byly pozalewane a najczesciej zdjecia zeby sie nikt nie czepial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 dzisiejsze są ze zdjęciem Ps.Bedzie ciasno wam na takiej łodce. Pływać sie da ,ale spanie jest wygodne dla max 6 osób. Dla osmiu osób wygodnie by było na 10 osobowym MAXUSIE 33. Zakładamy, że standardowo 1 się zagubi, 1 będzie wisiał przez burtę i dokarmiał rybki całą noc, 1 będzie spał w innym jachcie, 1 w innej wsi, więc miejsca Ci u nas dostatek będzie . Nie takie extrema się przeżywało jak np. Fredkowskiego, który kajakiem udawał U-47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 20 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Zakładamy, że standardowo 1 się zagubi, 1 będzie wisiał przez burtę i dokarmiał rybki całą noc, 1 będzie spał w innym jachcie, 1 w innej wsi, więc miejsca Ci u nas dostatek będzie . Nie takie extrema się przeżywało jak np. Fredkowskiego, który kajakiem udawał U-47 Nie ma chyba rzeczy, której fredowski nie umiałby wykonać Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 20 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 29. fredowski - bln 30. krysia -bln 31. ... 32. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 20 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Fredzio,ta jedna nartka która Ci została śmiało może robić za wodną,ty wiesz co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 20 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Dzieki za pomysl. Znowu przyszlo mi byc pierwszym?: jedna wodna, druga zjazdowa w bucie narciarskim, a jak z wodowaniem? kukurydza bedzie jeszcze rosla? albo jakies chabazie sie znajdzie na ladowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 20 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 29. fredowski - bln 30. krysia -bln 31. marioo 32. marioo/2 Mam nadzieję, że zdążyłem? Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 20 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 a wiec jedzie Turbo !! (mam patent "RZEGLARZA"... wiec teoretycznie nawet titaniciem byle po wodach śródlądowych mogę pływać),Agnieszka (samego mnie nie puści...),no i kolega "Turbo" - taki jeden, grzeczny, alkoholik... Maciej go wołają! nie zauwazyłem, ze 32 miejsca juz obsadzone:( Ale Szabir dla Turbo na pewno zrobi jakiś "additional" miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 20 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 a wiec jedzie Turbo !! (mam patent "RZEGLARZA"... wiec teoretycznie nawet titaniciem byle po wodach śródlądowych mogę pływać),Agnieszka (samego mnie nie puści...),no i kolega "Turbo" - taki jeden, grzeczny, alkoholik... Maciej go wołają! Turbo nie przesadzaj z tym patentem. Burlaczyc bedom dziewczyny a dla nas miejsc na dlubance straczy - bezpiecznie i wygodnie bo i Marcel na burcie Noca zrobimy zmiane. Dziewczyny na poklad a my do Mikolajek! Użytkownik fredowski edytował ten post 20 luty 2011 - 17:37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 20 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Burlaczyć? Was meinen Sie dass sie "Burlaczyć" has gesagt? p.s. sorry, niemca uczyłem sie 15 lat temu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 20 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Oczy masz ladne ale czy za to daja dzis patenty zeglarskie? Ilez to burlakow bywalo w powiedzmy: kanale gizyckim, wegorapie jak salut nie odpalil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ( pogrubioną czcionką wyróżniono osoby, które opłaciły zaliczkę ) 1 - Szabir - Katowice 2 - Napoleon - Lublin - ma uprawnienia * 3 - Napoleonowa - Lublin 4 - Tymoka - Lublin- ma uprawnienia* 5 - Ania - Lublin/Częstochowa 6 - Zuzayy - Lubln 7 - siostra natasza - Lublin 8 - Piotr - Milanówek - ma uprawnienia 9 - Agnieszka - Milanówek 10 - Maarcel - Łódź - 11 - Mara - Bydgoszcz 12 - Skandal - Wawa 13 - Nieprawda - Wawa 14 - Skandal/2- Wawa 15 - Ordak - Wawa 16 - Kitka - Wrocek - ma uprawnienia 17 - Kitek - Wrocek 18 - KrzysiekGP - Wawa - ma uprawnienia 19 - KrzysiekGP/2 - Wawa 20- rezerwacja do wtorku - Lublin 21- rezerwacja do wtorku - Lublin 22 -pepex -3 miasto 23 -pepex/2 - 3 miasto 24 -pepex/3 - 3 miasto 25 -pepex/4 - 3 miasto 26 - ordak2- Wawa 27 - Anka81 -Wawa 28 - Alig - Łódź- ma uprawnienia 29 - Fredowski - Berlin 30 - Krysia - Berlin 31- Marioo - Wawa 32 - Mariowa - Wawa ----------------------------------------------- Lista rezerwowa tylko Ci, którzy na 100% pojada gdy ktoś wypadnie Turbodymoman - ma uprawnienia Turbinka Maciej - od TDM-a Luna Kulka- ma uprawnienia --------------------------------------------------- wstępnie zainteresowani przyjazdem wcześniej - niedziela/poniedziałek Szabir Katowice - zabieram rower i będę miał miejsca wolne w aucie z Katowic Kitka - Wrocek Kitek - Wrocek --------------------------------------------------------------------- * uprawnienia są, lecz doświadczenie jest na tyle małe, że nie podejmie się prowadzenia samodzielnie takiej dłubanki Użytkownik Szabir edytował ten post 21 luty 2011 - 08:36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 20 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 u mnie jeszcze zgłaszałem jeszcze mojego kolegę Macieja, wiec go tez dopisz na rezerwową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 23 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Ja, ja, ja! Uprawnienia mam, a od początku maja będę schodzić pod wodę przynajmniej 2x w tygodniu(tak trochę służbowo! ), tak więc będę miała to wszystko 'na świeżo', będę wypływana etc. także chętnie z Wami ponurkuję Łoki Doki:) To będziemy w kontakcie, a może i w gniazdku:) jakby to to lecimy tam w nocy z wtorku na środę, by w środę od rana po powiedzmy 15:00 gdzieś pod wodę zleźć... a wieczorem jechać tą dłubankę odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 23 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Ja, ja, ja! Uprawnienia mam, a od początku maja będę schodzić pod wodę przynajmniej 2x w tygodniu(tak trochę służbowo! ), tak więc będę miała to wszystko 'na świeżo', będę wypływana etc. także chętnie z Wami ponurkuję Marta w piance, to musi być widok M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 23 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Marta w piance, to musi być widok M. Ciekawe gdzie taka praca, że służbowo się całowiek musi "moczyć" no, chyba ze otworzyła Centrum Nurkowe "Bull Bull Bull Sp. z o.o.":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 hahaa No nie, nie.. Ale będę mam i będę miała do czynienia z bojerami, jachtami, kajakami i aqualungiem jasny gwint !, słoneczny patrol II bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek Napisano 23 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 nie będzie słonecznego patrolu, bo tam od 9 lat w tym okresie pada deszcz, a co 3 lata jest szkwał. bądźcie czujni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 23 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 A kto tu mówił, że w ogóle odcumujemy... Patenty są po to, aby pożyczyli jacht, a ten będzie służył jako najtańszy nocleg na Mazurach w sezonie M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 ----------------------------------------------------------------------------------------- dzisiejsza aktualizacja = brak wpłat wobec powyższego, najprawdopodobniej jutro zrezygnujemy z 5 dłubanki, bo Ci co wpłacili i kontaktują się w sprawie zaliczek, zmieszczą się z powodzeniem 4 łódkach. ------------- proszę o wpłatę jałmużny tych, którzy jeszcze tego nie zrobili ( pogrubioną czcionką wyróżniono osoby, które opłaciły zaliczkę ) 1 - Szabir - Katowice 2 - Napoleon - Lublin - ma uprawnienia * 3 - Napoleonowa - Lublin 4 - Tymoka - Lublin- ma uprawnienia* 5 - Ania - Lublin/Częstochowa 6 - Zuzayy - Lubln 7 - siostra natasza - Lublin 8 - Piotr - Milanówek - ma uprawnienia 9 - Agnieszka - Milanówek 10 - Maarcel - Łódź - nie ma uprawnień ale potrafi poprowadzić 11 - Mara - Bydgoszcz 12 - Skandal - Wawa 13 - Nieprawda - Wawa 14 - Skandal/2- Wawa 15 - Ordak - Wawa 16 - Kitka - Wrocek - ma uprawnienia* 17 - Kitek - Wrocek - nie ma uprawnień ale potrafi poprowadzić 18 - od Napoleona - Lublin 19 - od Napoleona - Lublin 20 -pepex -3 miasto 21 -pepex/2 - 3 miasto 22 -pepex/3 - 3 miasto 23 -pepex/4 - 3 miasto 24 - Marioo - Wawa 25 - Mariowa - Wawa 26 - Alig - Łódź- ma uprawnienia 27 - Fredowski - Berlin - brak wpłaty ! - podobno zlecone 28 - Krysia - Berlin brak wpłaty ! - podobno zlecone 29 - Turbodymoman - Poznań-ma uprawnienia brak wpłaty ! - podobno zlecone 30 - Turbinka - Poznań brak wpłaty ! - podobno zlecone 31 - Maciej - od TDM-a brak wpłaty ! - podobno zlecone 32 - Luna - 3 miasto brak wpłaty ! - podobno zlecone 33 - Kulka- 3 miasto- ma uprawnienia brak wpłaty ! 34 - Wilga - Gdańsk brak wpłaty ! 35 - ordak2- Wawa brak wpłaty ! - w piątek wpłata podobno 36 - Anka81 -Wawa brak wpłaty ! 37 - KrzysiekGP - Wawa - ma uprawnienia brak wpłaty ! 38 - KrzysiekGP/2 - Wawa - brak wpłaty ! 39 WOLNE 40 WOLNE ----------------------------------------------- Lista rezerwowa tylko Ci, którzy na 100% pojada gdy ktoś wypadnie --------------------------------------------------- wstępnie zainteresowani przyjazdem wcześniej - niedziela/poniedziałek Szabir Katowice - zabieram rower i będę miał miejsca wolne w aucie z Katowic Kitka - Wrocek Kitek - Wrocek --------------------------------------------------------------------- * uprawnienia są, lecz doświadczenie jest na tyle małe, że nie podejmie się prowadzenia samodzielnie takiej dłubanki Użytkownik Szabir edytował ten post 23 luty 2011 - 20:27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 23 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Te Szabir, bo Cię walnę pagajem w ten łysy łeb:) Jak Turbo mówi, że "zlecone" to zlecone, a nie "podobno zlecone"! Turbo poważny jest! jeszcze Cię zawstydzi... nie raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi