mario33 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Nie wiem, czy jest tu miejsce, ale może komuś się przyda. Odstąpię w dobre ręce nadmiarowe ciuchy narciarskie. Stan - nowe, nieużywane. Kurtka JMP, r. XL, kolor limonka, zielony, czarny. Znany krajowy producent, membrana 20k/20k. Spodnie Helly Hansen Legendary, r. XL, czarne. Nieocieplane, na taką lekką zimę jak ta 😎 (wystarczy gatki termoaktywne pod spód). można kupić razem bo fajnie kolorystycznie zgrane. Cen nie podaję, odpiszę w PW. Na pewno dobre dla forumowiczów. Bardziej mi zależy na oddaniu w dobre ręce, a jeszcze bardziej na zrobieniu miejsca w szafie 😎 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario33 Posted February 13, 2022 Author Share Posted February 13, 2022 Kurtka poszła, nikt nie chce spodni ?! Mi leżą, a chciałyby pojeździć 😁 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twierdzakrasnali Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Ja noszę rozmiar L ale jelsi chodzi o kurtki to mogą być XL. __________________________________ https://samozatrudniony.pl/pakiety-medyczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts