latamito Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 No wlasnie z tym jest problem... Wiekszosci twarzy (i/lub imion) nie moge do nickow przyporzadkowac... I zapewne wiekszosc ma tak samo... Moze nastepnym razem jakies identyfikatory? KEram zrobił dużo fajnych fotek i umieścił je w albumie forum. jakby każdy z obecnych na tych fotach ,podpisałby się nickiem i imieniem pod nim ,ułatwiłoby nam to identyfikację naszych nowych znajomych? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ja również przyłączam się do podziękowań! Szacun Chłopaki za fantastycznie zorganizowane zawody i całą atmosferę im towarzyszącą! A korzystając z okazji... Wprawdzie sezon narciarski jeszcze się nie zakończył ale może warto zacząć oswajać się powoli z....szczegóły tu: http://halfmarathon....an.pl/index.php Witam Biegaczkę To ja raczej polecam http://www.maniacka.kbmaniac.pl/ krótsze, w sam raz dla amatorów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaja45 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam, teraz mam chwilę czasu więc wrzucam parę fotek, zrobiłem ich ponad 300 , ale niestety nie udało mi się kliknąć wszystkim . Wiekszość są to ujęcia poklatkowe (seryjne). W wolnej chwili (aktualnie jestem na urlopie) będę je umieszczał w postach. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Zachęcam do dalszego dodawania Szkoda żeśmy się nie zgadali bo miałem parę dylematów na temat ostrzenia Mój numer startowy 44 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaja45 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Zachęcam do dalszego dodawania Szkoda żeśmy się nie zgadali bo miałem parę dylematów na temat ostrzenia Mój numer startowy 44 Pozdrawiam! Też chciałem pogadać, ale niestety brak czasu (córa wracała z obozu) i tak z żoną zaliczyliśmy tylko po jednym zjeździe, dla Ciebie kilka twoich ujęć Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 no to ja też się uśmiecham po fotki:) mój nr 50 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 no to ja też się uśmiecham po fotki:) mój nr 50 :D My wykasowaliśmy Twoje wszystkie... koszmarne były A co do przebrań to mam nadzieję, że Latamito zaraził do idei więcej osób i pomysł Violek będzie zrealizowany! Użytkownik keram edytował ten post 24 luty 2010 - 21:08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ja też Ciebie lubię:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Skoro juz mowa o innych konkurencjach, to nastepnym razem oprocz slalomu proponuje: 1. Nocne Polakow rozmowy... 2. Znajdz 3 niepasujace szczegoly... 3. Kto dluzej na sniegu... 4. Kto szybciej wypelni bagaznik (konkurencja druzynowa)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 5.Kto najpóźniej odbierze numery startowe :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Latamito, pijesz do domku nr 7? PS W sumie "Latamioto" w wolaczu powinno brzmiec "Latacito"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 A to ja widzę, że niektórzy na dopingu jechali Redbule i te sprawy no ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 to są propozycje na przyszły rok przecież :D:D jakbym mógł pić do domku nr 7 ,w którym spędziłem takie miłe chwile wieczór przed startem ps.a jaka to forma latamieto? Użytkownik latamito edytował ten post 24 luty 2010 - 21:59 lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ps.a jaka to forma latamieto? Jestem chemikiem, a nie jezykoznawca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Chemik, skąd pomysł na podpis pod postami Maarcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Chemik, skąd pomysł na podpis pod postami Ten: To ja jestem tym, ktorego nikt nie lubi... ??? Za czesto to slyszalem... Nawet ktos sniegiem we mnie z ukrycia rzucal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edwin110 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Chemik,nie przesadzaj,z tym nielubieniem... Złodziej,który się do Ciebie włamał,chyba trochę Ciebie lubił. Skroił Ci kapcie,a narty i sprzęt który stał na wierzchu zostawił:D Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasson Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Czy ktoś z Was uwiecznił króliczka playboya na "błonie fotograficznej":D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Czy ktoś z Was uwiecznił króliczka playboya na "błonie fotograficznej":D? Pończoch nie miałeś więc się nie liczy. Aha, i uszy były oklapnięte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi