yoss Napisano Środa o 08:11 Udostępnij Napisano Środa o 08:11 (edytowane) Kolega wygrzebał ze spiżarni i uznał, że wcześniej przejdzie na emeryturę niż zajeździ te które ma okute, stad decyzja o sprzedaży. Fabrycznie nowe: Master Dynastara 180 cm, płyta R22, wiązania Look Spx 15. Cena - mniej niż 1/3 flagowych nart z włoskiej manufaktury 😉 - 2400 zł Ogłoszenie grzecznościowe - zainteresowanym przekażę na priv kontakt do sprzedającego. Kto pierwszy, ten lepszy. Edytowane Czwartek o 05:58 przez yoss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Środa o 09:31 Udostępnij Napisano Środa o 09:31 Bardzo dobra narta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano Środa o 19:36 Udostępnij Napisano Środa o 19:36 Czy te wiazania to nie czasem starsze spx15? One chyba nie sa kompatybilne z butami grip walk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano Czwartek o 04:56 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 04:56 (edytowane) 10 godzin temu, nikon255 napisał: Czy te wiazania to nie czasem starsze spx15? One chyba nie sa kompatybilne z butami grip walk. Chyba masz rację, SPX 15. Do grip walk mogą nie pasować. Edytowane Czwartek o 05:47 przez yoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano Czwartek o 06:51 Udostępnij Napisano Czwartek o 06:51 (edytowane) . Edytowane 2 godziny temu przez nikon255 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu kurcze, trochę nakłamałem... Okazało się, że moje buty nie maja grip walk. Tak sie w nich wygodnie chodzi, ze sobie cos ubzdurałem😅 także te spx15 tylko z podeszwa bez grip walk. https://nartykrakow.pl/product-pol-8233-BUTY-NARCIARSKIE-ATOMIC-18-19-HAWX-ULTRA-130-S-White-Red.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi