Szeregowy Pasztet Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Mieszkaliśmy kiedyś na końcu Flachau, najbardziej podobało mi się dojechać do Flachauwinkl i jeździć po stokach Zauchensee. Przyjemne trasy i zdecydowanie mniej ludzi niż na głównych stokach Flachau-Wagrain. A była to pierwsza połowa lutego 2015. Po drugiej stronie - Kleinarl też było ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paypal Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Dzięki koledzy - zerkne na te propozycje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drapek Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Hej byłem w ski amade pod koniec stycznia. Mieszkałem w miejscowości Radstad skąd codzienne dojezdzalismy do innych stacji narciarskich. 1 dzień spędziliśmy w Flachauwinkl/Zauchensee fajny ośrodek,fajne stoki ludzi nie za dużo na stokach. 2 dzień słynne Flachau,szybkie nowoczesne wyciągi szerokie długie trasy i masa ludzi, dzikie tłumy, za szbko nie dało się jeździć. 3 dzień. Schladming i Haus Kaibing (strzał w dziesiątkę) Mega przyjemne miejsce do nartowania. 4 dzień Wargin i Alpendorf też przyjemne miejsce.Dużo ludzi po stronie Wargin wysypujących się z G-linka,od strony Alpendorf luzniej. Do tego fajny Aquapark w Altenmarkt polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drapek Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Jeszcze kilka fotek. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts