fanatyk Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Mam wolne miejsce w aucie na wyjazd w ten weekend do Scoul. Wspólny apartament około 35 CHF/noc, dojazd 500 zł, możemy zrobić 6-7 dni na nartach - 2-3 Scoul, 3-4 Samnaum. Ceny karnetów na stronach ośrodków. Jadę z córką 7 lat. Wyjazd z Wawy mogę zabrać kogoś po trasie na Wrocław. Powrót 24.01 do domu. Tel 793 333 311 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Mam wolne miejsce w aucie na wyjazd w ten weekend do Scoul. Wspólny apartament około 35 CHF/noc, dojazd 500 zł, możemy zrobić 6-7 dni na nartach - 2-3 Scoul, 3-4 Samnaum. Ceny karnetów na stronach ośrodków. Jadę z córką 7 lat. Wyjazd z Wawy mogę zabrać kogoś po trasie na Wrocław. Powrót 24.01 do domu. Tel 793 333 311 Kurczaki tydzień później bym się pisał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fanatyk Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 witam, aktualne ? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
fanatyk Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 witam, aktualne ? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi