lski Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 Mój znajomy od lat,Gruzin dobrze mówiący po polsku,organizuje jazdę w mało znanym,a łatwo osiągalnym z Batumi ośrodku Goderdzi w Adżarii.Byłem tam kilka razy,ale tylko wiosną i latem,na początku maja jechałem przełęczą przez 3 metrowy tunel śnieżny .Wygląda,że szczególnie freeridowcy odnajdą się tam ... Resztę możecie poczytać...https://www.facebook.com/profile.php?id=100071090723451 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2022 tylko trochę daleko do tego Batumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 1 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2022 20 minut temu, Jan napisał: tylko trochę daleko do tego Batumi 115 km to daleko?Śpi się niedaleko stacji,a w Batumi jest co zwiedzać,w drodze do Goderdzi...I można dobrze zjeść... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2022 Godzinę temu, lski napisał: 115 km to daleko? mnie wychodzi ponad 3 000 kilometrów 😀 Czy kolega Gruzin mógł by też zorganizować transport z lotniska Kutaissi ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 1 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2022 (edytowane) 7 godzin temu, Jan napisał: mnie wychodzi ponad 3 000 kilometrów 😀 Czy kolega Gruzin mógł by też zorganizować transport z lotniska Kutaissi ? ? Wszystko kompleksowo ,wg życzenia.Zawsze odbiera z Kutaisi.Musi być grupa 6 osób.W grę wchodzi także skisafaro po kilku ośrodkach... Edytowane 1 Grudnia 2022 przez lski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi