lski Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Mój znajomy od lat,Gruzin dobrze mówiący po polsku,organizuje jazdę w mało znanym,a łatwo osiągalnym z Batumi ośrodku Goderdzi w Adżarii.Byłem tam kilka razy,ale tylko wiosną i latem,na początku maja jechałem przełęczą przez 3 metrowy tunel śnieżny .Wygląda,że szczególnie freeridowcy odnajdą się tam ... Resztę możecie poczytać...https://www.facebook.com/profile.php?id=100071090723451 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 tylko trochę daleko do tego Batumi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski Posted December 1, 2022 Author Share Posted December 1, 2022 20 minut temu, Jan napisał: tylko trochę daleko do tego Batumi 115 km to daleko?Śpi się niedaleko stacji,a w Batumi jest co zwiedzać,w drodze do Goderdzi...I można dobrze zjeść... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Godzinę temu, lski napisał: 115 km to daleko? mnie wychodzi ponad 3 000 kilometrów 😀 Czy kolega Gruzin mógł by też zorganizować transport z lotniska Kutaissi ? ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski Posted December 1, 2022 Author Share Posted December 1, 2022 (edited) 7 godzin temu, Jan napisał: mnie wychodzi ponad 3 000 kilometrów 😀 Czy kolega Gruzin mógł by też zorganizować transport z lotniska Kutaissi ? ? Wszystko kompleksowo ,wg życzenia.Zawsze odbiera z Kutaisi.Musi być grupa 6 osób.W grę wchodzi także skisafaro po kilku ośrodkach... Edited December 1, 2022 by lski 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts